|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
ИГРИ НА ВОЛЯТА 7
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 30.08.25 16:48 |
|
знаете че съм фен на формата:)
стартира на 8 септември от 20.00ч по нова ТВ
жалко че Димо няма да е водещ а Павел от сезон 6
харесвам Павел но като водещ на гладиаторите не ми хареса
някой знае ли повече клюки и имали фенове на формата:)))
| |
Тема
|
Re: ИГРИ НА ВОЛЯТА 7
[re: NUT]
|
|
Автор |
Kama Sutra (Ястребовски) |
Публикувано | 30.08.25 18:03 |
|
Очаквам с нетърпение.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vozac (Driver) |
Публикувано | 30.08.25 18:33 |
|
Димо крка и кара
| |
|
Аз също харесвам формата. Ще го следя. Има надпревара, физическо и емоционално надиграване.
Не съжалявам за Димо. Каквото си е надробил, да си го сърба. Като водещ беше добър, но шапка свалям на продуцентите на предаването.
Е, прокрадва се нещичко, ама той само седял в колата, държал телефона и набирал такси или дринк он драйф. Можеееее! Аама законът е идиотски, попадах в подобна ситуация, ама не бях пила.
Предаването трябва да е критично, показателно, поучително... т.е. позитивно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 09.09.25 16:04 |
|
мн ме разочрова представянето на участниците - не им изписваха имената и професиите им...както и не на всички показаха визитки:(
като за старт ми допаднаха само Любослав студента Иван треньора по борба и ветеринарката:)
най-противни ми бяха Давид с допълнителният му сак с козметика и онзи "предприемач" с прорязващият поглед уважаващ само баща си:(
ако не им изписват имената - абсурд да запомня кой кой е...
от първата бидка бях за лечителите - и се радвах за победата им:)
толкова за сега от мен - вие сте с вашите наблюдения:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 09.09.25 18:09 |
|
Пещерняка и неврохирурга засега са ми топ....
| |
Тема
|
[re: Kama Sutra]
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 09.09.25 18:14 |
|
неврохирурга ми е под въпрос;)
а кой е пещерняка...оня където 40 дни се е хранил само със слънце и се телепортирал
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 10.09.25 05:42 |
|
Не е този със слънчевото хранене... един истински пещерняк и алпинист - Калин. Видях го как хвърчи по арената, но пък не го знам в социалната част на играта как ще е.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sarayah (лунно-сребърна ) |
Публикувано | 10.09.25 07:18 |
|
Добро, обещаващо начало, но те винаги стартират интересно. После се омазват с нагласените битки.
Имам гадното чувство, че тоя път на всяка цена ще пробутат жена за победител. Независимо дали го заслужава или не, просто за да е жена. Не, че няма интересни и силни жени, просто предпочитам / както обикновено/ победителят да е достоен, без значение на пола.
Засега подкрепям лечителите. Точно там обаче ще почнат първите интриги.
| |
|
Снощи гледах за първи път. Смятам, че Павел се справя добре. Никога не съм го харесвала. Абориген, изрисуван като за племемен бой или за клада. Но, харесах борбения му дух в миналото предаване, за сега също се представя добре.
Все още нямам представа за участниците. направи ми впечатление, че спортистите са по-малко от другите професии, без да ги броя, така, на око.
Харесвам предаването, надпреварата, физическите борби. социалните са ми на заден план
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|