Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:27 21.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Остаряваме ли бавно...бавно ли остаряваме?нови  
Автор Hoвa (новак)
Публикувано21.01.01 00:21

На много места из постингите забелязах, че си мислите за старостта...малко неприятна тема, наистина, но щом е в мислите ни, хайде да я обсъдим...Физически остаряваме, но я кажете честно, на колко години се чувствате всъщност?

Тема Отг: Остаряваме ли бавно...бавно ли остаряваме?нови [re: Hoвa]  
Автор MeAndMyself (минаващ)
Публикувано21.01.01 13:12

Попитали едного:
"На колко си години?" А той рекъл: "По близо съм до 30, отколкото до 20"
" И все пак на колко?"
"Ами ... на 39!"

А аз лично сега съм на нещо средно аритметично между 40 (аз и съпругата ми), 14 (малкият син), 17 (големият син) и 21-23 (студентите ми).
Смятай!

Не забравяй никога кой си

Тема Тая теманови [re: Hoвa]  
Автор Perlichka (ентусиаст)
Публикувано21.01.01 16:07

за личното усещане и друг път сме я дискутирали.
Повечето се чувстват още непораснали деца, макар и с побелели глави - същите палавници, като в пубертета.
Само опита и мъдростта на годините ни делят от младежите.
Но усещането, че физическите стойности се променят неминуемо, май това е, което ни тормози в действителност.

Тема Отг: Нов период - Нов човекнови [re: Hoвa]  
Автор ceлянинът (минаващ)
Публикувано22.01.01 07:55

Има си периоди в човешкия живот и просто трябва да се стремим да попадаме и да се усещаме вътре в тях, а да не си мислим все за отминалите...И тогава няма да се мисли толкова за старостта...
Дете-юноша-младеж-младоженец-баща-дядо...
Не върви някой дядо да се прави на младеж или пък на младоженец - ще бъде мъка и за него и за младоженката...
Така, че като влиза човек в Нов период - да потяга такъмите и да се чувства като Нов човек...Та, Нова госпожо Нова, пожелавам ви като влизате в нов период да се подновявате и да ставате Нова госпожа Нова...
Бе, хубаво звучи - нова госпожа, нова жена, нов мъж...

прост селянин, ама много прост ви казвам !

Тема Отг: Нов период - Нов човекнови [re: ceлянинът]  
АвторНова_anon (Нерегистриран)
Публикувано22.01.01 15:44

Изцяло съм съгласна...само един въпрос имам... Да си потяга такъмите, казваш...ей тук ми е трудно...аз ги потягам, те се разхлабват...аз ги потягам, те....и така...Ти как го правиш? Съвети приемам всякакви! Но само от много прости селяни ти казвам! :-)))

Тема Отг: Остаряваме ли бавно...бавно ли остаряваме?нови [re: MeAndMyself]  
Автор Hoвa (новак)
Публикувано22.01.01 21:13

Опитах се да сметна и май излезе, че си по-близо до 20-като се има предвид, че студентите ти не са един или двама...Това е страхотно! Но сега пък се замислих за нещо друго? Ти студентите много строго ли ги държиш?

Автор Джeйн (стар клубар)
Публикувано23.01.01 00:03

когато не ме стяга сикопатията - изобщо не знам на колко съм... е, и когато не се погледна в огледалото, де :)))))
ама пък не мога да се гледам по цял ден, нали :)

IMAGINE...

Авторmedea_anon (Нерегистриран)
Публикувано23.01.01 00:14

NOVA,kak mogech da si pomislich,che si STARA??;-))

Тема Отг: от прост човек - прост съвет...нови [re: Нова_anon]  
Автор ceлянинът (минаващ)
Публикувано23.01.01 01:11

Действително е просто - навлизайки в нов период си потягаш самочувствието...
Ставайки булка, например си казваш, че си НОВА, МЛАДА булка, в новия период, а не си стара в предишния период например....
Ставайки баба - си казваш, че си НОВА, МЛАДА баба, а не си стара майка на пораснали деца, например...
Влизайки в новия период - ти влизаш в него откъм новата му, МЛАДАТА страна и излизаш от предишния откъм старата му страна...
Абе, въпрос на гледни точи, на Нови гледни точки, госпожо Нова...
Желая ти нови самочувствия, аз самият съм се издул от такива нови самочувствия като жъъъълта, селска тиква на плет, огряна от слънцето и ми е гооот.

прост селянин, ама много прост ви казвам !

Тема За Медеянови [re: medea_anon]  
АвторНова_anon (Нерегистриран)
Публикувано23.01.01 10:30

Не, Медея, не се чувсвтвам стара, напротив, даже малко се притеснявам, че може би вътрешно не пораснах достатъчно вскичките тези години. Е, физическите промени ги има, без съмнение, но не те са най-важното(поне за момента). Но напоследък ми става все по-трудно да се адаптирам към настоящата действителност, опитвам се да си намеря адекватно място, да действам и живея съгласно новите условия, в които сме поставени. И все по-трудно успявам. Това дали е остаряване вече? Или просто непригодност, която няма връзка с възрастта?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.