|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Много ме кефите..
|
|
Автор |
Polydeuces (Loverman) |
Публикувано | 08.03.15 09:21 |
|
До тук и двамата модератори оправдахте очакванията ми.
==============
Ти луд ли сииии?
| |
|
Скучни са, да идват следващите 3-ма
Дано и аз да съм писал бележка с молба, тогава ше видите кой кум, кой сват и кой на булката брат
| |
|
На ротационен принцип трябва да се види акъла на всеки..
==============
Ти луд ли сииии?
| |
|
...И това е начин да се достави удоволствие не плачи, той върна ли те?
Обикнал в тебе всичко недостойно,
достоен съм за твойта обич двойно
| |
|
...тцтцтц, лошо Гущерче ми мене Админя може и да ме остави, щото съм много палава като редови потребител... Кво ша прайш тогава,аааа?
| |
|
Медунке, защо излъга, че няма да прибягваш до модераторските си права?
==============
Ти луд ли сииии?
| |
|
Ох, пак тежки думи, някъде съм обяснила вече по горе, че реших, че ще опазя спокойствието на клуба и възможността да се пише свободно в него! Прочети всичко, което съм написала, следвай хронологията и ще видиш , логиката и аргументацията ми! А, Прасето го трия, защото пише нецензурни постове и обижда жени! В моята ценностна система да обидиш жена е престъпление! Затова му трия постовете, в които обижда жени! Но няма да го банна, споко, първо е близък до сърцето ми (географски) и второ, неповторим колорит и оригинал!
| |
|
"ми мене Админя може и да ме остави, щото съм много палава като редови потребител... Кво ша прайш тогава,аааа?"
-Същото, каквото и ако не те остави.Ама ти, освен, че ще се смееш много с възпитателните ми методи, които смятам да приложа спрямо потребители, които силно се нуждаят от това, ще си видиш в чудо, как да реагираш на цивренето на паплачта, събрала се тук
| |
|
Но пък за сметка на това Киро насила те направи, нали?
==============
Ти луд ли сииии?Редактирано от Polydeuces на 08.03.15 10:20.
| |
|
...не ме плаши,Репти, не виждаш ли, че съм печена в игри от типа„ Укротяване на опърничави”... Пък и в крайна сметка винаги мога да за..а всичко и да сменя форума, с гордо вдигната глава не можеш ме изплаши, само модераторското камшиче ми дай шегувам се, де... Не се вживявам толкова... Теб като модераторски партньор бих те оставила на свобода, щото си зелен по рождение и призвание :-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|