Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:55 14.07.25 
Контакти
   >> Приятели
*Кратък преглед

Тема моля, помогнете ми да намеря най-доброто решениенови  
Авторпитaщa (Нерегистриран)
Публикувано04.06.06 12:58

имам една позната-адвокатка-по стечение на обстоятелствата работим в една сграда от години-и от години знам в себе си, че тази жена не може да ми бъде приятелка-съдя по поведението и и по много други неща и имам основание да си го мисля. та поради тази причина не съм я допускала до личния си живот, до дома и семейството си- само, че тя постоянно се навира и самопредлага, а напоследък това става много досадно- никога тя самата не ме е канила в дома си- напротив - вече 30 или 40 пъти тя се опитва да се самопокани в къщи, като аз твърдо и упорито и отказвам- интригантка е и не и са чисти помислите- а за мен къщата е свято място- не желая нейното присъсвтие там.
и да си дойда на мисълта- изчерпа ми се репертоара на откази- а тя дори си е въобразила, че не само тя трябва да дойде в къщи, но и да доведе някакви нейни познати- толкова е гадно- опитах и в прав и в крив текст- ебаси чудото-
тя е като животно- от нищо не се разбира- няма достойнство- срам- уважение- нищо- ама нищичко, което да и повлияе.
кажете ми,моля, къде бъркам? съпругът ми също е против... и защо е нужно всичко това - не знам...

Тема Re: моля, помогнете ми да намеря най-доброто решениенови [re: питaщa]  
Автор troy@ (непокорна)
Публикувано04.06.06 15:35

Предложи й вие да отидете на гости у тях, ти и мъжът ти, и приятели.
Самопокани се ти.

Може да съм зла, ама съм вярна.

Автор Anjeliens ( storys )
Публикувано04.06.06 15:52

Кажи и го - право куме в очи - кво се маеш - като имаш нещо да и казваш кажи и го.Тя и без тва ней човек да те разбере - чудя ти се и аз кво я жaлиш?!?!?!?!?

"Tout comprendre, c'est tout pardonner"

Автор Clio (новак)
Публикувано13.06.06 13:55

помоли я за огромна сума пари назаем и ще те остави намира

Тема Re: моля, помогнете ми да намеря най-доброто решениенови [re: troy@]  
Авторfilosofkata (Нерегистриран)
Публикувано23.06.06 19:29

za6to savsem otkrito ne i kaje6 vsi4ko,predpolagam ,4e ne e tolkova prostA 4E DA NE RAZBERE..

АвторДpara (Нерегистриран)
Публикувано06.07.06 15:27

Това ми намирисва на оглед на жилището, с цел фиктивна продажба.

Тя очевидно им анякакъв много сериозен мотив да иска това посещение. На каква възраст сте? Споделяте ли с нея подробности за роднини и приятели?

Не е лошо да и споменете, че каквото имате, вече е приписано на роднина/дете/близък, или е дадено с дарение.

В никакъв случай не я допускате у вас. Ако имате достатъчно големи деца, кажете им, помолете ги те да говорят с нея, да я сплашат някак.

Автор Apиaднa (*)
Публикувано09.07.06 13:32

Здравей! Да ти кажа, близък ми стана проблемът ти, защото и аз от много любезност често си патя :(

Знаеш ли какво - в случая всички /и не случайно/ мислим еднакво - като не разбира някой от намеци - най-добре е да се обясните директно. Ако търсиш формата под която да й го кажеш - може да ти подскажем фраза. Само опиши какво е истинското ти отношение към тази жена.

Но има един притеснителен момент - ти казваш 30-40 пъти се е самопоканвала у вас. Това ми се вижда леко патологично, ако жената го прави съвсем без повод! Така че за да не "извадим очи" вместо да "изпишем вежди" със съветите си, хубаво ще е да разкажеш как са се развивали взаимоотношенията ви, какви разговори водите, какво общо имате.. Нали тук поне "анонимността ви е гарантирана".

Защото може да се окаже, че без да искаш, си й дала надежди с разговорите си. Аз съм бъркала така с някои хора.

А другия вариант /ако си се опитвала да я карате само на здравей-здрасти/ е на тази жена наистина да й има нещо ... и да се окаже по-скоро клиничен случай . Тогава може да е по-добре да се потърси и чужда помощ - както казаха някои - съпруг, деца, колеги ...

А много ми харесва, дето казваш че "домът е свято място"! И аз го чувствам така - и ти желая да успяваш да го опазиш такова

"...за да преминеш Лабиринта ти трябват меч, нишка и нечия обич ..."

Тема Бъркаш с това, че [re: питaщa]  
Автор Bambi* (усмивчица!)
Публикувано10.07.06 18:50

си твърде търпелива.
Казвала ли си й директно, че не е желана у вас, щом се прави, че не разбира?

"There are people who have money, and people who are rich." - Coco Chanel

АвторЛъжeш! (Нерегистриран)
Публикувано11.07.06 07:52

Лъжеш и си лицемерна, затова е така!
Не лъжи!

Тема Re: моля, помогнете ми да намеря най-доброто решеннови [re: питaщa]  
Автор cuddly ()
Публикувано11.07.06 08:25

казваш "не" и толкоз.

не може насила да влезе в дома ти, а ако стане така, викаш полиция

.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.