Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:49 14.11.25 
Контакти
   >> Приятели
*Кратък преглед

Тема Имали значение възраста за приятелствотонови  
Автор avalon91 (непознат )
Публикувано18.03.07 10:42

Реших да задам един вапрос на потребителите в този клуб тиъкато вече се чудя толкова ли сме ограничени ние хората.Вапроса ми е следния имали значение вазраста за приятелството?Питам защото наи-добрия ми приятел е по малак от мен тои е на 13 а аз на 15 и някои от другите ми приятели често ме критикуват за това мое приятелство даже подмятат че съм педофил ,но това в кръга на шегата.Вие какво бихте казали дали греша аз твърдо смятам че не , а вие?

Тема Re: Имали значение възраста за приятелството [re: avalon91]  
Авторasd (Нерегистриран)
Публикувано19.03.07 00:11

2 години едва ли са проблем. За истинското приятелство годините би трябвало да са без значение. Проблемът е в промяната на мирогледа или интересите с увеличаване възрастта. Ти самият би ли приел за приятел по-възрастен от теб. А колко по-голям, 10 години, 20, 30,...?

Тема Re: Имали значение възраста за приятелствотонови [re: asd]  
Авторjane_to (Нерегистриран)
Публикувано19.03.07 10:32

Защо не? И двете ми приятелки са по-големи от мен - едната с 8, а другата с 11 години?!
И какво - много сме си добре...Те ме 'озъптяват' за някои неща, а аз ги 'държа в час' за някои неща.

. Не става въпрос за любов, нали? А за приятелство...дано не съм разбрала погрешно

Тема Re: Имали значение възраста за приятелствотонови [re: jane_to]  
Авторdeni (Нерегистриран)
Публикувано19.03.07 16:12

Няма никакво значение,ако имате каквода си кажете и ви е хубаво и пълно заедно. Годините са нещо относително.Горе-долу така е и в любовта .

Тема Re: Имали значение възраста за приятелствотонови [re: avalon91]  
Автор sobriety (explorer)
Публикувано21.03.07 10:04

Мисля, че ти е време да забравиш за "критиката" на "приятелите" ти. Ако ти бяха онези, истинските приятели, на дали щяха да те критикуват.
А на въпроса "дали грешиш" - явно не ти е много "твърдо" мнението, щом го задаваш. Правилно е нонова, което те кара да се чувстваш щастлив!

People living deeply have no fear of death...

Тема Re: Имали значение възраста за приятелствотонови [re: sobriety]  
Авторlv4eto (Нерегистриран)
Публикувано24.03.07 22:06

За мен възръстта няма значение.
На 39 съм, а най добрата ми приятелка е на 21. С нея споделям всичко, тя с мен също и така вече 1,5 години, от както се познаваме.
Имам приятелки и с по 7 - 10 години по-големи от мен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.