Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:35 29.10.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Тодор Живковнови  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано03.08.25 02:22

Няма да слушам евроатлантите. За тях България не значи нищо. И русофилите няма да слушам. И те биха я дарили.

Знам че евроатлантите ще започнат да се вайкат-Олеле! Каква неграмотност! Боже, Боже! Каква простотия! Та ние живеем най-добре от всички времена досега! Да живей! България ни не требе!
Русофилите ще започнат да се вайкат, че Русия е наша мат!
Алиса ще апе!

Но Живков го чух с нови уши. Също и този ексценричен историк, който направи чудесни предавания за Раковски.

Лош-добър, но държавник! Прост-умен, но държавник! Толкова!
Няма такива сега! Иначе прости и лоши си има...

Както е написал един човек на сураттефтера си..."Я съм тук да ви тормозим!"

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Редактирано от Baldrian на 03.08.25 02:43.

Тема Re: Тодор Живковнови [re: Baldrian]  
Автор DasHeisstErika ()
Публикувано03.08.25 08:59

Той е музикант, не историк.

Автор Tyзлиja (стар вълк)
Публикувано03.08.25 09:31

Лично аз не виждам такава прилика между цар Фердинанд и Тодор Живков, та да допусна евентуално родство.

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано03.08.25 09:39

Добрютро.
Ще доизслушам интервюто с Тато, и на мен ми е интресно от дистанцията на времето.
Другите два видеоклипа едва ли.

Но, щом очакваш от Алиса да апе, да ти отбия грижа:

Син на Фердинанд?

Каква е таз безобразна чекия в 21 век - двама историци по образование нищят конспиративни теории в стил насраножълти клюки.
Тленните останки и на Фердиданд, и на Тато, не са унищожени. Една ДНК експертиза дава отговор на въпроса веднага.
Е, какви са резултатите от нея?
Тато копеле на цар Фердинанд ли е или не е?

Тема Re: Тодор Живковнови [re: Tyзлиja]  
Публикувано03.08.25 09:44

Лично аз не виждам такава прилика между цар Фердинанд и Тодор Живков, та да допусна евентуално родство.

А лично аз откровено недоумявам що за хора са тези, които допускат, човъркат, нищят и тиражират въпроса: "курва ли е майка ти/му/й или не е?"

Как може изобщо да ви мине през ума да обсъждате забременяването на нечия починала майка, бе хора!!!

Автор e ta (7.62)
Публикувано03.08.25 10:03

Самонабедилият се за историк Тренев ме е наблокирал отдавна от всичките си профили по социалните мрежи щото му препоръчах да си смени дилъра.
Всъщност, за какво е темата?

Публикувано03.08.25 10:47

Лош-добър, но държавник! Прост-умен, но държавник! Толкова!
Няма такива сега! Иначе прости и лоши си има...

Аве... докарах интервюто до средата и ми омръзна. Не знам ти какви идеали за "държавник" си прожектираш в главата и колко точно ни е ниска летвата, та се прехласваш. Но за мен Тато си остава все същият примитив, нечия удобна марионетка и простодушно парвеню, герой на своето време, какъвто го виждахме и преди 1990. Нито умен, нито глупав, а просто:

Автор ad miralМодератор (андорския флот)
Публикувано03.08.25 11:32

Тодор Живков знаеше как да управлява сбъркан чип. Не че имаше голям избор, де...

_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.

Тема Re: Тодор Живковнови [re: ad miral]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано03.08.25 12:22

Кой чип е сбъркан? Моят щото не е.

Тема Re: Тодор Живковнови [re: e ta]  
Автор 4ereshka2 (рекордьор)
Публикувано03.08.25 12:27

Най вероятно да е минал на лепило

Преди години имах спор във форум с пишман писател, беше писал малоумия за Левски.
Разменихме си "любезности", той ме нарече п. ,а аз грозен,смрадлив пияндурник. Въпросният е ял бой от читатели.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.