|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
bez..
|
|
Автор | samichko (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.02 00:38 |
|
Pisha tuk ... zashtoto se poluchi taka ,che dori niama na koi da
kaja tova koeto mi teji.
Ostanah bez priiateli na koi da kaja 2-3 dumi .
Tochno sega kogato nai-mnogo me boli.. tochno sega kogato nai-mnogo imam
nujda ot niakoi do sebe si nikoi ne podava ruka.
A kogato moje da imat niakakva izgoda ot teb .. ehehe opashkata e kato za topul hliab.
Vsushnost sushtestvuvat li priiatelite ili ne?!
Zashtoto az do sega ne sum sreshtala takiva hora ..dori chove koito da zastane do teb i da ti kaje" spoko az sum s teb shte se spravish"
Zashto tochno tozi tip hora lipsvat ...zashto e pulno s razni otrepki ..razni idoti vmesto hora na koito spokoino da kajesh "priiatel" ??!?
| |
|
...ами казвай какво ти тежи...,тук има голяма вероятност все някой да те разбере...,да застане до теб и да ти каже..."споко,аз съм с теб,ще се справиш"...аз ти го казвам...
| |
Тема
|
Нямам такива
[re: samichko]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 21.06.02 09:19 |
|
наблюдения, винаги е имало кой да ме подкрепи в тежък момент. Наистина хубаво е това да бъдат близките хора или приятелите, но ми се е случвало да получа подкрепа и от напълно непознати хора.
Да не би да създаваш впечатление на силна натура и хората да не усещат, че имаш нужда от помощ ?
Вярно е това, в което вярваш !
| |
|
Истински приятели няма , макар че има.
Това се разбира като се научи че само Ти сьществуваш и всеки се опитва да утвьрди тази си позиция. Това е най-дьлбокия мотив, които движи всеки наш егоизьм.
Но главно пьтя ни минава в самота...
за сьжаление
| |
|
Самотата, казват, може да бъде и добра приятелка.
"Любовта може да се роди от една- единствена метафора."
| |
|
хееей!! горе главата!
ако няма на кого....ако просто искаш да разкажеш нещо на някого тук винаги ще те изслуша някой и ще ти помогне...
а това:
" spoko az sum s teb shte se spravish" си го кажи сама на себе си никой друг не е отговорен за твоя живот...и ще се справиш....бъди уверена в себе си..нищо друго не ти трябва ако ги имаш това.....дори и приятели..
| |
Тема
|
Re: bez..
[re: samichko]
|
|
Автор | ycмивka (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.02 13:54 |
|
Ами регистрирай се, и аз ще се регистрирам и готово Точно в момента и на мен ми е доста криво, пък няма на кого да се оплача. И с моите "приятели" така се получи. Днес си подреждах нещата - гледам картички, подаръци, сувенирчета за спомен и се питам "Къде бяхте когато най-много имах нужда от вас?". Но нали казват, че всяко зло е за добро - сега вече знам истината за това на кого мога да разчитам.
| |
|
и сигурно ще се справиш ...
но ако не споделяш с никого , едва ли някой ще се досети че ти е трудно и болно ... понякога сами се изолираме , не са виновни приятелите ...
има приятели , само трябва да ги откриеш и допуснеш до себе си :)
| |
|
Не сьм толкова сигурен TePe3a дали е така, ама кво да се прави.
Пита ли те някой!!??
Аз пьк сьм чувал , че всичко което някога е искал, иска и ще иска завбьдеще човека е да обича и да бьде обичан.
Това бил и смисълът на съществуването му.
Дето толкова се чудим понякога за какво толко живеем аджеба
| |
|
аз пък си мисля, че човек цял живот търси и иска да дава от себе си.
независимо дали даваме труда, любовта или притежаваните неща, получаваме удовлетворение от това, че сме полезни и можем да помогнем някому. това е, което осмисля живота ни.
А човек винаги иска от всичко и по много. И мисля си, че не това какво и колко искаме за себе си определя егоизма ни, а по-скоро, каква част от това, което имаме, сме готови да дадем на другия.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|