|
|
|
Тема
|
ТЕСТ 2
|
|
| Автор |
samson (Оня) |
| Публикувано | 27.09.26 19:20 |
|
|
Е ли би било възможно, базирайки на старата си слава и солидни фундаменти, този екстравагантен клуб отново да внесе резонация, в нашите абстрактни тенденции?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
|
|
Не би.......
| |
|
Тема
|
Re: ТЕСТ 2
[re: samson]
|
|
| Автор |
Naki (Company Ястреб) |
| Публикувано | 27.09.26 20:02 |
|
|
В тези шантави, шано времена всичко е вГъзможно!
Защо ли пАк не!?
Като каза "солидни фундаменти" ме досмеша - солиден, пресолиден - колко пък да е солиден Клубсът!? Дори регването на нови потребители, една базова функция я няма от години...
Много е солидно, нема что!
Присъединете се към нoвия Форум:
| |
|
|
|
Лейди Би ли не Би!
| |
|
Тема
|
Re: ТЕСТ 2
[re: Naki]
|
|
| Автор |
samson (Оня) |
| Публикувано | 27.09.26 20:25 |
|
|
Солидно...
..Нещо като на Луната, първо направили Консерватория, а после Обсерватория -Осрали я от консервите!
Мислиш ли че още ни държи от консервите тогава яли?
Да са надяваме че старите Учени ще наминат насам?
Ти сега в коя Обсерватория работиш?
| |
|
|
|
А така Би ли?
| |
|
|
|
От уважение към теб, бих. Малко насила, но бих. Знаеш, че Пинк Флойд не са ми кумири. То и други не са, но на тези направо си заспивам.
Абе, как ти се вижда този Дир, като host ? Аз от една седмица съм с чисто нов, чисто празен компютър, брилянтен сигнал, скорост, сървиз. Всичко отваря и затваря с мигане на окото. Дирът обаче.... пак кат Васко Механата (много убаво знай да пей, ма трудно започва'. Какъв е този host, каква е тази мизерия в 21 ви век ? Тази агония. И целият зор за двама клубари и половина. Единственото добро тук беше различният начин на цитиране. А не дървовиден тип цитат, като в Зочо.
| |
|
|
|
Официално клубът не е наред и не работи.
Това е сянкта му...и няма да заработи скоро.
Когато си регнат Предстоят ни в него е леко опасен да повреди системата ти, като отворена врата за всеки и всичко е.
Това е положението
| |
|
|
|
Тпгава ще си забравя за него.
| |
|
|
|
|