|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Ден на музиката!
|
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
Публикувано | 01.10.25 14:16 |
|
Честит празник, Уни! Жива, здрава и все така енергична!
Поздрави ни, моля, с някое твое изпълнение, любителско, което го няма в интернет, за да не те открием!
За всички клубари, поздрав, послучай празника на музиката :
| |
|
Поздрави ни, моля, с някое твое изпълнение
Да бе, колкото ти ни поздрави на 13 септември с някоя твоя програма, или барем снипет код.
женчо
| |
|
Не бъркай нещата, моля. Музиката е божи подарък. Всеки се радва, възприема, доставя настроение, ободрява, радва, като храната. Може да не пеем, да не свирим на инструмент, но няма човек, който да не приема музиката като "дар Божи", няма човек, който да не слуша музика!
А за 13 септември, остави програмите, ами можех да ви поздравя с филма "Шоколад".
пак те така, да кажеш, нещо!
| |
|
Тематични и български... Въртяни до досада, но вечнозелени по това време на годината:
(Атлас)
(Мери Бойс Бенд)
И едно мелодично, не знам дали се е въртяло тук. Не е цялото перфектно, но е приятно:
Мисля си, че от нашето по-хубаво няма.
Редактирано от Nuke Dukem на 01.10.25 17:06.
| |
|
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Честит да е!
| |
|
Красива музика!
Това е идеята на темата.
| |
|
А за 13 септември, остави програмите, ами можех да ви поздравя с филма "Шоколад".
Какво общо има филмът шоколад? Ти май и празника си не знаеш, ама те така да кажеш нещо.
женчо
| |
|
винаги са ми били неразбираеми и глупави опитите да се разбере и анализира музиката с ума, защото тя е един от всемирните езици, които могат само да се усетят и да се слуша с душата
поздрави за деня ...
| |
|
Черпя те с това:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|