Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:58 13.11.25 
Контакти
   >> Приятели
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Каквонови  
Автор Crony ()
Публикувано01.06.03 00:37

е станало с клубчето?! Има-няма година и вече нито приятели, нито приятелство виждам тук. Що така ;)?

As You Like It

Тема А прединови [re: Crony]  
Автор HlM (.:Ville Valo:.)
Публикувано01.06.03 08:23

е имало, така ли?
И я ми обясни как точно ги виждаш

Won't you die tonight for love
Baby join me in death...

Тема Да,нови [re: Crony]  
Автор Fire Lady (огнена)
Публикувано01.06.03 10:35

само преди около половин година беше друго.....пускаха се темички, отговаряше се в тях и имаше прекрасни хора.....и не всички гледаха как да се заядат с някого..както е сега.
нещо съвсем замря тоя клуб....никой вече не пуска теми....седят си едни и същи, а ко някой се сети да го направи....никой не му отговаря, или ако му отговорят, са някви абсолютно безсмислени постинги.
приятелство, приятели ?!хахаххаха.....стига моля ти се....всеки се заяжда и тва е....да не говорим за темите, отнасящи се до накакъв проблем, въпсро или някой иска съвет......тези, които а ги пуснали си остават с чакането някой да отговори

тъжно, но факт

Живей, сякаш това е последният ти ден, защото все някой ще е последен!

Тема Re: Да,нови [re: Fire Lady]  
Автор Crony ()
Публикувано01.06.03 16:11

:) Ще отговря и на двете едновременно. Изобщо не се заяждам. Бях от първите, които влязоха в този клуб. Искахме да е без ограничения, без модератор, пълен приятели и приятелски чувства. Мисля, че това го имаше.
Отсъствах известно време. Върнах се(с нов ник), и какво заварвам?! Тъжно.
Знаеш ли. За жалост и по другите клубове е така. Как мислите, наистина ли е невъзможно виртуалното приятелство? Тази тема сме я обсъждали, мисля и по-рано. И какво е необходимо за да го има, да оцелее едно приятелство, макар и виртуално?

As You Like It

Тема Re: Да,нови [re: Crony]  
Автор Fire Lady (огнена)
Публикувано01.06.03 21:34

ооо, аз не съм казала, че се заяждаш. извинявай, ако така е прозвучало.

клубчето преди си беше супер....но беше.....
не, в никакъв случай не смятам, че виртуалното приятелство е невъзможно....
незнам.....може би защото хората се променят.....
а и смятам, че не е както преди, когато хората влизаха в нета за да се разтоварят, да си починат, да се забавляват. нееее! сега влизат и тук си изкарват нервите, изкарани в ежедневието.....предимството е, че не виждаш човека отсреща и спокойно можеш да го обиждаш и т.н.без да се притесняваш.
днес си пишеш с него, а утре като влезеш пак в нета незнаеш дали той пак ще е тук и дали въобще пак ще го 'срещнеш'
забелязвам, че на никой не му пука за другите и тяхното мнение.....щом някой види постинг на човек, който е примерно на друго мнение веднага го вини и се заяжда с него .....

жалко, наистина

Живей, сякаш това е последният ти ден, защото все някой ще е последен!

Публикувано02.06.03 07:32

а ти от колко време си регистрирана в дир.бг?

Baby join me in death...

Тема Re: Да,нови [re: HlM]  
Автор Fire Lady (огнена)
Публикувано02.06.03 12:08

от есента на 2002

Мечтай, все едно ще живееш вечно.
Живей, все едно, ще умреш утре!

Публикувано03.06.03 07:42

хм, ок:)

Baby join me in death...

Автор Crony ()
Публикувано03.06.03 09:34

Да. За жалост май си права.
Мислиш ли, че сега, когато влизат за да излеят отрицателните си емоции върху някого от това им става по-леко? От това проблемите им изчезват ли? Аз мисля, че - не. Това мазохизъм ли е? ;)
Колкото до неприемането на чуждото мнение, това май е "стар български обичай" ;).

As You Like It

Тема Re: Да,нови [re: HlM]  
Автор Fire Lady (огнена)
Публикувано03.06.03 09:41

няма какво да хм- каш
оттогава съм регистрирана.....тогава си направих my.dir и четях клубовете, но не пишех в тях. и сега съм с името и паролата от my.dir

Мечтай, все едно ще живееш вечно.
Живей, все едно, ще умреш утре!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.