|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  дела с/у застрахователи   |  |  | Автор | vozac (Driver) |  | Публикувано | 29.09.25 11:20 |  |  | 

Здравейте,

претърпях ПТП, вината е на другия, пострадалия съм аз.
 Ако имате контакт на адвокат, кантора, които са специализирани в такива дела, с реален резултат - моля споделете контакт на лична бележка.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: vozac] |  |  | Автор | Nuke Dukem (very good) |  | Публикувано | 29.09.25 11:33 |  |  | 

Не мога да ти помогна, но ти все пак разкажи – какво стана бе, човек?

Мен веднъж тази пролет една за малко не ме отнесе, докато правеше десен завой от лента за ляв... Аз бях за надясно първа кола и както гледам за пешеходци по пътеката, изведнъж тая ми се натресе да ме изпреварва за надясно и да мине преди мен, и добре че реагирах мигновено, че инак новата киичка щеше да стане на хармоника. А нямам видеорегистратор в колата и после иди доказвай кой крив и кой прав.

А веднъж я оставих на един паркинг и после я намерих с ожулена броня, добре че има каско и сега наесен ще я отремонтират.

Редактирано от Nuke Dukem на 29.09.25 11:41. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: Nuke Dukem] |  |  | Автор | vozac (Driver) |  | Публикувано | 29.09.25 13:00 |  |  | 

нали пиша, пострадал човек. Каското няма проблем. Не искат да ми изплатят обещетение на мен. Не искат да ми приемат иск даже. Спрях на стоп, на нула, потеглих, превключвам от 1-ва на 2-ра. Той се удари в мен, отзад. Намалил, но не спрял, като при знак номер 1. Призна вина. Не го видях да се стегна, превключвах. Увреди ми се кръста. 14 дни няма да ходя на работа, ортези, не мога да ходя много и да седя. Рремести колата на 3-4 метра, беше с натиснат съединител, ако цях на скорост или с натистата спирачка, щеше да е още по-лошо. От провинцията, с книжка от 2022г. С мерцедеса на татко, нисък, повдигна ми задницата. Всичко в кръстните прешлени.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: vozac] |  |  | Автор | Nuke Dukem (very good) |  | Публикувано | 29.09.25 13:26 |  |  | 

Леле... Ужас.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи
[re: vozac] |  |  | Автор | UnicaDonna (скандалджийка )) |  | Публикувано | 29.09.25 13:32 |  |  | 

Съчувствия… викахте ли КАТ?

Как така няма да ти платят обезщетение? Или говориш не за колата, а за твое лично заради здравните проблеми?

Направихме го в Румъния. Очевидно, ако се наложи, ще го направим и в Германия

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: UnicaDonna] |  |  | Автор | vozac (Driver) |  | Публикувано | 29.09.25 13:34 |  |  | 

за мое лично заради здравните проблем

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: vozac] |  |  | Автор | UnicaDonna (скандалджийка )) |  | Публикувано | 29.09.25 13:51 |  |  | 

Разбрах… а по закон обикновената ГО изобщо предвижда ли такова обезщетение, или е “кауза пердута” защото касае само тенекии? Познаваш ли някой, който се е преборил?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: UnicaDonna] |  |  | Автор | vozac (Driver) |  | Публикувано | 29.09.25 13:55 |  |  | 

нямаше да питам, ако знаех. Не ми приемат иск изобщо.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: дела с/у застрахователи  [re: vozac] |  |  | Автор | UnicaDonna (скандалджийка )) |  | Публикувано | 29.09.25 14:15 |  |  | 

Питах моя застраховател. Той ми застрахова всички коли вече над 35 години. Според него ТРЯБВА да ги съдиш.  И имаш законно право. Но сега питам по-компетентна личност.

Редактирано от UnicaDonna на 29.09.25 14:30. 

|  |  |  
             |  |  | 

Пратих бележка.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
 Редактирано от tartarianeyes на 29.09.25 14:29. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |