|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
10:2 за Иванков!
|
|
Автор |
Лoko-ПД (черно-бял) |
Публикувано | 27.02.04 12:16 |
|
Това е истината, майна! И бегайте да си купувате билети за реванша, щото цената им се вдига постоянно...
Как може да има толкова смотани и пристрастни коментатори, не знам... Спомням си, че на мача на гейарена за купата с/у нас (1:1), когато евробойците ни поведоха оня щеше да се насере (с извинение) от кеф - то не беха "смазващо превъзходство", "изтънчени атаки" и не знам си кви тъпотии. После се умълча при изравняването... Снощи същата работа. Евронещастниците не могат да минат центъра цяло второ полувреме и беха размазани, тоя тъпак разправя как Иванков водел на Оуен с 4:0, майна! Е, аре кажи ми...
Смех.
| |
Тема
|
нема бате
[re: Лoko-ПД]
|
|
Автор |
Vivo® (гросмайстор) |
Публикувано | 27.02.04 12:20 |
|
лефскарщината е болезнена за добитъка, който си я е лепнал
оттърване няма
те затова се вика болен лефскар.
CSKA - UCL 04/05 finalist
| |
|
Майна, кво да ти кажа...ти нищо не знаеш. Чекай да минат неколко дена и ше видиш как тва ше е един суперуспешен мач, нещастно загубен. Е Гочето вече каза, че щастието им обърнало гръб и шанса бил на страната на Ливърпул. А тва за Иванков - Оуен е класика!
| |
Тема
|
абе не е така то, той
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 27.02.04 12:53 |
|
човека си го каза (Гейнерала) - Пуул са имали шанс просто, калитари един вид.. Според Гонзо пък головете за Пуул били елементарни.. лошо няма.. нека който може да вкарва елементарни голове..
:))
Аз лично се чудя друго.. защо преди такъв тип мачове(тук слагам и този на ЦСКА с Галата) се създава една обстановка сякаш нашите отбори са някакви супертимове и въпрос на шанс е да бият.. чертаят се някакви розови перспективи, а истината си е една.. едно е да биеш и да се смееш на Видима и Черноморец че играели антифутбол и били 10 човека в защита.. друго е да излезеш срещу класен тим и да се озовеш именно в положението на тези, които си осмивал... гадничко, но такива са реалностите.. да живее БГ футбола..
- Our nation is LIVERPOOL, our language is football
| |
|
абе да си призная Иванков си пазеше добре...жалко,че ние винаги ще имаме такива шарани на вратата като Стоянчо плонжа и ще ставаме за смях
| |
Тема
|
Копеле, любимите ми реплики на Спиридонов ever!
|
|
Автор |
sheva (frantic) |
Публикувано | 27.02.04 13:58 |
|
Срещу Челси: "Лефски игра като равен с равен с англичаните между 32 и 35-та минута."
Срещу Пуул: АБСОЛЮТНО СЪЩОТО, КОПЕЛЕ!!!
Това за билетите също беше хит!
"I never make predictions, and I never will" - Paul Gascoigne
| |
|
какво? Ами паса. На Ливърпул, без нашите да могат да я докоснат топката. Поне да са научили нещо, ама както личи от изказванията след мача, нищо не са научили... нищичко. Бахму гъбите нещастни...
коментатора ... е неам думи ... съдията подминава дузпа срещу Барош, той вика, Барош игра последен с топката- се едно се спори дали има ъглов!?!
| |
Тема
|
бате
[re: sheva]
|
|
Автор |
Vivo® (гросмайстор) |
Публикувано | 27.02.04 15:15 |
|
а какво ще кажеш за:
# Славия(Пр) - Лефски
# 1 - 2 , гол на Гонзо (е то му се удари пак някъде ;))
# Асен Спиридонов зад златния микрофон на БНТ
# 3та минута след отбелязването на гола
Коментатора със слънчевите очила още е на второто изречение, таман описва нелекото детство на Георги Иванов във Столипиново (за да може да бетонира тезата, че таланта е над всичко, дори и над столипиновската мизерия)
# Камерата (след повторения) се завръща на стадиона
Картинката е група чехи гонят откъснал се напред техен съотборник между 5-6 статиста в синьо
# Коментара ... !!!
" ... и този великолепен гол на Гонзо , след който ..
(5 секунди ефирна тишина) "ЗАЩО СЕ РАДВА ТОЗИ ЧЕХ ??!"
ахахах ах ахаххаха
яяхаахахахахахахаххаах хахаха ахах ха, копеле
да бест ева!
CSKA - UCL 04/05 finalist
| |
|
важното е ,че ги бихме така,че дгд прасета :))
Аз па след гола ни за 2;1 бях пуснал Гонг и слушах как крещят и в един момент викат гол за славия...а по БНТ дават повторение на нашия гол :)))
Култовата реплика я изпуснах щото слушах радио ама после на запис го гледах и беше забавно...щом ги отстранихме са ми е забавно :)
Когато син гръм удари, как червеното ехо заглъхва...
| |
|
когато ДОКОТО играе мач в Европа тогава ми говори...айде на село моля!
Когато син гръм удари, как червеното ехо заглъхва...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|