|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ТАМПЕРЕ- убиецът на еврограндове!
|
|
Автор |
Penn Koff ()пират() |
Публикувано | 02.08.07 18:53 |
|
ще си спечели ли тампере този прякор следващия вторник? ако играем така и регистрираме един удар и половина към вратата им... много е вероятно. все пак с един удар трудно ще отбележим два гола!!! освен ако синия октопод не пусне мощни пипала и съдията да ни даде 4 дузпи. това окончателно ще разбие сърцата на феновете на цеца общата. но какво да се прави. колко мъка има по този свят... още 50, 60 човека с разбити сърца?! нема лошо- щом е за благото на българския футбол.
това е саможертва, която всички, вярвам сме готови да направим.
Re: ТАМПЕРЕ- убиецът на еврограндове!
[re: Penn Koff]
|
|
Автор | KZL (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.07 00:13 |
|
нема граници за говеждата мизерия
| |
|
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАААААААААААААААХАХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
SELECT * FROM LIFE
©
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HerzogTryn (стар клубар) |
Публикувано | 03.08.07 13:28 |
|
Да мисля, че Розенборг може да има проблеми с финландците.
| |
|
С една дума признаваш, че сте идиоти и се надяваш идиота в черно да ви свирне 4 идиотски дузпи?
Редактирано от tonzos_justice на 03.08.07 18:30.
| |
|
Според мен ще се окичат с това прозвище накрая !
| |
Тема
|
|
|
Автор | VOl VOD (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.07 21:03 |
|
TAMPERE GOVEDATA EBE
resperctivno
KZL OLE !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
пeтльo (weirdo) |
Публикувано | 04.08.07 07:02 |
|
защо еврограндОВЕ? Дори по някакви странни неведоми пътища да приемем, че вие сте гранд, то вие ще сте първия "гранд"(и първия изобщо професионален отбор), който Тампере отстранява. Не, че не присъствате в златните страници на историите на много отбори, които в Европа са имали късмета да попаднат на вас и да ви отстранят. Като това да им е единствената победа в историята... Та няма да са ви първите тампере, но ще е достатъчно забавно
| |
Тема
|
слушай дудучето- моли се на турския господ
[re: пeтльo]
|
|
Автор |
Penn Koff ()пират() |
Публикувано | 04.08.07 12:56 |
|
палиш ли свещи и ти у джамията? боли когато лицето на българския клубен футбол е синьо, а? пък твоето жалко отборче мизерства и единствената футболна радост и удовлетворение получаваш в моменти на сини издънки. жалки мишоци-хейтърчета!
Re: слушай дудучето- моли се на турския господ
|
|
Автор |
пeтльo (weirdo) |
Публикувано | 04.08.07 17:43 |
|
ще ходя на мача и даже ще дам повече пари от повечето сган от филиповци дето си плащат входа с 5 кила хартия или колкото там се пада 2 лева(аз толкова пари за футболен мач не съм давал от миналия век, па те тогава бяха и 2000). ще се надявам да биете, щото едно отпадане във втори кръг не само ще е за смях за цяла България, ми ще ни преебе и хубавия клубен коефициент дето събрахме последните години. това, че тампере има три победи във футболната си история, две от които са срещу аматьорски отбор от сан марино, малта или шри ланка все тая, и третата срещу грандо левски. и онея аматьорите поне са ги измъчили, а вие сте направили един удар към вратата, евала баце
тва дали паля свещи у джамията нема да го коментирам, живота си е твой, не мисли че квото ти правиш правят и другите
боли ме когато лицето на българския клубен футбол е синьо и то не заради екипите ми от бой от секви нещастници дето за пръв път виждат топка
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|