|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
FSB
|
|
Автор | Plamen (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.04 23:04 |
|
Hora, v momenta trjabva da pi6a, za6toto me napuva otvutre. Pusnah si FSB i pak me kara kum ne6to, koeto e neobjasnimo! Vduhnovjavat me neimoverno, no v takuv moment ti se iska da ne si sam-pone s njakoi prijatel, koito da spodeli s teb tova 4uvstvo, ako ne s Rumen Bojadjiev ili Kosjo Zekov Ha-Ha.
| |
Тема
|
Re: FSB
[re: Plamen]
|
|
Автор | Niki 1O (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.02.05 11:31 |
|
Plamene az se kazvam Nikolay ot Varna sam, uchenik ot 10-ta gimnazia na 19 godini sam. S povecheto ot moite sauchenici slushame FSB ot 2 godini. Tiahnata muzika ni ozadachava mnogo i povecheto pesni ostavat nerazbrani. Iskam da podchertaia Zimna kashta, spored nas ima kartini s apokaliptichen harakter, prekaleno mnogo alegoria. No ne po malko interesni sa hitovete Pak shte se pregurnem, Brania se, Antikvar, Iluzia, Vulche vreme i mnogo drugi. Pesnite na FSB se prevrashtat v nachin na zhivot i povedenie. Smislovo spored nas izraziavat dosta dobrodeteli i nravstveni cherti. Nie obrazuvahme svoeobrazen FSB klub narechen klub FSB 10 zashtoto sme ot 10 ta gimnazia. Shte se radvame ako mozhem da spodelim s teb i drugi pochitateli nashite mnenia i da nauchim neshto ot vas. Ostavaiki s uvazhenie ochakvame otgovor. Pozdravi ot tzialata kompania.
| |
Тема
|
[re: Niki 1O]
|
|
Автор | XX (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.02.05 02:14 |
|
Евала пичове
| |
Тема
|
[re: Niki 1O]
|
|
Автор |
nelka (непознат(-ka)) |
Публикувано | 26.03.05 02:50 |
|
Поздрави за добрите думи и намерения!
Не твърдя че това е така,но поне за мен ФСБ е най-ценното,което е съществувало в БГ-музиката изобщо(изключвам несъпоставими жанрове като класика и фолклор).
| |
Тема
|
[re: nelka]
|
|
Автор |
chavo (dylboka voda) |
Публикувано | 03.06.05 12:37 |
|
Напълно съм съгласен за Ф.С.Б. Харесвам и други някои, но те просто се открояват с интелигентността на музиката си, която не е лесно смилаема и затова няма толкова много почитатели в България. Но затова пък тези, които има, са ценни. Браво на тия момчета, дето са си направили клуб на Ф.С.Б. Само дето това, че следват Ф.С.Б. и като начин на живот ми се струва трудничко. В смисъл, че ето, те сами казват, че не разбират текстовете, а пък уж следват начина на живот, съдържащ се в тях. Ето защо предлагам да пуснем в този форум тема "Текстовете на Ф.С.Б. и живота в тях", като някой ще публикува някой текст и всеки да може да изрази какво чувства и намира в този текст. Защото текстовете наистина са доста алегорични. Но могло ли е да бъде иначе едно време. Нещата е трябвало да бъда в иносказателна форма, иначе цензурата е щяла да ги клъцне. Аз ще отворя в понеделник темата с един от текстовете /защото сега съм на работа и ги нямам подръка/ и се надявам всички да прегърнат идеята
| |
Тема
|
[re: chavo]
|
|
Автор |
cimbal (ентусиаст) |
Публикувано | 08.06.05 05:22 |
|
За каква цензура говориш като автора на повечето текстове беше шеф в Балкантон, водещ и редактор в БНР и БНТ сега като нема цензура копа компири в Рударци Редактирано от cimbal на 08.06.05 05:23.
| |
Тема
|
[re: cimbal]
|
|
Автор |
chavo (dylboka voda) |
Публикувано | 08.06.05 13:55 |
|
И кой ще да е той?
| |
Тема
|
[re: chavo]
|
|
Автор |
cimbal (ентусиаст) |
Публикувано | 09.06.05 02:09 |
|
Ха-ха
| |
|
е бравус хаха
ми онази голяяямата жена (не че нещо де;)
.... the world in my eyes...
| |
Тема
|
[re: Plamen]
|
|
Автор |
Gahan (julian ep) |
Публикувано | 13.06.05 19:54 |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|