Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:41 09.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Нейрографика?нови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано23.08.25 15:51

Някой практикува ли? Какво знаете по темата. Липари?
Аз наскоро прочетох и чета още. Не съм направила нито една графика, трябвало водещ

А, иначе си драскам, значи имам, но така.... като някой.... "лузер"
има много

Тема егати бозата си пусналанови [re: RujaKaramfilova]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано23.08.25 17:08

В отговор на:

коуч, супервизор
"Нейро" това са нашите неврони
"Графика" е рисуване с графични форми
аналитически коучинг

Тема Re: Нейрографика?нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано23.08.25 17:17

Лира бе разказвала тук.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано23.08.25 17:30

Нищо няма да кажа, щото ще ме обвинят в женомразство, хомофобия, крайнодеснизъм, консерватизъм и комунизъм.

Автор samson (Оня)
Публикувано23.08.25 17:57

"Нейрографика?"е ново, и напълно непонятно за мен.
Ако ми остане време и енергия веднага бих започнал да го изучавам.

Но като се досетя, че вече 30 г. не мога да осъзная Нейрографиката в клуба, почти разбирам, че за нищо не ставам.
И като си представа, че тогава, като си чатя с друга Ружа, познаваща Нейрографика, то автаматично се отказвам да си тук друга?
А не искам да те губя, представям си, че се бъзикаш в тази тема, че "Нейрографика?" И съм сигуран че "Нейрографика?", няма да даде на всички ни ценни изживявания като сега в животата ти...четох те, как игра с деца и внуци, как падна в реката, как се радва като дете, и на плюс това се грижиш за да има хубава храна за всички ви!

Ако не си ме разбрала, майната им на Нейрографите модерни!
Непременно им го кажи на тези от които си го научила....ще го запомнят, и с времето ще пренагласят настройките си...
Всъщност те следват теб което вършиш, а не това което казваш!
Ти им го кажи заради себе си.
Останалото не е от теб и "Нейрографика?"
Съм аз!

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано23.08.25 18:10

Некф брейнфарт, скициран върху хартия. В общи линии мозъчна дришня, но изсрана под формата на псевдоизкуство... Чиято цел е да те остави с илюзорното впечатление, че си нещо повече от другите, или най-малкото от онова, което си. Като разбира се, все ще се намери някой да ти вземе пари, за да те обучи на умението да се самовглъбяваш като аутист, докато ги твориш тия шедьоври.

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано23.08.25 18:44

Фащаш молив и лист и си рисуваш търкалца, докато ти дойде просветлението.
Като дойде, си сменяш името.

Тема Re: Нейрографика?нови [re: Nuke Dukem]  
Автор crystalkyle (старо куче)
Публикувано23.08.25 18:45

Никакви претенции за изкуство, за протокола. Замислено е като психотерапия; забавно е, по принцип, и да, ако обичаш да драскаш (забележи, не казвам рисуваш, което би предполагало някакви умения, ако не и талант), помага. Разновидност на арт терапия с МЛМ структура, беше започнало да набира обороти и извън Русия, ама Путин им обърка картите.
На мен лично ми беше интересно обвързването с концепции от класическата китайска философия, но се оказа доста повърхностно.
В резюме: приятно занимание самотно, но ме дразнят агресивният маркетинг и фанатизмът, когато се практикува в група.

Тема Re: Нейрографика?нови [re: crystalkyle]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано23.08.25 19:01

Терапевтичният ефект ми се губи, освен ако не е начин да си държиш децата извън сферата на влияние на всякаквите там локали, вейпъри, балонаджии и прочее измет, макар че един класически кръжок по рисуване ми се струва далеч по-благоприятна среда. А и така, както го описваш, сякаш мирише на секта.

Тема Re: Нейрографика?нови [re: Nuke Dukem]  
Автор samson (Оня)
Публикувано23.08.25 19:06

Важното е да отбележим в мнението на Ружа, че " Е нужен Учител".
Според мен тя пак сполучи, като се включи ти.
Това не е сарказъм, а е, че точно така мисля, както ти го подреди много по- добре от както мога аз!
Така и с това: "Чиято цел е да те остави с илюзорното впечатление, че си нещо повече от другите, или най-малкото от онова, което си."

Сега очаквам да чуя Ружа какво ще прави с поученията на Учитяля си?
Вътрешната и борба е друга. Свела е нивото си до ниво на капацитети, които са кръвни "Капацитети"

Учител ли? Друг път.
Жена е Ружа, съпруга, майка , баба с внуци ...ей сега ще ни даде едни Учители, капацитети и много умни?!

Пък аз се питам, за чий и беше на Ружа тази тема за Нейрографика и учител?

Но ще чета и ще разбира....нужен ми е Учител!

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.