Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:53 08.07.25 
Музикални
   >> ФСБ
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Нова тема!!!нови  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано16.04.02 08:36

Сменям темата , защото предната вече се зарежда по 2 часа...:-))))
Искам да ви кажа, че потоците много ми харесват - ние сме се доказали не е дин път като специалисти на английското първенство (е, не винаги) ...и особено на Немска - втора лига....обичам ААаааален...

Оооооообичам Лиииииииивърпул........

Аре Светльо - джиткай мачовете.....:-)))))
Ама гледай да ми пуснеш Ален и в никакъв случай Интер......аз вече съм се отказал от тях в Държавен вестник.....

A blessing in disguise

Тема Re: Нова тема!!!нови [re: TCP/lP]  
Автор Pennywise (it)
Публикувано16.04.02 09:43

...след мача с Боро и аз отказвам да давам прогнози за Ман.Юнайтед...

А иначе - вярно, че твърде любопитни потоци са избрали "лудите" - явно не са обърнали внимание кои предпочитаме да играем...

Айде, обърнем ли и тия- шашавите, титлата е наша!!!

ex-tron

...ant they float...

Тема Re: Мачовете !нови [re: Pennywise]  
Автор Лeдoвe (Левскарче)
Публикувано16.04.02 17:10

Мачове домакини:
1Лацио - Верона
2Пиаченца - Ювентус
3Уест Бромич - Кристъл П
4Бирмингам - Шефилд Ю
5Аякс - Утрехт
6Нортхямптън - Кембридж
7Хъл С - Линкълн
8Швайнфурт - Бабелсберг

Мачове гости:
1Милан - Рома
2Перуджа - Болоня
3Крю А - Родъръм
4Уолсол - Брадфорд
5Ваалвийк - НАК Бреда
6Брентфорд - Рединг
7Оксфорд - Дарлингтън
8Саарбрюкен - Ален

Това са мачовете които избрах за нас и за противника!
Този път смея да твърдя ,че съм избрал на-доброто възможно за нас,и възможно най-гадното за съперника
Единствено малки съмнения имам за Нортхямптън-Кембридж,обаче този кръг от тази дивизия е много гаден(6 мача от тази дивизия са в червените на Еврофутбола),ама знае ли човек трябва ни пак много късмет.Та така утре или довечера ще пусна прогнозите и да почваме да умуваме с колко гола ще ги бием
Поздрави момчета и си знете ,титлата е синьо-червена

When the music's over turn off the lights!

Тема Re: Мачовете !нови [re: Лeдoвe]  
Автор navy (no comment)
Публикувано16.04.02 17:33

tvarde dobre captain!!! Taka si gi nahendril, che...
Da vidim nie kakvo shte izmadrim. Toja pat infoto ot tebe, shtoto javno s men ne e nishto osbeno.

And justice for all

Тема Re: Прогнозите !нови [re: navy]  
Автор Лeдoвe (Левскарче)
Публикувано17.04.02 02:04

Хайде братлета ,давам сега прогнозите за да можем повече време да обмислим мачовете,пък и капитана ви май заминава за Варна утре вечер малко на купонджас няколко дена ,така че може да нямам време по натам !
И така мач номер 1 Лацио-Верона -Наглед сигурна еденица ,пък и така съм го гласил .Последните 6 мача Лацио имат3-2-1 а Верона 2-1-3.Лацио се бори за Европа с Милан и трябва да бие задължително,докато Верона са се спасили почти и им трябват 3-4 точки още в оставащите 3 мача до края .Прави ми впечатление ,че Лацио бият с по малко този сезон и са неубедителни макар че последните им 2 победи над Верона са с по 5-3 и 4-0.Значи Лацио бият най често като домакини с резултат 1-0 ,2-0, 5-0 ,а Верона пада най често като гост с по 2-1 и са едни от най слабите гости в лигата (10 загуби).Значи може да го играем 2-0,2-1,1-0 за Лацио(за римляните контузен е Креспо ,както и Михайлович и Станкович)
2: Пиаченца-Ювентус -Ако искат да останат в борбата за титлата Юве трябва да бият задължително ,докато Пиаченца ,май за нищо не се борят освен за Интертото.Когато са в серия А ,Пиаченца винаги до сега са падали от Юве и имат само 3 хикса последния от които е през 97 ма от тогава си падат постоянно.Най-често с по 0-1и 0-2 .Пиаченца най-често падат като домакини с по 1-2 и си мисля ,че може да търсим и в този мач такъв резултат или 2-0,3-1 за Юве(които обаче също не вкарват много голове като гости макар и да имат 2 победи с по 4-0)Кофтито което ме притеснява е ,че Пиаченца имат само един Х като домакини от 15 мача,а Юве правят много хиксове като гости (8 от 15 мача)Ама все пак 2 ка мисля да го играем,а ако не стане ще ги намразя още повече тия!!
3:Уба-Кристал П-Избрах го малко пристрастно този мач признавам си ,понеже очаквам моите любимци от УБА с него да си подпечатат директната промоция в Визсшата лига.Еденица е за мен ,защото Кристал не играят за нищо и са по средата ,пък и от 96 та нямат победа над УБА .Важна подробност е да се знае ,че това е последен кръг в долните английски дивизии ,така че правете сметка и за това.Уба най често бият като домакини с по 1-0 ,а Кристал най-често падат като гости с по 0-1 и 1-2 .Последни 6 мача-Уба 5-1-0,Кристал2-2-2.Уба са сред най-силните домакини,а Кристал са сред най слабите гости.Прогнозата ми е 1-0,2-0,2-1 за Уба!
4 Бирмингам-Шефилд Ю-Още един мач ,който трябва да е 1 .Бирмингам са в зоната на плейофите и само победа им гарантира отиване на бараж нищо друго не ги устройва понеже 3 отбора им дишат във врата..От своя страна Шефилд са в златната среда и едва ли ще се затрогнат много в този мач.Лично аз Бирмингам съм ги хващал 2-3 пъти в Еврото на точен резултат като домакини с по 2-0 и мисля това да е един от вероятните резултати ,те също са отбор който не вкарва чак толкова много голове ,пък и Шефилд са стабилни не са аутсайдери.Последни 6 мача -Бирмингам2-4-0,Шефилд 3-1-2
Бирмигма нямат някакъв подчертан резултат с който бият като домакини ,но Шефилд пък падат най-често като гости с по 0-1,1-2.Мисля си да се играе 2-0,2-1,1-0 за Бирмингам ,много станаха тези прогнози с такива резултати ама е така като не искате силни с аутсайдери да слагам.
5: Аякс-Утрехт-Аякс а се устремили към титлатаи 3 кръга преди края водят на втория Айндховен с 4 точки ,докато Утрехт имат мач по малко и им трябват още 4 точки от 4 мача за да се бетонират в зона Интертото за което се борят.Последните 6 мача и на двата тима са 4-1-1.Аякс вкарват доста голове като домакини по 3 по 4 а Утрехт падат като гости с по 0-1 най-често.Значи тук може да търсим победа на Аякс с 2-0,3-1 или нещо от сорта ,а може да си стане и 1-0 де !
6:Нортхямптън-Кембридж-Домакините са се спасили вече от изпадане а гостите са на последно място и са изпаднали отдавна .Притеснява ме ,че Норт са педалчета и се лигавят понякога ,обаче си мисля ,че като за последен мач и то пред своя публика ще бият.Кембридж нямат победа като гости и имат само 5 равни другото са загуби.Последни 6 мача .Норт-3-1-2,а Кембридж 2-2-2.Кембридж падат най-често като гости с по 0-2 и 0-5 ,обаче Норт не вкарват по 5 гола обикновенно ,а вкарват по 4: ))))) егати и майтапа ,най често бият като домакини с по 1-0 и 4-1.Мисля си ,че може да се търси 2-0,3-1,4-1 тук или пък ако за запили вече по повод спасението да бият с 1-0,2-1,Правете си сметката и пишете както сметнете за добре(сега Кире да не налетиш веднага на големите резултати : ))))) .Моето мнение е ,че трябва да се балансира ,примерно 2-0, 2-1,3-1!
7: Хъл-Линкълн- Значи Хъл по едно време бяха много добри и бяха в зоната за плейофи ,обаче се разлигавиха или нямаха сили и изпаднаха до 11 място.Те нямат победа в последните 8 мача ,като имат 7 загуби и 1 равен само.Линкълн цял сезон кретаха в дъното и само зради това ,че само 1 тим изпада от тази дивизия се закрепиха в групата.Те са същите като Хъл последните 8 мача имат 7 загуби и 1 равен само.Сложих го този мач понеже си мисля ,че Хъл трябва да бият поне сега в последния мач като домакини та да се отчетат пред феновете ,пък и противника е слаб.Домакините бият най-често с по 2-1 на свой терен ,а гостите падат най-често с по2-0,2-1 като гости.Прогнозата ми е 1 ца с резултат 2-0,2-1 ,1-0 за Хъл.
8:Швайнфурт-Бабелсберг-Двата тима са изпаднали вече ,ама все пак Домакините са с 2 места по нагоре от гостите ,които са последни и имат само 1 победа и 4 равни като гости другото са им загуби.Швайнфурт между другото са добри домакини имат 6-4-5 ,което е супер за изпаднал тим.Последните 6 мача са им: Домакини 1-0-5,Гости 0-0-6.
Пак 1 ца е за мен и този мач Швайн бият като домакини най често с по 2-1,1-0,а Бабел падат здраво навън ,като доста чест инкасират по 3 и повече голове.При положение,че противника им сега е слаб може и да паднат с нещо като 2-0,3-1 ,2-1!
Това са прогнозите ,мислете и се молете пак късмета да е с нас .Много от мачовете си отиват на резултати 1-0,2-0,2-1 ,но може някой да отиде и нагоре ,от това се притеснявам най вече,щото видяхте миналия кръг каво стана и с Херта детио чакахме голяма победа а не стана ,а и с Леверкузен дето се издъниха.Абе късмет си трябва и това си е.
Тактиката си остава същата ,не повтаряме резултати а гледаме предишния/те какво са писали.Пускането е пак в 13 часа в Петък,като този път ще гледам и аз да пусна с вас и да ви поздравя от Варна живот и здраве : ))))))))
Относно постовете казвайте ако имате претенции някакви ,ако не Сашо на 1 ви Кирето на 2 ри,Аз на 3 ти и Павката на 4 ти!
Девиза си знем вече да го слагаме .А самите заглавия на постингите какви се разбрахме да бъдат? :"Домакини играч 1" и т.н. или нещо друго?
Поздрави и ако иамте забележки или допълнения към прогнозите или нещо друго казвайте да коригираме своевременно !
Хайде лавинаааааааааааааа

When the music's over turn off the lights!

Редактирано от Лeдoвe на 17.04.02 02:21.

Тема Еееееее.нови [re: Лeдoвe]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано17.04.02 08:31

......що на тях Ален????? Трябваше на нас......:-)))))

Тема Re: Прогнозите !нови [re: Лeдoвe]  
Автор navy (no comment)
Публикувано17.04.02 09:55

absoliutno si prav, tova sa obiknoveno nai-veroqtnite reultati-1:0,2:1,2:0. Kam tqh mojem da pribavim i 3:1 i 1:1 s izvestniugovorki, taka che tochno takiva machove trjabva da se tarsjat.
Za postovete njamam pretenzii, neshto mnogo me slagate za zentralen napadatel, a az s moite 31-2 godini njama vazduh za zjal mach.
Sasho, kazvai za esteticheskoto oformlenie sega, ili sled postvaneto malchi
Eeeeh, Varna, moreto, sinite valni....

And justice for all

Тема Към бандата...:-))нови [re: TCP/lP]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано17.04.02 17:43

Значи видях постинга на Светльо - много добре е оформен....:-)))
Тази вечер ще помисля относно мачовете и ще постна утре моите идеи...относно моите мачове и някой от вашите ако имам нещо по-специално за тях!!!

Значи - постовете са както шефа каза ...аз съм Играч 1...и т.н.

В деня на мача пускаме в 13 ч всички (ако можем)...като аз съм първи и пиша
в заглавието:
Домакини: Играч 1

Искам всички така да го пишете...най-добре го копирайте....и ако успеем да пуснем в кратък срок всички ще бъде много готино....:-))) ...А някой път може и да се съберем, например петък вечер, когато Павката се прибере в родината и ще пуснем в рамките на 1-2 минути и четиримата, а какво ще кажете???:-)))))

Също така пускайте девиза болднат...за да се вижда...кептъна май не го прави това...:-(((

Аре чао засега...утре ще пусна коментара за мачовете......

Тема Re: Прогнозите ! [re: Лeдoвe]  
Автор navy (no comment)
Публикувано18.04.02 01:03

Значи ето моя пост:ДОМАКИНИ: ИГРАЧ 4
Хъл С - Линкълн 3:1
Хъл С - Линкълн 2:0- бих препоръчал третия да е 2:1, не 1:0
Швайнфурт - Бабелсберг 2:0
Бирмингам - Шефилд Ю 2:0
Аякс - Утрехт 3:1
Дайте тук прогнозите, да си ги огледаме,коригираме и в петък да остане само техническата част. И да няма редакции

And justice for all

Тема Моите прогнози..... [re: TCP/lP]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано18.04.02 13:46

.....ето моите прогнози...

Аз ще играя така и понеже съм играч 1 и ще пускам първи , моите прогнози ще са тези........
След моите прогнози са тези които препоръчвам на вас.........ако нещо не ви харесва ми казвайте своевременно....

Лацио - Верона......................2:0 3:1
Лацио - Верона .....................3:0 2:1
Пиаченца - Ювентус ..............0:1 1:2 0:2
Уест Бромич - Кристъл П.........2:0 2:1 3:1
Нортхямптън - Кембридж ......3:1 3:0 4:1

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.