Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:13 13.07.25 
Музикални
   >> ФСБ
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Що е олекнал толкоз клуба?нови  
Автор PROTEUS (щастлив)
Публикувано17.12.01 10:37

Сума стари теми са артиснали май?Пълна скука - само ние тримата глупаци и
някой дето се пробва да стане четвърти глупак ама даже не може да се регистрира...Не заслужават старите леви муцуни от ФСБ-то такова безразличие!!!Какво да правим за да раздвижим ФСБ-електората????

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба? [re: PROTEUS]  
Автор karasko (OnlyTheLonely)
Публикувано17.12.01 11:23

е то има ли смисъл ебати

на сила хубост не става

So it's me I see, I can do anything.
I'm still the child.

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба?нови [re: karasko]  
Автор PROTEUS (щастлив)
Публикувано17.12.01 17:01

Taka e!Жалко все пак че няма и десет души да се интересуват от тях...Виж разни кичозни или снобски простотии предизвикват по-голям интерес...В същност ние живеем със самочувствието че сме музикална нация а всъщност сме пълни профани в музиката/огромната маса...от "българи"/Ебати циганите сме - за това и не ни щат в Европа...

Редактирано от PROTEUS на 17.12.01 17:00.

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба?нови [re: PROTEUS]  
Автор Лeдoвe (Левскарче)
Публикувано17.12.01 22:11

Даа това е така за съжаление
Ами даите тримата да си пишем тук ,пук току виж още някой се е присъединил ,ж което се съмнявам де .
Поздрави !

Ах да можех да си върна ,днеска свойто детство утре младостта!!!

Автор karasko (OnlyTheLonely)
Публикувано17.12.01 23:11

Не е точно това проблема
според мен, тез дето се интересуват и оценяват музиката,смятат че има по-важни неща, и затова не и отделят нужното внимание

А иначе всеки народ си имам мършата във интелектуален план

So it's me I see, I can do anything.
I'm still the child.

АвторAntiFSB (Нерегистриран)
Публикувано19.12.01 15:19

Ами как няма да олекне като великата група ФСБ е един надут балон.
Кой казва, че са професионалисти и върха ?
Формация студио "Балкантон".
Студийна формация събрана за да изпълнява музикалния съпровод при запис на грамофонни плочи в "Балкантон". След като ФСБ излезе на подиума кой ги замести в студиата на "Балкантон" ? Тези които ги заместиха тогава бяха ли по-долнопробни музиканти?
Освен това как стана така, че в осемдесетте - най-соц годините се уредиха и стояха сума ти време в Скандинавските страни. Коя друга българска група може да се похвали с такова нещо ? И това ако не е връзкарщина ,здраве му кажи !
Още в началото на възхода им много народ ги посъветва да си намерят истински вокалист, но те не кандисаха. Гласа на Румен далеч не е най-дорото, което може да се чуе на българската сцена.
ФСБ беше като държавно предприятие в онези години - имаха най-добрата апаратура, имаха най-...Само, че сега няма кой ...
Така, че не се чудете, че темата Ви не е посещавана. Има нови български групи пробили без държавна издръжка.

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба?нови [re: AntiFSB]  
Автор PROTEUS (щастлив)
Публикувано20.12.01 16:52

Абе то имаше повече приказки по техен адрес ама взели че ги изтрили...
така че и да каже човек нещо по-различно от порталната им старница - тъй или иначе ще се изтрие...Явно имат какво да крият и от какво да се срамуват та са тъй комплексирани откъм жълти приказки - аз писах че за тях или добро или нищо - като за умрелите...Аз си падам по тях обаче...каква алтернатива е имало за гласа на "Руми" - може би Георги СтанчевЩото и той е могъл да пее италиански песни като "пак ще се срещнем..."Не знам ти на какво мнение си какъв им е бил проблема - държавната ли поддръжка или
интелектуалната собственост - щото повечето парчета са им кавъри всъщност,
обаче само една -две са посочени с истинските им автори, други са или със звездички или с техните велики имена

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба?нови [re: AntiFSB]  
Автор karasko (Търсещ)
Публикувано21.12.01 17:12

хахаха, брао бе, смешник

я се скрий някъде, че си як оинвалид, да не плашиш хората ;)))

Студена лимонада нося аз

АвторEдин (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 12:17

Протейчо, признай си, че си им фен и деликатно ги защитаваш. Много ми хареса това "...или техните велики имена." като заключение на словото ти, но това ни най-малко не ги издига в моите очи. И за Ленин цели 70 г. се писаха много светли стихове и накрая съвременната история го сложи редом с Хитлер. Целта ми не е да създавам асоциации на ФСБ със Ленин или Хитлер, искам да кажа, че някой ден нещата си идват на мястото и тогава става ясно кой е велик и кой се правил на велик.

Тема Re: Що е олекнал толкоз клуба?нови [re: Eдин]  
Автор amateur (любител)
Публикувано12.02.02 10:32

Я ми кажете всички вие, които плюете срещу ФСБ сегашният рап ли е по-добър или чалгата? Сигурно вие сте чалга фенове. Може ФСБ да са ползвали държавна помощ, а сега да няма и затова да са залезли. Но ако целокупният тъп български народ не беше толкова чалгясал те нямаше да имат нужда от никаква държавна поддръжка.
В края на краищата за мен те правят велика музика и е без значение как е станало след като ме кефят максимално. И след като с помощта на тези инструменти които са имали са направили такава велика музика, аз нямам нищо против и сега държавата да им дава пари. А когато има нещо хубаво, все ще се намерят "доброжелатели" които да оплюят всичко.

Nemo omnibus horis sapit

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.