|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Един път стомна за вода, втори път стомна за вода
|
|
| Автор |
RlCHARDLONG (Space Cowboy) |
| Публикувано | 03.08.07 16:47 |
|
|
трети път стомната (каръка на Омония) се чупи, идва кур за цеца, и зоопарка ридае! След уникалеш малшанс срещу пачата (0:3 и 4:1, 1:1 и 1:1), този път предвиждам лесна победа за Омония като домакин и протоколен реванш с 20 000 празни седалки на Кочин Стейдиъм!
Напред, маслинари, България е с вас!
Наздoровье!
| |
|
Тема
|
Re: Един път стомна за вода, втори път стомна за вода
[re: RlCHARDLONG]
|
|
| Автор |
Oлимпия (любляна) |
| Публикувано | 03.08.07 16:58 |
|
|
ми айде да видим.
може и обратното да стане обаче - най накрая лесна победа като гост и протоколен реванш.
някак приоритет обаче се очертава скорошното тампере, все пак. да видим дали ще се повтори оная стомна с олимпия, дето там паднахте с 1 на нула пък в софия .. пак:))
--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld
| |
|
Тема
|
Re: Един път стомна за вода, втори път стомна за в
|
|
| Автор |
Пp.Heдeв (кафеджия) |
| Публикувано | 03.08.07 17:35 |
|
|
Ричи, на мен нещо пак ми се вижда "навременна загуба" срещу северен отбор, където първенството е в разгара си
ТЖ
| |
|
|
|
1. Ти като не си в БГ за кой си тогава? Щото си в Бостън, а казваш БГ е с вас.
2. Кипърците са с три класи над Тампере, но ние не сме идиоти.
3. Европа очаква скандинавското дерби Тампере-Розенборг. Всички българи по света го желаем.
| |
|
Тема
|
[re: Oлимпия]
|
|
| Автор |
RlCHARDLONG (Space Cowboy) |
| Публикувано | 03.08.07 20:47 |
|
|
Шест от новите звезди на ЦСКА аут за УЕФА
Шестима от новите играчи на ЦСКА няма да бъдат картотекирани за УЕФА! Заради забавяне на плащанията към клубовете Неи, Чиликов, Гарсес, Амунеке, Маркиньос и Никола Вуядинович не получиха жълтите си карти и съответно не бяха картотекирани за втория предварителен кръг на УЕФА.
Вчера изтече последният възможен срок за този етап на турнира. Следващата възможност за това е 24 часа преди първия двубой от първи кръг, ако "червените" се класират за него.
До сряда (08.08.) ЦСКА трябва да предаде картотеките си за вътрешното първенство, което стартира в събота (11.08.)
Копеле, наистина ли лесна победа като гост на Омония? Верно?:)))
Тампере за малко да паднат като гост на Мурата Сан МАрино, във Финландия са също домакински отбор, в София няма да минат центъра, въпроса е само с колко на нула ше ги бием, аз мисля скромно 3! А в същото време Лупи нема пари, Мангал нехае, гладна свиня хоро не играе, дори има и рима! Умрехте!
Наздoровье!
| |
|
|
|
Моля ви се кажете кво праим ся? Моля ви сяяяяя кажете кво праим че ще полудея от смех колко жалко е да си чорбар ахахахахах
Наздoровье!
| |
|
|
|
Маслинарите били по-добри от шампиона на Финландия, а Киево миналата играли с резервите, не искали да се класират за ШЛ бухахахах прасета, ОБИЧАМ ВИ!
Наздoровье!
| |
|
|
|
В отговор на:
Всички българи по света го желаем
ти па къде се пишеш българин? айде бегай се моли на турския ви господ!
|
[re: Oлимпия]
|
|
| Автор | AAA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.08.07 01:39 |
|
|
Негрите от бостън с кого са, или зад кого
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | AAA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.08.07 01:42 |
|
|
То и мача с Ливърпул на пред тяпната публика и пълен стадион беше без значение, ама кой ли помни говеждата простотия. Особено гонведо да си помни глупостите - никога.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|