Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:25 19.10.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Романс скам...нови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано17.10.25 13:22

Вика, аз получавам по 280 евро на месец, счетоводител с висше в Белгород. Дълго време спестявах и акумулирах €510. Ще си взема 1 месец платен отпуск и 2 неплатен, за да дойда при теб в Люлин. С туристическа агенция, струва 1200 евро до вас и назад през Истанбул. Ще взема заем 700 евро, за да ги платя. Отказаха ми заем. Преведи 700 на чичо ми в Казахстан, той ще ги преведе на мен, и така ще заобиколим санкциите. Виж ме каква съм хубава, на 31 и нося злато, с прически и хубави дрехи съм, дама на куб. Но получавам само 280 евво на месец и спестявах 100 години, за да стигна до 510. На 10.11 имам рожден ден. Подготвил си ми колие за рд, пък нямаш кинти да ми доплатиш? Продай го и ми дай парите, че да дойда до теб...

...и те така, сега се чудя как да й обясня, че аз такава рускиня, като нея, не мога да си я позволя. А и щом й хрумва да си разпродава златото, за какво изобщо да й го подарявам?!

Тема Re: Романс скам...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано17.10.25 13:51

Тарифите на околовръстното не са ли по-поносими за джоба ти?

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано17.10.25 14:01

че аз такава рускиня, като нея, не мога да си я позволя. А и щом й хрумва да си разпродава златото, за какво изобщо да й го подарявам?!

ама ти й каза, че си подготвил колие да й подариш? Ми права е жената, за колие имаш, а да дойде да я чукаш поне 3 месеца, нямаш. Резил.
Колко са тарифите на околовръстното?

Тема Re: Романс скам...нови [re: alisalisa]  
Публикувано17.10.25 14:14

Предполагам, ама качество отговаря на цената. Въпросът е защо аджеба на мен ми е жена, която ще прави разходи, които не може да си позволи, и на всичкото отгоре остатъка до необходимото ще го попълва чрез разпродаване на имуществото, и то най-ценното -- това, което има И сантиментална стойност, че даже и семейните реликви?!

Тема Re: Романс скам...нови [re: RujaKaramfilova]  
Публикувано17.10.25 14:21

Ми нямам. И то се очертава до 2027-а все да нямам -- и домашните хай фай системки са с пари, не само сиренето в магазина. Хем й казах, че не разполагам с много кинти и че по-добре да си търси някой руски олигарх, и тя пак -- при тебе искам. Ми не става, тати не дава. Аз с всичките си разходи съм постоянно на нулата, тя прави покупки, дето се плащат сега, на стойност години наред спестяване. Ми сори, не мога да си те позволя, те тия скромни парички, с които едва разполагам, да не ми ги дава крал Ефраим от о-в Корекоредут!

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано17.10.25 14:37

Въпросът е защо аджеба на мен ми е жена, която ...

ТЦ. Въпросът е защо на теб ти е жена ИЗОБЩО.
За ебане - има си платени на час - чиста работа.
За слугинаж - имаш си мама.
За ебане+антураж - тарифите са бая по-високи.
За бавачка и душегледачка - има си психотерапевти.

Докато се пробваш с трици маймуни да ловиш, само на маймуни ще попадаш.

Тема Re: Романс скам...нови [re: alisalisa]  
Публикувано17.10.25 14:47

Не ми трябва жена, която вместо да акумулира богатство, ще разпродава имущество за пътешествия и приключения. Да си търси някой олигарх, там поне има много. Хем й го казах.

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано17.10.25 15:10

а ти акумулираш ли богатство? Или това е работа на жената.
Всъщност, защо не станеш жиголо? Чувала съм, че си хубав мъж. Все пак е работа. И то лежешката

Публикувано17.10.25 15:51

А ти що не се гръмнеш? Ей така, за спорта, нали си била спортист?

Автор ad miralМодератор (андорския флот)
Публикувано17.10.25 16:04

И то лежешката
Е, не всички жени са толкова непретенциозни...

_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.