|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
кой с какво си вреди;)
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 15.09.25 15:42 |
|
аз от 1ви май всяка вечер пия по 1 безалкохолна малка бира( открих Естрела Галиция мн ми харесва) и мезя с чипс...
хапвам мн шоколадови изделия и сладки кроасани от сутрин до вечер...
пуша по 2 кутии цигари на ден...
ама на мен ми е год и въобще не се притеснявам
май аз ще водя класацията за вреди
ако не ви е срам - споделяй те свободно...то това си е яко удоволствие и наслада:)
| |
Тема
|
Re: кой с какво си вреди;)
[re: NUT]
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 15.09.25 15:52 |
|
май аз ще водя класацията за вреди
Дръжки ще водиш. И аз пуша.
Другото, дето си го изброила, не е никаква вреда.
Еденето и пиенето вредят само ако са развалени или прекалено много.
| |
|
Много ям и малко се движа.
Навремето като си мерихме лакомията с един приятел и той вика- "понякога като се тъпча с вафли и от бързане отхапвам толкова голямо парче че засяда между горната ми челюст и небцето
и се налага да натисна с език за да го счупя по средата, за да мога да го сдъвча"
Викам му, за мен говориш - тва съм аз, лакомник с едри хапки.
Алкохолът... не знам какво да кажа, нито е проблем, нито пък съвсем да не е. Намалил съм го драстично от поне 5 години и периодически спирам напълно. Сега от началото на май съм го спрял. Но 4 месеца нищо не са. То и година две не са нищо, защото е най-добре да се спре веднъж и завинаги. Като Тузлията.
Но не съм го направил.
Това което ми пречи в алкохола е опънатите нерви. Никога не съм бил залитащ или пиян залян или пък да се заяждам с хората- напротив ставам слънце. Обаче чашките вечер ако са в две или три вечери поред на другия ден ме превръщат в кълбо от нерви. Първо(и може би най-много) от това, че че ме е яд, че съм нарушил обещание което съм си дал, и второ самият алкохол действа така...
Тъпо нещо е алкохола за хора над 50. Той е за младите.
Пурите са малко, едва ли може да се брои че ми вредят особено. Една на седмица. Две до три при изключителни случаи. Но пък зимата и есента са една на месец може би. Не е ли топло, кофти е за пураджиите. Цигарата я дърпаш за десет минути и хайде на топло, но пурата е час- два. Стой час два на едно място, па ако ще 20 градуса да е... Не става.
Жени... Клаудия Шифър евентуално можеше да бъде някаква тръпка, но отмина времето вече. Остаря, сигурно е погрозняла, къде ще я търся тепърва, па и тва - хотели, тайни срещи, къде ти. Назад, назад, Клаудио, ако четеш тука, хич недей да одиш въоб-ще!
Яденето и сладкото - това е основното.
П.П. Опитвам се да се въздържам от плюскането, де. Не си давам много много.
П.П.П. Не си давам, не си давам, ама понякога, бе я майната му, па си дам.
Редактирано от Green Light на 15.09.25 16:33.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
spunk (КАПРИзна) |
Публикувано | 15.09.25 16:31 |
|
нали си падаш по четенето
ще те Черпя с малко смях,
един разказ на любимата ми оперна певица-писателка
Мила Михова
€
| |
Тема
|
Няма как да се включа в тази тема...
|
|
Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
Публикувано | 15.09.25 18:08 |
|
2 кутии цигари са ми за цялата седмица...
Алкохол не пия...
Чипсове, кроасани и разните ми там бонбони и шоколади не кусвам...сладкото почти не го ползвам, освен мед в безкофеиновото кафе...или медец върху масълце на безглутенова филийка.
Хапвам безглутенови неща.
Не се тъпча...
Не се преработвам...
Абе не съм за таз тема
Извинявам се за спама
П.с. Падам си по младежи...ама това не ми вреди
Не бе...не съм за таз тема...
Редактирано от Lira Emerald на 15.09.25 18:09.
| |
|
Бреееее, да еа, те така се живее до 100... Още малко и ще кажеш, че като се качваш в кола, ти се налага и да свеждаш глава, че да има място как да влезе в купето и ореола. :))))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 15.09.25 18:26 |
|
Аз, откакто преди няколко години разбрах, че изведнъж даването на вода на бебета не било ок, според СЗО, вече не съм сигурна, кое е вредно и кое не. Карам я по усет.
| |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
e ta (7.62) |
Публикувано | 15.09.25 21:04 |
|
С кутия ротманс на ден. Чаша бяло вино вечер. Яко юркане и търчане през деня, и забравяне да ям.
Не знам кога лягам и кога ставам, време за сън няма много.
Кръвното не помня откога не съм си мерила.
Жива съм повече от всякога.
И още мога.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 15.09.25 21:26 |
|
* Вредя си с липсата на секс!
Вече не помня, година или две мина, спрях да ги броя...
* Вредя си с прекалено малката физическа активност.
Претоварих се с тенис на корт наскоро и имам сега тенис-лакът, и почти не се движа съответно.
За щастие все пак ходя да тичам на стадиона по тревицата, много е приятно. На 5 минути от нас са и двете места..
А е и безплатно, докато тенисът не е.
Присъединете се към нашата Дискорд група:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|