Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:01 20.10.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ИГРИ НА ВОЛЯТА 7  
Автор NUT (старо куче)
Публикувано30.08.25 16:48

знаете че съм фен на формата:)
стартира на 8 септември от 20.00ч по нова ТВ
жалко че Димо няма да е водещ а Павел от сезон 6
харесвам Павел но като водещ на гладиаторите не ми хареса
някой знае ли повече клюки и имали фенове на формата:)))

Тема Re: ИГРИ НА ВОЛЯТА 7нови [re: NUT]  
Автор Kama Sutra (Ястребовски)
Публикувано30.08.25 18:03

Очаквам с нетърпение.

Автор vozac (Driver)
Публикувано30.08.25 18:33

Димо крка и кара

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано30.08.25 18:58

Аз също харесвам формата. Ще го следя. Има надпревара, физическо и емоционално надиграване.

Не съжалявам за Димо. Каквото си е надробил, да си го сърба. Като водещ беше добър, но шапка свалям на продуцентите на предаването.
Е, прокрадва се нещичко, ама той само седял в колата, държал телефона и набирал такси или дринк он драйф. Можеееее! Аама законът е идиотски, попадах в подобна ситуация, ама не бях пила.

Предаването трябва да е критично, показателно, поучително... т.е. позитивно.

Автор NUT (старо куче)
Публикувано09.09.25 16:04

мн ме разочрова представянето на участниците - не им изписваха имената и професиите им...както и не на всички показаха визитки:(
като за старт ми допаднаха само Любослав студента Иван треньора по борба и ветеринарката:)
най-противни ми бяха Давид с допълнителният му сак с козметика и онзи "предприемач" с прорязващият поглед уважаващ само баща си:(

ако не им изписват имената - абсурд да запомня кой кой е...
от първата бидка бях за лечителите - и се радвах за победата им:)

толкова за сега от мен - вие сте с вашите наблюдения:)

Публикувано09.09.25 18:09

Пещерняка и неврохирурга засега са ми топ....

Тема Re: ИГРИ НА ВОЛЯТА 7нови [re: Kama Sutra]  
Автор NUT (старо куче)
Публикувано09.09.25 18:14

неврохирурга ми е под въпрос;)
а кой е пещерняка...оня където 40 дни се е хранил само със слънце и се телепортирал

Публикувано10.09.25 05:42

Не е този със слънчевото хранене... един истински пещерняк и алпинист - Калин. Видях го как хвърчи по арената, но пък не го знам в социалната част на играта как ще е.

Автор Sarayah (лунно-сребърна )
Публикувано10.09.25 07:18

Добро, обещаващо начало, но те винаги стартират интересно. После се омазват с нагласените битки.

Имам гадното чувство, че тоя път на всяка цена ще пробутат жена за победител. Независимо дали го заслужава или не, просто за да е жена. Не, че няма интересни и силни жени, просто предпочитам / както обикновено/ победителят да е достоен, без значение на пола.

Засега подкрепям лечителите. Точно там обаче ще почнат първите интриги.

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано10.09.25 16:54

Снощи гледах за първи път. Смятам, че Павел се справя добре. Никога не съм го харесвала. Абориген, изрисуван като за племемен бой или за клада

. Но, харесах борбения му дух в миналото предаване, за сега също се представя добре.

Все още нямам представа за участниците. направи ми впечатление, че спортистите са по-малко от другите професии, без да ги броя, така, на око.
Харесвам предаването, надпреварата, физическите борби. социалните са ми на заден план

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.