|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Бахмааму, лятото си позамина!   |  |  | Автор | BATHco (Bath`men Со) |  | Публикувано | 24.08.25 16:44 |  |  | 

Скок- подскок, от трън на глог ... и лятото си отиде! Следват девет месеца зима! И хем отпред, и хем отзад, кой с какво, кога и как ....

Don`t Worry! Be happy!
 \\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
 Редактирано от BATHco на 24.08.25 16:45. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бахмааму, лятото си позамина!  [re: BATHco] |  |  | Автор | Koftia (форумист) |  | Публикувано | 24.08.25 16:49 |  |  | 

Това го знам от първо лице. Как се понапиеш малко по-сериозно за два три дни, като руснак....и си изтървал лятото. За Канада.

|  |  |  
             |  |  | 

Немец, приятел на колега, на въпрос на колегата "Как е лятото?":
 - Ми то мина. Беше на първи Август.

|  |  |  
             |  |  | 

Идват любимите ми сезони - есен, зима и пролет.
 Лятото не ми е предпочитан сезон...жегите не ги понасям. Добре, че е 2-3 месеца само.

Морето не ме влече...та супер е, че си заминава вече

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бахмааму, лятото си позамина!  [re: BATHco] |  |  | Автор | ad miral  (андорския флот) |  | Публикувано | 24.08.25 17:04 |  |  | 

И кво? Ти да не си очаквал да кюта до никулден?

_
 If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бахмааму, лятото си позамина!  [re: BATHco] |  |  | Автор | Naki (Company Ястреб) |  | Публикувано | 24.08.25 18:38 |  |  | 

От Фацето --> "27 градуса! Аз такъв студ не помня от 3 месеца."

Присъединете се към нашата Дискорд група:

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бахмааму, лятото си позамина!  [re: BATHco] |  |  | Автор | parvaty (усмихната) |  | Публикувано | 24.08.25 18:47 |  |  | 

При вас ще има още:

При нас обаче си отива:

|  |  |  
             |  |  | 

Ние сме си по крайностите. Виж само каква делта правим денем-нощем, като русофили русофоби. А вие само един Ди ви е такъв, останалото време сте си умерени. От метеорологията ни е такъв нрава на нас.

женчо

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Бахмааму, лятото си позамина!  [re: BATHco] |  |  | Автор | Metropolis (LANL) |  | Публикувано | 24.08.25 19:49 |  |  | 

Като си отиде то идва сиромашкото лято.

|  |  |  
             |  |  | 

Да кажем, че е така ..
 Ама то хубаво, че ще е така.. миналата година на годишнината на татко, през деня беше 35, вечерта беше 22… няма спане..
 Тук обаче е много по-влажно.. 32 в Мюнхен нямат общо с 32 в София … тук е влажна жега на 32, ходи дишай..

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |