|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
С огромно
|
|
Автор |
Baldrian () |
Публикувано | 06.03.15 21:50 |
|
удоволствие ви съобщавам, че мъжете в този форум са много по-яки от позьорите в ГЗС. Визирам Полидевк, Изрода, Назгул, Милитъри Файла, Ангел, Прасето (независимо, че хапе), Освободен, новодошлите момчета...всъщност всички!
Важи и за жените същото.
Наздраве за по-силната половина тук!
И въпросът този ексхибиционизъм в ГЗС на какво е израз според вас. Моля за търсене на причинно- следствените връзки...Дали има нещо общо с фазата на инфантилизма? Редактирано от Baldrian на 06.03.15 22:03.
| |
|
... какво се е случило?
Такава е на любовта мощта,
че възвишава низките неща.
| |
|
А за жените, да попитам.
| |
|
Благодаря за високата оценка!
| |
|
Ами всичките се държат по-мъжки. Поне всеки от тях си изразява по-ясно позицията. може би и заради това масово нямат достъп до виповете...Почти всички са баннати многократно за неприлично поведение
| |
|
Там ти трябва да ни поздравиш
| |
|
Заслужена си е
| |
|
...няма да ти кажа пък докато не ми кажеш какво се е случило! ... Иначе за ексхибиционизма в ГЗС, донякъде е причина и средата в която са се формирали и моделите на поведение.... Но няма да кажа повече.. Някои имена не ми връзват в тази грипа, но сигурно има обяснение за това... Всъщност виждаш ли и мен ме обзе инфантилизма като стана дума за ГЗС...
| |
|
Не бе нищо не се е случило...Назгул не си затрайва в ГЗС, банват го. Полидевк и Назгул се хапят, но Полидевк реагира мъжки...Такива неща.
Със сигурност и там има по някой по-свестен екземляр, но в онези мъгла съвсем не се вижда...
Такива неща.
| |
|
...ок, разбирам... Безпристрастно погледнато тук са най-личните момци и мужкарци... Дори и Прасето е сред тях(ох, обърнаха ми се вътрешностите като го прочетох написано от мен)...Останалите са в един друг клуб... но не са в ГЗС... Назгул да подчертаем, че съзнавайки рисковете не измени позицията си! Ми Наздраве, да са живи и здрави... И много моми и булки да им се паднат...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|