|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
А вие? Този човек... ?
| |
|
А ние какво? Дали знаем?
Както бяха писали на друго място, ББ в тоя монолог прилича на стенд-ъп комик, който имитира ББ.
| |
|
:))
Честно да ти кажа, речта му беше брилянтна , но за разлика от РР, не може да вдига самолета. Това последното е голям коз в ръцете на президента и аз лично се надявам, че те биха могли да си сътрудничат, вместо да са в опозиция един спрямо друг. Гордея се, че моят президент е могъл да управлява
| |
|
Кефиш, многоличен си....и атрактивен.
В смисъл, че напомяяш и променяш старато ни мислене, че Президента нямал правни ръководни функции, каквото беше преди него при щастливите президенти без никакви функции, а само с облаги!
А аз съм горд, че все още има като теб, горди с Президента ни.
Ще доживеем и да си сътрудничат?
Други козови нямат!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Все повече ми се гледат ББ и ББ. Бойко Борисов и Биг брадър. Някак по-умна се усещам То си е мазохизъм да ги гледам, ноооо, жертви трябват в името на самочувствието!
| |
|
Да, невероятно шоу. И аз се гордея. не толкова с президента, колкото с пилота.
Но пък ББ вероятно е виждал пожар!
| |
|
Всичкото това ми прилича на зле написан водевил. Защо, все още не ми е ясно, но е трудно за сериозно осмисляне и въобще извън логиката. Пазарджик, баце? И то за ОС? И то при ултраниска избирателна активност. Особено мигновената реакция на Шиши. Търси се някакво преформатиране, с цената на всичко. За мен лично неясно какво точно, защото Шиши не казва нищо по-различно от всички популисти досега.
Държавата кучета я яли...
| |
|
Именно, държавата кучета я яли. Какви са тези монолози, изявления, чудесии. Изпълзя и Бареков отново, то вися по къщята на Слави Тр., то старата песен.
Лошото е, че има хора, предполагам, които припознават спасителя в лицето на Шиши.
Може пък монолога да си го е написал предварително и търсил повод да си го изрецитира. Не че не е могъл да спечели избора в Паз.
На мен нищо не ми е ясно, освен че става дума за много пари. Ненаядоха се.
| |
|
Цялата реч на ББ нямам желание да чета, погледнах набързо.
Човекът не е много интелигентен, но е забавен.
Напомня ми на бай Тошо, но оня беше още по зле...
Че Киселова, където види празник на роза, на ягода, на череша, на слива, на джанка, на маруля. Заминава там да се показва.
| |
|
Аз го слушах, подложих се на този мазохизъм, защото ми беше забавно.
Боко се учи от ТЖ, нали му беше охрана. Смятам, че ТЖ е над ББ, никога не е досаждал толкова на народа.
Киселова не мога да я коментирам, не съм я наблюдавала)))
Сега слушам катинчарова и хотела на желязков
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|