Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 12.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Армейци,некой да ми опресни паметта туканови  
Автор Mr.N (The real)
Публикувано25.04.07 10:29

Щото аз нещо не си спомням таквиз работи-

От друга страна, с привличането на Стоилов в националния тим, БФС нанася сериозен удар по клуба, който най-много подкрепя сегашното ръководство - "Левски". Ясно е, че Стоилов е създателят на този тим, който миналата година постигна забележителни успехи в Европа и е на път за втори пореден път да вземе шампионската титла.

Абе кои са тия забележителни успехи миналата година?

Тема Re: Армейци,некой да ми опресни паметта туканови [re: Mr.N]  
Автор Stanley (Winner)
Публикувано25.04.07 11:05

1/4 финал за Купата на УЕФА, рекорд по изиграни мачове в евротурнирите за един сезон от български отбор, завършване на турнира с положителен балсн. Първо българско участие в ШЛ, е там в групите беше зле, но толкоз с наличния потенциал и почти нулева селекция.

Тема Re: Армейци,некой да ми опресни паметта туканови [re: Stanley]  
Автор Mr.N (The real)
Публикувано25.04.07 11:37

Ее, убаво де, ама чак пък забележителни дееба

Ми то ако на Уефски тия успехи са забележителни, то какво да кажем за най-добрият отбор в България - последните победи срещу Байер и Ливърпул - ми да ги наричаме- извънземни успехи тогава? ма то верно за вас са си забележителни-да излезете от Подхуйене и да видите малко свет дееба , си е направо забележително

Тема Бате, прости ми, че ти се месим, ама ти ... [re: Stanley]  
Автор имитaтop (имитатор)
Публикувано25.04.07 11:45

... армеец ли си?

Автор Stanley (Winner)
Публикувано25.04.07 11:46

Постиженията са отлични и забележителни за сегашния футбол. Дай ми пример с отбор, който е постигнал по-добри успехи след 1990г.? Ами няма. И никъде в цитата, който даваш няма сравнение с ваще успехи. Така, че не виждам какво се заяждаш или просто си решил да пуснеш поредната тема, в която да се псуваме.

Автор Stanley (Winner)
Публикувано25.04.07 11:47

Две победи обаче без крайно положителни резултати. Това постигнахте. Не ги отричам, но едно е да биеш в отделен мач, друго е да си на 1/4 финал при сегашните условия в Европа.

Автор Kopo (тъп, но упорит)
Публикувано25.04.07 19:59

Ако бяхте спрели с победите срещу Байер и Ливърпуул, щеше да е забележително. Проблемът е в представянето в следващите 4 мача от ЕКТ през сезон 05/06. Предполагам, че 5 в ника ти има родствена връзка с него.

TANSTAAFL

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.