Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:28 12.07.25 
Музикални
   >> ФСБ
*Кратък преглед

Тема ФСБ КАТО ЦЯЛОнови  
Автор niktzan (непознат )
Публикувано14.06.01 11:53

Iskam da razkaza niakoi naesta za F.S.B.,tai kato basta mi e uzvochitel na tiahnata grupa.Po princip F.S.B. oznachava Formacia Studio Balkanton[tiahnoto stodio].Sled kato te izrigavat kato vulkan na balgarskia muzikalen nebosklon,nastapva kratko zatishie-turneteta spirat,grupata izchezva.No sledva i tiahnoto zavrastane minalata godina te stopiha pop folka i i na puk na chalgata napraviha ubiistveno turne-Pleven,Ruse,Varna,Burgas,Stara Zagora,Sofia i Plovdiv!
govori se che smiatali da izdavat nov album,no mai ne e viarno.

Редактирано от Gahan на 04.05.05 17:46.

Тема Хей [re: niktzan]  
Автор karasko (OnlyTheLonely)
Публикувано14.06.01 16:24

Благодаря за желанието да предоставиш някаква информация, но все пак това което казваш не е нищо ново !!! Това всички го знаем. Можеш ли да разкажеш нещо от кухнята на състава?

поздрави ;))

So it's me I see, I can do anything.
I'm still the child.

Тема Re: F.S.B KATO CIALOнови [re: niktzan]  
Авторkoko-fsb-to (Нерегистриран)
Публикувано17.06.01 13:17

Vyarno e moi chovek. Shtom e takava rabotata napishi mi nesto za tyah na moya
E-mail . Toie Stoenchev@dir.bg. Iskam da si korespondirame s teb za tyah.Az mnogo se interesuvam za tazi grupa.CHAO;. I PISHI.

Тема Re: F.S.B KATO CIALOнови [re: niktzan]  
Авторfsb (Нерегистриран)
Публикувано09.08.01 18:26

ne znam kakvo ti e razpravql bashta ti no kogato e kazal na mayka ti che e na koncerta v stara zagora qwno e bil nqkyde drugade:))

tozi koncert kakto i nqkoy drugi ot tova "izduhvashto" turne ne se sustoqha po lipsa na publika

da vurnqt parite na horata v stara zagora pone:)

Тема Re: F.S.B KATO CIALOнови [re: fsb]  
Автор Dak (playboy)
Публикувано15.08.01 21:10

Имай предвид, че това е проблем на маркетинг, мениджърски умения, организация и т.н., а не е свързано с качествата на групата. И дядо Господ да дойде в града, ако няма местна реклама, сегментиран маркетинг, поддържаща PR-кампания и много други неща - няма кой да дойде. Не може ей-така да се изтърсиш в града и да чакаш публиката от пиацата пред гарата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.