|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нищо не казахте за Чарли...
|
|
| Автор |
Nuke Dukem (very good) |
| Публикувано | 11.09.25 21:18 |
|
|
| |
|
Тема
|
Re: Нищо не казахте за Чарли...
[re: Nuke Dukem]
|
|
| Автор |
Liya () |
| Публикувано | 11.09.25 22:01 |
|
|
Много го харесвах... и съм много тъжна, потресена и гневна!!!
| |
|
Тема
|
[re: Liya]
|
|
| Автор |
Nuke Dukem (very good) |
| Публикувано | 11.09.25 22:17 |
|
|
Тази Америка не е онази, която оставих през 2007-а. Тогава беше гостоприемна, велика страна, наследник на САЩ от студената война -- майката на смелите хора, които бяха покорили Луната 38 години по-рано... Тази е сякаш колекция на всичко най-лошо, което би могло да се случи по света.
Или може би просто аз виждам само онова, което така изглежда, без да знам какво реално е, знам ли.
| |
|
Тема
|
[re: Nuke Dukem]
|
|
| Автор |
Liya () |
| Публикувано | 11.09.25 23:14 |
|
|
Само така ти изглежда от разстояние.
На място си е същото, спокойно и хубаво си е и въобще няма такова голямо разделение в обществото, както изглежда отстрани.
Повече нищо няма да кажа, защото не ми се спори с прочетени някъдеси или имагинерни ама, ама, както е типично за комуникацията тук. Говорете си.
Последното, което ще сложа тук и ще съжалявам for sure, е това, което се случи с Чарли и можеше да се случи и на Тръмп в Butler, ако не беше мръднал главата си в последния момент... И ще продължават да опитват!
Ето това са demoNrat-ите, но няма да им се размине!
Не казахте предния път като сложих линк от Х дали виждате без регистрация, но при все това слагам.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Nuke Dukem (very good) |
| Публикувано | 11.09.25 23:35 |
|
|
Вижда се и без регистрация. Гадно е, но се вижда.
Добро, лошо, различно -- то е такова, каквото е... Homo homini lupus est.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
| Публикувано | 12.09.25 06:03 |
|
|
Съжалявам, разбрах, че не искаш диалози и не целя това, но и аз ще си кажа “последно” :
това, което се случи с Чарли и можеше да се случи и на Тръмп в Butler, ако не беше мръднал главата си в последния момент... И ще продължават да опитват!
И твърдиш, че това е същото “спокойна и хубаво” като някога?
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
|
|
Наскоро се канех да пусна тема с притесненията си за случващото се там. С милитаризираните зони по границата, ловът на мигранти из фабриките, заливането на социалните мрежи с дезинформационни клипове, снимки, мемета и прочие изключително агресивни анти-либерални пропаганди. Понеже аз знам какво е либерал и начинът, по който се използва думата сега, не се вписва в определението. При това много умело е подбрана именно либерал, във всичките и значения. Либерал е събирателна, мръсна дума и срещу либералът от месеци много целеустремено се гради образ на изчадие с ципести крила, които ядат деца за закуска. Америка е чудесно и спокойно място, ама либералите й пречат. Точно както евреите навремето и донкините “умнокрасавци” с мераците й да ги беси. Това, съчетано с разполагането на части от националната гвардия в ключови градове, особено Вашингтон, не дава особени поводи за оптимизъм относно единството на нацията и нейното бъдеще.
Надявам се да съм лош пророк, но всичко заедно ми шепне за предстояща сериозна дестабилизация, сблъсъци и терор, заради които рижият клоун “ще трябва” да остане на власт за “оцеляването на Америка”.
Знам, звучи абсурдно, Америка е по-силна от това институционално, но като прочетох и твоето мнение и съвсем ми увиснаха раменете.
It has yet to be proved that intelligence has any survival matter.
| |
|
|
|
Всяка следваща новина от Америка е все по-шокираща...
| |
|
|
|
Ето нещо което още не съм гледал цялото, но е .
| |
|
|
|
И там като в Русе, версиите не съвпадат с реалността и постоянно се подменат с нови!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|