|
|
|
Тема
|
Имали значение възраста за приятелството
|
|
| Автор |
avalon91 (непознат
) |
| Публикувано | 18.03.07 10:42 |
|
|
Реших да задам един вапрос на потребителите в този клуб тиъкато вече се чудя толкова ли сме ограничени ние хората.Вапроса ми е следния имали значение вазраста за приятелството?Питам защото наи-добрия ми приятел е по малак от мен тои е на 13 а аз на 15 и някои от другите ми приятели често ме критикуват за това мое приятелство даже подмятат че съм педофил ,но това в кръга на шегата.Вие какво бихте казали дали греша аз твърдо смятам че не , а вие?
| |
|
Тема
|
Re: Имали значение възраста за приятелството
[re: avalon91]
|
|
| Автор | asd (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.03.07 00:11 |
|
|
2 години едва ли са проблем. За истинското приятелство годините би трябвало да са без значение. Проблемът е в промяната на мирогледа или интересите с увеличаване възрастта. Ти самият би ли приел за приятел по-възрастен от теб. А колко по-голям, 10 години, 20, 30,...?
| |
|
Тема
|
[re: asd]
|
|
| Автор | jane_to (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.03.07 10:32 |
|
|
Защо не? И двете ми приятелки са по-големи от мен - едната с 8, а другата с 11 години?!
И какво - много сме си добре...Те ме 'озъптяват' за някои неща, а аз ги 'държа в час' за някои неща. . Не става въпрос за любов, нали? А за приятелство...дано не съм разбрала погрешно
| |
|
Тема
|
[re: jane_to]
|
|
| Автор | deni (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.03.07 16:12 |
|
|
Няма никакво значение,ако имате каквода си кажете и ви е хубаво и пълно заедно. Годините са нещо относително.Горе-долу така е и в любовта .
| |
|
Тема
|
[re: avalon91]
|
|
| Автор |
sobriety (explorer) |
| Публикувано | 21.03.07 10:04 |
|
|
Мисля, че ти е време да забравиш за "критиката" на "приятелите" ти. Ако ти бяха онези, истинските приятели, на дали щяха да те критикуват.
А на въпроса "дали грешиш" - явно не ти е много "твърдо" мнението, щом го задаваш. Правилно е нонова, което те кара да се чувстваш щастлив!
People living deeply have no fear of death...
| |
|
Тема
|
[re: sobriety]
|
|
| Автор | lv4eto (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.03.07 22:06 |
|
|
За мен възръстта няма значение.
На 39 съм, а най добрата ми приятелка е на 21. С нея споделям всичко, тя с мен също и така вече 1,5 години, от както се познаваме.
Имам приятелки и с по 7 - 10 години по-големи от мен.
| |
|
|
|
|