|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Защо много хора над 21...
|
|
Автор | Гocт (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 10:59 |
|
Защо много хора над 21 години не се обличат по модерния (така наречен фешънски) стил? Да не са предъртели, кво? Повечето над тази възраст които познавам се обличат като от вехтошарски магазин. Защо си мислят, че фешън стилът е само за тинейджъри? Повръща ми се от хора над 20 години, които не се носят по модерния (фешънски) стил на обличане.
| |
Тема
|
Re: Защо много хора над 21...
[re: Гocт]
|
|
Автор | Пeтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 11:09 |
|
И на мен ми е гадно, но хората са много зле! Малко са тези като Стоян от Мюзик Айдъл 2, който и на 29 години се носи по модата. Повечето от 21-30 се обличат адски смешно и недодялано. Мъжете се правят на някакви мъжкари и тежкари, но стилът им е чисто долнопробно демоде. Изобщо нямат стил и класа. Жените по-често на тази възраст са по модата, въпреки, че и при тях някои започват да се обличат като монахини.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sunnyhoney (непознат
) |
Публикувано | 26.03.08 12:13 |
|
Може би си около 20-те, за да задаваш този въпрос.Лошо няма.По принцип има разлика в това човек да живее при родителите си и да е финснсово издържан или подпомогнат от тях.Направи си една сметка колко пари биха отишли месечно за ток, вода, парно, кабелна, интернет, храна, (вероятен кредит), забавления, дрехи, обувки, прецени колко трябва да получаваш, за да живееш добре и намери съответната работа.Лично аз съм от тази възрастова група, за която говориш и обичам и прилагам модерния стил в облеклото.Не е нужно да бъдеш краен/на и да казваш, че ти се повръща-нека всеки живее, както желае и може.Може би трябва да натрупаш житейски опит и ще разбереш повече.
| |
Тема
|
[re: sunnyhoney]
|
|
Публикувано | 26.03.08 12:41 |
|
Да, но дори да живея сам не бих се отказал от модерните, фешънски неща. Какво да правя като изтънена и изправена коса ми отива повече от начупена и рошава?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sunnyhoney (непознат
) |
Публикувано | 26.03.08 13:17 |
|
Не разбирай, че те критикувам-харесват ми хората, облечени по модата-просто прояви разбиране към другите.
| |
Тема
|
[re: sunnyhoney]
|
|
Публикувано | 26.03.08 13:20 |
|
Е не мога да ги разбера. Поне ще се опитам да не ги мразя, и без това не мога да мразя силно. Или обичам и харесвам, или просто игнорирам. Омразата ми е непозната затова ще се опитам да ги игнорирам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | sunnyhoney (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 13:51 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор | ggg (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 15:17 |
|
ти зашо си мислиш, че твоето мнение определя кое е хубаво и кое не?
нали знаеш, че всеки има вкус, на един се харесва едном а на друг друго? или може би не знаеш? помисли малко, преди да правиш такива крайни изказвания.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дoмakин (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 19:34 |
|
ти няма ли да спреш да я постваш тая тема по клубовете?
| |
|
Хора, моля ви, не го приемайте насериозно!
Аз съм личният му психиатър и още не можем да го намерим след като избяга от лудницата... Много съжалявам за главоболията които ви причинява
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|