Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:00 19.10.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема на 73г пенсионираненови  
Автор NUT (ветеран)
Публикувано09.10.25 17:27

това предлагат Германия - защото трябвали пари за въоражаване...
т.е. нема пари за пенсии и бачкаш до гроб с дрон в задникиа...
бивши соц държави не искат еврото - щот скоро нямало да има ЕС...
в БГ полувината държава се дави във вода - другата зарината в боклуци...
а управляващите се чудят вече от къде да откраднат народна пара...защото от ЕП няма пари за БГ понеже повече от 20г все повтаря 3ти клас...
та в бялата Европа - бялата раса трабва да бачка до 73г зада се грижат за блажен социален живот за черни мюсулмански терористи и нашественици...
и защо се допусна война в 21в м/у бели християни...
нещо политически вече съм травмирана А икономически белите европейци само зяпа цената в малката кошница...

я малко словестно ми забйте шамар - зада ми вдъхнете малко Европейска надежда!

Тема Re: на 73г пенсионираненови [re: NUT]  
Автор Kama Sutra (Ястребовски)
Публикувано09.10.25 17:52

Спокойно. Проблемите идват за това, за да се решават. Няма нерешими проблеми.

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано09.10.25 19:01

малко словестно ми забйте шамар - зада ми вдъхнете малко Европейска надежда!

Само секунда изчакай. Веднага ше те наобиколят умнокрасавците (някои от най-видните са ти и приятели!

) и ще те уверят, че всичко е под контрол, посоката е правилната, на 1 януари ще цъфнем и ще вържем и корабът потъва организирано и по план!

Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия

Тема Re: на 73г пенсионираненови [re: UnicaDonna]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано09.10.25 19:10

Доне, в една друга тема "цифрьото" ти беше обяснил кой ти се е изакал в гащите. Не е Урсула.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано09.10.25 21:05

Абе те немците кога са били уред?

Французите искат да им вдигнат възрастта до 64 г. ама хората стачкуват и не се свърта премиер.

Тема Re: на 73г пенсионираненови [re: MupaM]  
Публикувано09.10.25 21:51

Доне, в една друга тема "цифрьото" ти беше обяснил кой ти се е изакал в гащите. Не е Урсула.

“Обяснил”??

Ти защо си мислиш, че изобщо обръщам внимание на дрънканиците на този? По някакъв начин вие сте “от един дол дренки” в някои аспекти.

В гопеописаните аспекти думите ви нямат никакъв смисъл. Кухи заяждания, претендиращи за тънка ирония, полезни единствено да ви издигат в собствените ви очи. Ох, колко съм умен и остроумен и как затапвам глупаците. До едно време забавно, после става досадно и пропускаш.

(Аз май в поста, на който отговаряш не съм визирала Урсулите а по-скоро местните велможи, ама кой ти гледа.)

Публикувано09.10.25 21:54

ПП - в темата на Нут си, няма ли да кажеш нещо по нея? Тя се обърна специално със своего рода молба към участниците.

Публикувано09.10.25 22:23

Кво да и кажа на Нут, като го казаха отдавна: нема ора. Няма друга причина да нема пари за пенсии и да вкарват муслими и негъри.

Редактирано от MupaM на 09.10.25 22:25.

Публикувано10.10.25 07:00

Кво да и кажа на Нут, като го казаха отдавна: нема ора. Няма друга причина да нема пари за пенсии и да вкарват муслими и негъри.

Защо го казваш на мен? Кажи го на нея, в подходяща форма, темата е нейна, очевидно я интересува.

Ама не. Не е интересно. По-интересно е като невестулки да си подадете носовете в някоя тема, да подушите има ли кого да захапете, да се стрелнете да го гризнете и да избягате, доволни от себе си.

А относно немането на ора и пенсиите… що ми се струва, че има държави с по-малко “ора”, където с пенсиите си пенсионерите не само едва си плащат лекарствата (на места са и безплатни), а им остава някоя и друга стотинка и околосветски пътешествия да си организират на старини.

Публикувано10.10.25 08:43

Там отидоха част от нашите ора, плюс разликата от по-добре организираните и съответно печелещи производства с наличните. Не те съветвам да лежиш обаче на тая кълка, че ората не са сериозен фактор. Още госпожа Меркел го беше усетила, да не мислиш, че просто милее за араби и негЪри...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.