|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
е оживял първият умрял от коронавирус.
Започва се...
| |
|
Тия не са хора бе. Преди нам колко години построиха жп гара за 9 часа. Ние за толко време само заповедната книга не можеме си подпишем, толко време ще ни трябва само за да започнем спора кой е с най-големия подпис. После на деветия месец некой ще спре строежа, а на деветата година ще го отнесе реката в чието корито сме го започнали.
женчо
| |
|
В Израел също.
Още преди 2000 години.
| |
|
Стига де, стига! Не ми ги хвали тия! Социалисти, комунисти, тоталитаристи! Нямат паспорти да пътуват по света, нямат частен бизнес, нямат пълни супермаркети, за банани па вопще да не говорим!! А, май не е вярно…
Държавата командва всичко, а както знаеш - държавата е лош стопанин! А, да, тва беше.
Бедняци, нещастници, опоскана държава! Ни автомобилостроене, ни влакостроене, травмваите им летят във въздуха, молятисе! Диваци! Ни модерни технологии, смартфони не са виждАли, плюскат си ориза с клечки, неудачниците, и толкоз! Неправилна им е посоката, ама няма кой да им го каже.
Да заповядат в клуба!
(Ся ше се ослушвам Накиту да ми каже “чемадан, вакзал, Пекин!”)
Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия
Редактирано от UnicaDonna на 13.10.25 05:58.
| |
|
От едно барем 10 години предлагам да ни направят магистралите.
За времето за ремонт на един от тунелите на Витиня ще имаме магистрала до всеки град.
| |
|
И там са нямали Мила Йовович, ама се е разминало само с два случая.
| |
|
Колко му е.
Даже може същите китайци, дето правили козирката на гарата в Нови Сад.
| |
|
Таман първият китайски Исус Христос е възкръснал от мъртвите.
Или в краен случай - Лазар, в зависимост от произхода и държавната политика.
Каква ти е новината - конкретно?
| |
|
Преди година-две индийците им отказаха някакви огромни инфраструктурни проекти поради ниско качество. ЖП-то им май беше един от тях и планираха да го дадат на японци, за повече пари.
Друго е кофти със задграничния китайски бизнес. Много са им високи фондовете за подкуп и още по-кофти условията. Пакистан изгуби едно пристанище така, което сега е китайско. И изпълнението на проектите почти винаги е изцяло от китайски подизпълнители, с китайски работници.
Че са мощни, мощни са, няма съмнение, ама малко проблематични ми стоят на мен.
It has yet to be proved that intelligence has any survival matter.
| |
|
Повечко работят там обаче!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|