Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:51 20.10.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Харесвате ли го? (Музика)  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано19.10.25 09:17

Аз - ИЗОБЩО НЕ. Нито гласа му (имам чувството, че на "Мюзик айдъл" или "Гласът на България" биха го отхвърлили още на първия кастинг (ако не знаят кой е), нито песните му... Нито една не мога нито да си затананикам, нито да си спомня цялата. Въртят се около 2-3 тона нагоре-надолу и повтарящи се мотиви...Нито диапазон на гласа, нито дълбочина, нито кой-знай какво певческо умение, само една характерност на тембъра, която прави гласа му разпознаваем. А когато слушам някоя негова "нова" песен - имам чувството, че съм я чувала и преди 25 години...ТОЛКОВА СИ ПРИЛИЧАТ. Ама тя била НОВА.

И откъде тия 25 успешни години на сцената? Как се изтърколиха в неизвестността му (за мен)?? Божке, колко сме остарели...

Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия

Тема Re: Харесвате ли го? (Музика)нови [re: UnicaDonna]  
Автор vozac (Driver)
Публикувано19.10.25 09:30

ич, но има жини, които го харесват

Тема Re: Харесвате ли го? (Музика)нови [re: vozac]  
Публикувано19.10.25 09:58

ич, но има жини, които го харесват

Точно в това пък хич не бих повярвала! Нито като по-млад, нито сега СПОРЕД МОЯ ВКУС не представлява пример за мъжка привлекателност или мъжественост. (То и слухове има, но не това прави един мъж привлекателен по мъжки… пример - Джордж Майкъл.

Зверски си падах по визията и излъчването му.) Ама щом казваш - значи имаш примери за това…

Оправяш ли се?

Редактирано от UnicaDonna на 19.10.25 10:02.

Автор vozac (Driver)
Публикувано19.10.25 10:06

оправям се, благодаря.
Зная за дами, майка, на моите години, дъщеря, над 30 и внучките - групово ходят на концертите.
Събират зала в НДК.
Имало и хора с безплатни билети, които запълвали празните столове.

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано19.10.25 10:23

На мен ми звучи мънкащ. Относно останалото, доколкото знам, е от другата страната на дъгата и си пада по еднорози.

Тема Re: Харесвате ли го? (Музика)нови [re: vozac]  
Автор Albena l (оф..)
Публикувано19.10.25 10:26

За жени сега чувам

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано19.10.25 10:32

ЦЯЛ ЖИВОТ музикант и композитор. Пее, свири, пише и издава песни и албуми, има си фенове и публика, има си авторитет в бг попкултурата.

Какво значение има кой го харесва и кой не? Човекът си е избрал професията и попрището, работи си това, което обича и може, не е стодоларова банкнота да се харесва на всички.

В художествените среди открай време битува лафът, че всички некадърни и неуспели мераклии художници стават изкуствоведи. По мои лични впечатления е поне 50% неверен. Има невероятни ерудити в областта история и критика на изобразителните изкуства, които никога не са страдали от амбицията да се доказват като творци. И имам щастието да познавам лично няколко такива.
Но наистина остават едни 50%, които си избиват комплексите като критикари, щото овреме се усетили, че са твърде посредствени, за да творят, но достатъчно образовани в занаята, за да критикуват.

Ти от кои си в музикалните среди?

Тема Re: Харесвате ли го? (Музика)нови [re: alisalisa]  
Публикувано19.10.25 16:08

ЦЯЛ ЖИВОТ музикант и композитор. Пее, свири, пише и издава песни и албуми, има си фенове и публика, има си авторитет в бг попкултурата.

ВЕрно ли? Тц, тц, тц... Аз пък не знаех!

Ти от кои си в музикалните среди?

В музикалните среди аз си знам коя съм. Който ме е познавал също знае и още ме помни. Защото бях УНИКАЛНА в някои аспекти

В клубните среди съм от тия, които си пускат тема за ЛИЧНОТО си мнение за някого и питат за мнението на околните, като за малоумните даже извеждат въпроса в заглавието.

В същите тези клубни среди ти си от ония, които никога не разбират за какво, аджеба, са темите, но си навират муцуната във всички и се напъват да хапят, горди от действията си.

Тема Re: Харесвате ли го? (Музика)нови [re: Albena l]  
Публикувано19.10.25 16:12

За жени сега чувам

И аз така. Жените по-скоро харесват Веско Маринов! Той пък (преди малко чух по радиото в колата) в края на ноември имал ЧЕТИРИ ДАТИ за концерти в същото тва НДК!

Друго си е “лятна жълта рокля и във нея ти!”

Редактирано от UnicaDonna на 19.10.25 16:41.

Автор batkobatkov-32172 (Какин)
Публикувано19.10.25 16:23

Точно и аз това си мислех преди време. Гласът му звучи глухо, песните му посредствени. Чудех се как е успял да стане изобщо известен, та и богат (с това се хвалеше в интервю).
Всъщност ясно как. Има вид и манталитет на комсололец - подмазва се, бута се, тарикатее, подлива вода/доноси и т.н. трикове, които талантливите избягват и така се дорежда.
С една дума: Амбициозната некадърност винаги побеждава. Има испанска поговорка: Бурените винаги побеждават.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.