|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Редактирано от ad miral на 06.10.25 19:32.
| |
|
Прозряла е фрау Меркел частично истината, а? Сега остана да си признаят и за Украйна, че е виновна.
| |
|
Мути Меркел пак е изронила някакви бисери.
Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия
| |
|
Кой ми сра в гащите
Z
| |
|
Ми, как ще е виновна!
То не Украйна, а Русия си вкара половината население в категорията унтерменш и почна гражданска война срещу него.
И разбира се Русия създаде неонацистки наказателни частни милиции да си избива населението.
| |
|
Остави, че прехвърля нещата от болната глава на здравата (тъй де, ни шляхтите, ни балтийците са цвете за мирисане, но от тях нищо не зависи), ами и продължава да потвърждава, че минските споразумения са били отвличаща маневра, да се даде време на Украйна да се въоръжи до зъби.
Избързаха с Майдана просто. Избързахааа...
| |
|
Избързаха с Майдана просто. Избързахааа...
Кой с какво избързал - не знам, но сега ние ще го отнесем. Европа. Вероятно най-близката
Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия
| |
|
"не знам, но сега ние ще го отнесем. Европа. Вероятно най-близката"
Че нали за това сме ЩИТ, доброволно?!
Русия ли, Меркел ли са ни насалвали насила?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!Редактирано от samson на 06.10.25 19:38.
| |
|
да се даде време на Украйна да се въоръжи до зъби
Изхождайки от изцяло малоумното предположение, че киевската хунта ще харчи кинтите не за кока, палати и ферарита, ами за превъоръжаване. Абсолютно всичко, което западния елит прави е погрешно, при това погрешно на много нива. На всяка стъпка. Не съществува нито едно решение, което да е разумно и далновидно.
Z
| |
|
Това е защото са си повярвали, бе приятелю. Като си повярваш, че можеш да летиш и никой не може да ти противодийства. Скачаш от някоя скала и пееш I believe that I can fly.........
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|