|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Новите ТВ формати - сезон '25/'26 (Без Игрите)
|
|
| Автор |
Naki (Company Ястреб) |
| Публикувано | 09.10.25 23:35 |
|
|
Без Игри на Волята, за който си има нарочна тема на НУТ.
Демек тук ще дискутираме "Предатели" ("Traitors", Сезон I), Биг Брадър (аманайсти подред сезон ), "Ерегенът" и т.н. формати. (вероятно нещо пропускам)
Моля дискутирайте!
В Биг Брадър има интересна женска "фауна" този сезон - като "Въшка" и "Овца".
В мъжката част също има интересни екземпляри, па макар и без толкоз колоритни прякори. Имаше и уникум за тоз формат - бременна участничка (!!) !?
А "Предателите" хич не е лошо, интересно е, с водещ любимият Владо Карамазов.
В "Ергенът" тотална промяна на правилата и формата за пореден път, хич не ми харесва.
"Ергенът 1", може би 2 също бяха добри, ама после промениха коренно играта, след което сега пак още по я промениха, НЕ - мерси. Тотално го забозиха! Не схващам защо всеки следващ сезон трябва да е с различни правила.
Присъединете се към нашата Дискорд група: Редактирано от Naki на 10.10.25 01:39.
| |
|
Тема
|
Re: Новите ТВ формати - сезон '25/'26 (Без Игрите)
[re: Naki]
|
|
| Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
| Публикувано | 13.10.25 14:24 |
|
|
Много мразя нулеви теми. Хеле пък на по 3 дни.
наки, ние сме възрастни хора. Вечер не гледаме такива предавания. Хапваме, пийваме, пък полягаме. Като бяхме по-млади, други работи правехме, сега за теб се отнася.
Но, за себе си. Гледам Трейдърс са някакви повторения, които са ми като фон. Тоз Бачорски до гуша ми дойде, къде пусна ТВ, все Бачорски. Този човек няма ли си фирма за ръководене? Да бе, ако си построил нещата правилно, могат и без теб, ама чак пък месеци
Съдия-тази няма ли си дела за гледане? Другите не се сещам.
Ерген-никога за нищо на света, няма сила на този свят, която да ме накара да гледам този бълвоч. Да, преглеждала съм за обща уклтура, но това нещо е под санитарния минимум. БТВ е под тинята с това предаване.
Биг Брадър-гледам по 10-ина минути от 2-3 епизода. А стига ми.
Какво правя вечер ли? Седим си, хапваме, пийваме, говорим си, пък изгледаме някой филм и станало време за лягане.
На теб какво ти харесва в тези предавания? Може пък нещо да пропускам?
| |
|
|
|
Що му развали хубавата тема бе, я как добре си беше на нулата... Опа, пардон, забравих, че в тази тема ще дискутираме "Предатели" ("Traitors", Сезон I), Биг Брадър (аманайсти подред сезон ), "Ерегенът" и т.н. формати (вероятно нещо пропускам).
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kama Sutra (Ястребовски) |
| Публикувано | 13.10.25 18:49 |
|
|
От темата се подсетих и в момента гледам първия епизод на "Предателите". Още трупам впечатления. От дъжд на вятър преглеждам Биг Брадър, но там цари страшна вакханалия и по-скоро ме натоварва. "Игрите на волята" ги следя без изключение...
| |
|
|
|
" Да, преглеждала съм за обща уклтура, но това нещо е под санитарния минимум."
Както го описваш, ти всичко си гледала от онова което не гледаш и както ни казваш:"няма сила на този свят, която да ме накара да гледам този бълвоч."
А поне за обща култура не гледаш ли, под санитарният минимум?
То за гледането и форматите ни каза всичко, сега кажи ни още за общата култура?
Ти да не би да си мислиш, че ако аз гледам, го правя, за да стана прост?
Щом е за култура е съвсем друго
И още за нас двамата "Тоз Бачорски до гуша ми дойде,"...с притча:
"Дядо поп отива в дома на Иванчо и бащата го черпи с вино,... но Дядо поп казва:
-Аман от вино, от сутринта съм почнал, пръжки, вино и вино, до гуша ми дойде!
След час Ивачно пита баща си:
-Тате, колко литра вино може да събере попската глава?
-Що питааш бе?
-Питам щото Дядо поп като дойде каза, че виното му е дошло до гуша, но като гледам вече 5 литровата дамаджана с вино изпи, а не му прелива през устата?"
Разбира се че не с теб, а с нас се шегувам, на изразните ни средства...като те знам каква си обидчива...
"няма сила на този свят, която да ме накара да гледам този бълвоч."
Е, само за култура, нали!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
|
|
от всичкото, което дават по ТВ гледам по 1-2 серии. Да съм в час. Имам си 2 на ум, отпреди години. ама сега ме мързи да пиша.
П. П. четох до "под санитарнияТ)) минимум"
| |
|
|
|
А при мен нашите сериали в клуба са ми предостатъчни за обща култура!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Bezsynna (Гераскова) |
| Публикувано | 14.10.25 14:55 |
|
|
Поздрав с виц от тази сутрин:
- Ужас-ужас, тия деца! Каква е тая мода! Ходи несресана, разпърпана, на човек не прилича, все наопаки и с претенции, направо не знам какво да правя с това дете, не мога да я гледам!
- Няма страшно! Поне не я гледаш в "Ергенът"...
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kama Sutra (Ястребовски) |
| Публикувано | 14.10.25 18:24 |
|
|
Значи, значи - определено форматът "Предатели" много ме грабна, изгледах всички епизоди и ми хареса. Доста напрегната и до голяма степен непредсказуема игра с интересни хора.
Ако трябва да ги подредя по интерес от моя страна - нещата стоят така:
1. Предатели
2. Игри на волята...
и нататък всичко останало...
"Ергенът" съвсем не го гледам и не ми е интересен с нищо.
| |
|
|
|
Аз пък днес си пуснах последния епизод на "България търси таланти". Оставям журито настрана, също и мама и мамчо.
направиха ми впечатление: дечица от Стралджа, 100% ромчета/ циганчета. Когато човек иска-може, етносът е без значение. Може и просто и да им
Дай Боже повече такива учители.
Второ, пак ром/циганин, май заместник на Азис. Не запомних име, нооо, наистина талант! във високите регистри май и Азис ще избледнее)).
но, имаше един 15 годишен младеж, който се представи като пра пра внук на Вежинов, но не чел нито "Нощем с белите коне", нито каквото и да било от пра пра дядо си. Сега чета,
Абе, забавачки
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|