Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:00 16.11.24 
Контакти
   >> Приятели
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Причинно-следствения Законнови  
Автор adekvaten (u4uden)
Публикувано18.02.16 22:24

Има много природни закони, които действат от създаването на света до днес и ще действат до края на света.
Един от тях е
Причинно-Следствения Закон.
Или казано на кратко: Всяко нещо, което се случва е причинено от нещо, което се е случило преди него.

Аз пускам от години теми с по-сериозно значение. Философски и на духовен план.
Те са адресирани любезно и приятелски към всички. Никого не съм нападал или обиждал в тях.
Но поради по-ниско ниво на интелект и първобитно мислене и комплексарство доста юзъри нахълтват в темите ми и почват да ме нападат, обиждат, ругаят и т.н.
И когато им отговоря на тяхното ниво - ме нападат и оплюват отново, че съм бил груб и съм обиждал....

Еееееее кво е това?

Пиши САМО по темата, а не лични нападки с/у автора и!!!

Тема Re: Причинно-следствения Законнови [re: adekvaten]  
Автор FlLERO99 (COVENANT )
Публикувано21.02.16 18:32

Ти или не искаш или не виждаш собствените си грешки. Натрапваш из целия дир една изкуствена религиозна догма която е вредна, опасна за хората и за тяхното спасение и слава богу досега никой не се интересува от нея.

Сега помисли реално че няма начин религията особено християнската религия - най-висшата религия на Земята да се заобиколи. Просто избий си от главата това което се опитваш да правиш с този Прем Рават е абсурд. За съжаление много слабо познавам Библията но там имаше текстове как накрая на света ще се появяват много фалшиви пророци и месии и вземи си бележка накрая защото не се знае кога ще си отидеш и да не плащаш горе на оня свят хем за собствената си заблуда, хем за това че се опитваш да вкарваш в калта и други включително млади хора. Това определено не е шега работа и нямаш право да извършваш духовни престъпления!

Тема Re: Причинно-следствения Законнови [re: FlLERO99]  
Автор adekvaten (u4uden)
Публикувано21.02.16 21:20

Отново нарушаваш примирието и после като те цапардоса Възмездието ще ревеш и охкаш.....

Пиши САМО по темата, а не лични нападки с/у автора и!!!

Автор FlLERO99 (COVENANT )
Публикувано21.02.16 21:50

Напротив, това което правя в момента е да те спася от огромна опасност и теб и други хора. Тоест правя ти голяма услуга.

Автор finntroll73 (Независим)
Публикувано27.02.16 22:59

Добре дошъл в групата.
Преди време бях аз,сега си ти.
Господ е събирач,отвсякъде.
Самно че малко хора го осъзнават.
Всеки се комплектова в края на краищата с хора с които си заслужава да бъде.
Ако не върви срещу себе си,течението и повелята на съдбата.
Много често оставаме сами,понеже е по-добре да си сам отколкото със боклуци,ласкатели и мухльовци.

Публикувано27.02.16 23:04

За религията му..не му забелязвай.
По нашия край казват-ВСЕКИ СИ Е БАШКА ЛУД..Турска дума..за всеки си е луд по своему..

Като махнеш залитанията му,и догмите..не е лош човек.
Просто се индефитицира с учения,учители,догми и пр..
Щом му харесва и не пречи никому..ок.
Така или иначе мен никой не може да ме зомбира за каквото и да е,ако аз сам не го желая.
Опитвали са се.
Дъновисти,Вегетарианци,набожни,съботняни,кришнари..е не им се получи.
Виках им..да ..да..и да си вярват.
Няма смисъл да убеждаваш никой в нищо.
Понеже той е най-прав.
Или учителя му и религията му.

Над тези неща съм.
Аз пиша моята си книга.
Която може и да не е с лъскави надъхани корици,или взети назаем красиви букви,но поне е истинска и преживяна.

Редактирано от finntroll73 на 27.02.16 23:05.

Тема Re: Причинно-следствения Законнови [re: finntroll73]  
Автор FlLERO99 (оперативний )
Публикувано27.02.16 23:05

С този човек сме сключвали примирие няколко пъти и колкото пъти сме го правили той толкова пъти го е нарушавал ПРЪВ!

Публикувано27.02.16 23:09

В тежък период е явно.
Сам е..знам какво е да си самотен в Норвегия.
Повярвай ми..издивяваш често ,от стените на неразбиране.
Глас във пустиня е..живота тук.
Ако не е заради жена ми и семейството ми..едва ли бих живял занапред тук.
Искам топла държава,топли хора,слънце..и може би по-малко пари..но далеч от тези ходещи и тичащи по баирите ухилени зомбита.
Живи ухилени мъртъвци.
Мислещи се за много оригинални свръхчовеци и много разбиращи всичко..и супер позитивни.
А целия им живот е наизуст..по правила,книги и запетайки.
Най-големия виц е..като ми заговорят за норвежка демокрация и норвежки свободи..ухаааа...за 15 години скоро..направо им вярвам..ама дрънка направо...

Тема Re: Причинно-следствения Законнови [re: finntroll73]  
Автор FlLERO99 (оперативний )
Публикувано27.02.16 23:11

Аз за разлика от теб харесвам северният студеният манталитет на хората и не харесвам нито топли държави нито топли хора, такива хора ме дразнят а и не им имам доверие.

Редактирано от FlLERO99 на 27.02.16 23:12.

Публикувано27.02.16 23:14

Като поживееш 15на години тук,друга песен ще запееш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.