Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:52 12.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Фотография
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема уф пак .... какво и колко?нови  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано11.05.03 13:24

Сигурно вече е досадно да отговаряте на този въпрос, но ме интересува какъв цифров фотоапарат да си взема, но и от къде и колко струва. Готова съм да отделя .....сума стига фотоапарата да е наистина добър. Искам да чуя и мненията на хора които ползват определен модел фотоапарат. Понеже не се занимавам професионално моля да ми обясните като на малоумна за батериите и разните му там карти

Тема ако кажеш първо какви резултати очаквашнови [re: mania4ka]  
Автор outfaced (познат ;-))
Публикувано11.05.03 18:51

от апарата де ... може и да ти кажем нещо
щот то всичките снимат и тея за 200 и тея за 2000$

Тема Бе ти верно си малоумна...нови [re: mania4ka]  
Автор GenaDP (DivoPrase)
Публикувано12.05.03 01:29

Що си мислиш, че людете тука нямат друга работа, освен да обясняват на таквиз кат' тебе кое кво е и защо е... Има си Интернет - там всичко си пише. Заври си зурлата в екрана и чети.

Kwiiiiiiiii....

Тема Re: Бе ти верно си малоумна...нови [re: GenaDP]  
Автор Бopeтo (бърборко)
Публикувано12.05.03 07:47

Браво, щом си готова да отделиш ... сума, препоръчвам ти да си вземеш прекрасния ... цифров фотоапарат.

Купувайте български стоки
Искайте си касовите бележки

Тема Re: Бе ти верно си малоумна...нови [re: GenaDP]  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано12.05.03 14:05

що се отнася за тази тема никога не съм твърдяла обратното, а ти вмест о да пишеш два реда глупости, можеше да запълнеш това пространство с нещо полезно, ама за това се иска да си напрегнеш малко мозъка, а не да се мъчеш да измислиш някой оригинален тъпиъм.
Благодаря за любезността и съвета ти.
Да ти се връща.

Тема Re: Бе ти верно си малоумна...нови [re: mania4ka]  
Автор zax9bg (непознат )
Публикувано12.05.03 14:42

Vij ot dolu mnenieto za Pentax viarno e che e skap, no e mnogo kachestven ima i link da go vidish i kakvo predlaga. A meju drugoto az imam Mustek MCD 3000 3,1 megapixela i sam mnogo dovolen ne struva i mnogo. Vij oshte predlojenia na tazi firma na slednite stranici www.mustek.com ili da vidish cenite na www.vali.bg ili na http://www.jarcomputers.com/ i tam ima ceni.
Dano da sam ti pomognal, do predi edna sedmica i az imah sashtia problem:)

Тема Re: може да съм малоумна, но и баба знае хубавотонови [re: zax9bg]  
Автор mania4ka (madness)
Публикувано12.05.03 15:08

Много ти благодара за информацията, наистина ми беше полезна.
А що се отнася до ровенето в интернет, естествено че съм се ровила толкова много, че накрая загубих ориентация и затова питам, че някой сигурно итой е минал по моя път. Аз поне не се срамувам да си призная, че не разбирам, а не като някои отворковци в клуба, които се правят на големи разбирачи и си придават важност.

Pentax за 1600 е скъпичко за такава като мене, но ако може някой да даде акъл за нещо до 700-800 лв.

Тема Re: може да съм малоумна, но и баба знае хубавотонови [re: mania4ka]  
Автор Бopeтo (бърборко)
Публикувано12.05.03 15:16

Еееее, най-после изплю камъчето.
Ето ти два хубави любителски апарата в тази ценова група:
Canon Powershot A70
Samsung Digimax V4

Купувайте български стоки
Искайте си касовите бележки

Тема Re: може да съм малоумна, но и баба знае хубавотонови [re: mania4ka]  
Автор Пoпaй Фoтorpaфa (разбирач)
Публикувано12.05.03 16:44

Privet mome,

на заядливците, можеш да им теглиш по една...така де сещаш се:)) Те се мислят за много велики ама са много далеч от реалността:)))

Така де, ако искаш нещо евтино по добре си вземи новите сериии на българските серии - ДМ2100 или 2300 незнам кое последно остана. Поне яка гаранция ще имаш, а да ти кажа въобще неснимат зле. За Мустек, просто ги забрави ...по смотани просто няма...виж за Самсунг не знам новите може да са хубави апарати, те поне много пари наливат.. иначе ако можеш над 1000лв да отделиш се ориентирай към Канон или Никон, просто по добро здраве му кажи

Тема Re: може да съм малоумна, но и баба знае хубавотонови [re: Пoпaй Фoтorpaфa]  
Авторnn (Нерегистриран)
Публикувано12.05.03 17:15

В момента В Метро продават Pentax330GS за 619 лв. без ДДС. Значи това с ДДС е 742,80. Тъй като аз имам такъв фотоапарта и честно казано съм много доволна от него, за това си позволявам да ти го препоръчвам. Разбира се, аз съм любител, а не професионален фотограф, но вече половин година го ползвам и то доста интензивно и накратко казано - много съм доволна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.