|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Има ли приятелство между мъж и жена?
|
|
Автор |
The Stranger (GAME OVER!) |
Публикувано | 16.06.13 00:04 |
|
Очаквам коментарите ви.
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
Тема
|
Re: Има ли приятелство между мъж и жена?
[re: The Stranger]
|
|
Автор |
Mpъни (:)) |
Публикувано | 16.06.13 12:17 |
|
Готино клипче. Доста от нещата бяха верни. Само дето трябваше да го гледам два пъти, че този стил на говорене е малко околовръст на моя.
6+
| |
|
Такава тема и аз бях пуснала преди известно време в този клуб, може да попрочетеш тук-там. А относно клипчето - ами постарал се е да ги понареди малко нещата човекът.
| |
|
много добре - и теорията и играта на малдежа, от мене 6
| |
|
Има, но трябва да се наебат поне един единствен път за да нямат претенции един към друг.
| |
|
Ми то няма какво да се коментира....
Аз абсолютно не съм съгласна с това, което казва...
Още в началото се говори за приятелство, но не се казва какво се влага като смисъл в тази дума. Поне според мен в приятелството, половете не играят роля, приятелството е между хората...а за другото си има други думички...
Всичките ми приятели-мъже, са ми абсолютно безполови, в смисъл виждам човека, но не е мъжа....
Говоря обаче само за приятелство, или поне аз каквото влагам в тази думичка...
Ама това е при мен, не казвам, че и при другите е така...
| |
|
Свят голям, хора разни...
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
|
Абсолютно...
| |
|
Разбира се, че има приятелство, само че обществото така функционира, че го ограничава до определена степен. Например излезнал си с някакъв приятел в Мола и срещаш 2 приятелки и те веднага те питат това ли е новото ти гадже. И ти почваш да се обясняваш , не ние сме само приятели, на което никой не може да повярва. Или пиеш кафе с колега през обедната почивка. Веднага целия състав започва да ви оглежда подозрително и започват клюките зад гърба. Общество от неандерталци, какво да се прави. Само за напредналата раса са висшите човешки взаимоотношения и реалните ценности.
Редактирано от ellynora на 17.06.13 03:34.
| |
Тема
|
Re: Има ли приятелство между мъж и жена?
[re: ellynora]
|
|
Автор |
roshava (диване) |
Публикувано | 19.06.13 09:43 |
|
Щом плащаш данък "Обществено мнение", обществото ще ти определя живота.
Само за порасналите, са висшите човешки взаимоотношения и реалните ценности.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|