|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
КЪМ ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИТЕ
|
|
Автор | EДHA ЖEHA (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.01 13:33 |
|
МИЛОСТ ЗА ДЕЦАТА - ЗА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ ДЕЦА!!!
МИЛОСТ ЗА ЧОВЕЦИТЕ!!!
СМЪРТ ЗА СМЪРТ!!! ЦЯЛАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ И ЗАЩИТАТА ДА БЪДЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ, НЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ!!!
СЪДИИТЕ, КОИТО НЕ ИМ СТИСКА И СЕ СТРАХУВАТ ДА СЪДЯТ СПРАВЕДЛИВО КАТО ТЪРСЯТ ЮРИДИЧЕСКИ ВРАТИЧКИ, ЗА ДА ОСВОБОЖДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ДА СИ ХОДЯТ!!! ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА!!! ЕДНА ДЪРЖАВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ ГРАЖДАНИТЕ СИ, ОСОБЕНО МАЛКИТЕ Е РАКОВО БОЛНА И ОБРЕЧЕНА!!!
НЕКА НАПРАВИМ ЕДНА ПОДПИСКА ЗА ОТМЯНА НА МОРАТОРИУМА ВЪРХУ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ПРИ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ДА СЕ ПРОВЕЖДА ЕКСПРАСНА ТРИДНЕВНА СЪДЕБНА ПРОЦЕДУРА!!!
ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН СВОЕОБРАЗЕН ПАМЕТНИК НА ТАЗИ МАЛКА НЕВИННА ДУШИЧКА, КОЯТО БЕ ПРИНЕСЕНА В ЖЕРТВА ДНЕС ПРЕД ОЛТАРА НА БЕЗХАБЕРИЕТО И ЦИНИЗМА!
БОГ ДА ПРОСТИ МИЛИЧКОТО МОМЧЕНЦЕ И ДА НИ ДАДЕ СИЛИ ДА ПРОМЕНИМ ЖИВОТА В ИМЕТО НА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ ДЕЦА!!!
| |
|
А даже май е по-добре да въведем закона на Линч!
Но има една подробност - не се знае кой е извършителя?!
Нещо като че ли може и да сбъркаме. Тогава какво - да трепем наред ли?
П.С.
(поправям го)
Чета вестника и не мога да повярвам на очите си! Ами ако наистина е била майката?!
Е тогава вече не знам има ли нещо, в което може да се ВЯРВА!?
И (да ме извиняват набожните!) ИМА ЛИ БОГ!? И къде е Той!?Редактирано от Mag на 17.03.01 14:11.
| |
Тема
|
Re: Да, ама...
[re: Mag]
|
|
Автор |
Perlichka (ентусиаст) |
Публикувано | 17.03.01 20:21 |
|
Е, а сега накъде ???
Знае се, че е майката;
Знае се, че е психично болна;
Знае се, че е погубила семейството си с това деяние...
И какво ???
Можем да кажем само жалко за детенцето и за съпруга.
Дори шофьорите съжаляват, че са избързали и малко са ги употребили като клакьори на чуждо представление...
Кого ще линчуват сега ???
Малко нежност и много обич никога не са излишни...
| |
|
... аман...
хвърли, ако обичаш, око тук:
щото да не преписвам каквото е казал човекът. прав е, ми се струва.
| |
Тема
|
Re: ама не ама...
[re: бopянa]
|
|
Автор |
Molly (минаващ) |
Публикувано | 18.03.01 01:21 |
|
много е прав даже ... ама като сетя вчера примерно на мен какво ми отговаряха на подобни разсъжнедия , ми става много , ама много тъжно ...
| |
|
BLAGODARJA TI:
Saradvach se ,che NAJ-POSLE njakoj - konkretnoto i jasno mi kasva sa rasvitieto na sluchaja. Vchera nauchich ot kluba i rovech vsichki balg. vestnizi v NETA,no...
Samo "168c" s potresavachtoto saglavie obvinicha zjalata ni NAZIJA
"BALGARIJA UBI DETE" i tova e edinstenata (do momenta) informazija po sluchaja ,kojato sega se rashogda po sveta. Pisach im ogromno pismo predi 5 chasa, sachtoto NITO edin balgarin ne bi priel takova obvinenie.
Potresavachto be sa men ne psihopatichnija harakter na prestaplenieto , v koeto ne se samnjavach ,no v nelojanata, neprofesiolna jurnalisticheska namesa v prozesa na raskrivane na edno ugasjavachto prestaplenie.
Dori v bavno rasvivachtite strani, dori sa golemi honorari sa zenata na kakvito i da e DEVIDENTI NIJKOJ JURNALIST ne bi se posvolil da obvini edna nazija, edin narod ,edna strana v edno prestaplenie, chiito sledastvie ne e prikljucheno.
Unikalen sluchaj,kojto poragda v men ochte mnogo vaprosi ...
BLAGODARJA TI i sa tova che otnovo si tuk
Lipsvache mi. Lipsvache edna chastiza ot kluba. Vseki edin ot nas e edna nesamenima i beszenna chastiza ot nego. Usmichvam ti se i ti podavam chtedro rakata si.
GIVOTA e din MIG i NE sluchajno ni e sabral tuk ,NAS , imenno NAS i njama da ni prosti ako nie se opitvame da naruchim stremega mu sa NEsluchajna HARMONJA.
Ako snaech kolkosilno e chuvstvoto na privarsanost ot tolkova kilometri kam vas vsichki...?
OBICHAM VI vsichki i chesto mi se iska vsichki saedno da VI pregarna...,
no razete mi ne sa tolkova dalgi
medea
| |
Тема
|
Re: КЪМ ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИТЕ
[re: EДHA ЖEHA]
|
|
Автор | ЛЮБA (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.01 11:23 |
|
след всичко случило се , без да съм чела вестници , защото не съм мазохист , мисля , че все пак трябва управляващите да си направят изводи. Напълно подкрепях Molly , когато се опитваше да убеди разпалените и поддаващи се на емоции в лафчето , че една трагедия се използва за нечисти политически цели. Жалко е наистина . Чудовищно е и онова , което се случи . Но все пак според мен протеста на хората показва едно , че малко е необходимо , за да прелее чашата на търпението. Протестът беше спонтанен и искрен за много от хората , те са обезверени , искат да се чуе гласа им. Значи въпреки всички демократични промени , които не отричам , защото не съм черногледа , все пак някъде е прекъсната нишката на диалога между управляващи и електорат. А аз като вярваща и много болезнено преживяваща разкола в църквата ни искам за кой ли път да попитам - къде сте божи служители , ние имаме нужда от вашата подкрепа , имаме нужда от вяра и любов , опомнете се и ни помогнете !!!
| |
|
Няма за какво толкова да ми благодариш, Медеа.
- много хора са объркани от събитията и може би днес по вестниците пише точно обратното на вчерашните материали - не знам, не съм чела днес , но дори и така да е, това е една човешка трагедия и още повече една социална нелепица.
Какво да се прави, живеем все още в една нерегулирана Бг.
Дано едно поколение време да стигне за толкова трудното наместване на пластове от интереси и чужди влияния.
- няма защо да ми благодариш и за появата ми - просто сега имам възможност и се появявам - напоследък съм затрупана със служебна работа и нета е последното, за което ми остава да си мисля.
Що се отнася до нас двете, искам да ти кажа отново, че мразя интригите и лицемерието, затова, когато имам да казвам нещо, го правя директно - в прав текст, за да не се "тълкува" по различен начин.
И в този ред на мисли смятам, че всяка от нас си е направила изводите, не е необходимо повече да се подлага на обсъждане.
Бъди здрава и се бори за името на България - поне там, където можеш.
Малко нежност и много обич никога не са излишни...
| |
Тема
|
Re: КЪМ ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИТЕ
[re: ЛЮБA]
|
|
Автор |
Бaбa тu (дива злоба) |
Публикувано | 18.03.01 14:17 |
|
Абе пощят си гнидите по манастирските и светски обители, па ти...
Сеаа... само си представям и поп да чете за здраве и алилуя...
Егати майтапа
ха-ха
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|