|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Тодор Живков
|
|
| Автор |
Baldrian (опасна) |
| Публикувано | 03.08.25 02:22 |
|
|
Няма да слушам евроатлантите. За тях България не значи нищо. И русофилите няма да слушам. И те биха я дарили.
Знам че евроатлантите ще започнат да се вайкат-Олеле! Каква неграмотност! Боже, Боже! Каква простотия! Та ние живеем най-добре от всички времена досега! Да живей! България ни не требе!
Русофилите ще започнат да се вайкат, че Русия е наша мат!
Алиса ще апе!
Но Живков го чух с нови уши. Също и този ексценричен историк, който направи чудесни предавания за Раковски.
Лош-добър, но държавник! Прост-умен, но държавник! Толкова!
Няма такива сега! Иначе прости и лоши си има...
Както е написал един човек на сураттефтера си..."Я съм тук да ви тормозим!"
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!Редактирано от Baldrian на 03.08.25 02:43.
| |
|
|
|
Той е музикант, не историк.
| |
|
|
|
Лично аз не виждам такава прилика между цар Фердинанд и Тодор Живков, та да допусна евентуално родство.
| |
|
|
|
Добрютро.
Ще доизслушам интервюто с Тато, и на мен ми е интресно от дистанцията на времето.
Другите два видеоклипа едва ли.
Но, щом очакваш от Алиса да апе, да ти отбия грижа:
Син на Фердинанд?
Каква е таз безобразна чекия в 21 век - двама историци по образование нищят конспиративни теории в стил насраножълти клюки.
Тленните останки и на Фердиданд, и на Тато, не са унищожени. Една ДНК експертиза дава отговор на въпроса веднага.
Е, какви са резултатите от нея?
Тато копеле на цар Фердинанд ли е или не е?
| |
|
|
|
Лично аз не виждам такава прилика между цар Фердинанд и Тодор Живков, та да допусна евентуално родство.
А лично аз откровено недоумявам що за хора са тези, които допускат, човъркат, нищят и тиражират въпроса: "курва ли е майка ти/му/й или не е?"
Как може изобщо да ви мине през ума да обсъждате забременяването на нечия починала майка, бе хора!!!
| |
|
Тема
|
Re: Тодор Живков
[re: Baldrian]
|
|
| Автор |
e ta (7.62) |
| Публикувано | 03.08.25 10:03 |
|
|
Самонабедилият се за историк Тренев ме е наблокирал отдавна от всичките си профили по социалните мрежи щото му препоръчах да си смени дилъра.
Всъщност, за какво е темата?
| |
|
|
|
Лош-добър, но държавник! Прост-умен, но държавник! Толкова!
Няма такива сега! Иначе прости и лоши си има...
Аве... докарах интервюто до средата и ми омръзна. Не знам ти какви идеали за "държавник" си прожектираш в главата и колко точно ни е ниска летвата, та се прехласваш. Но за мен Тато си остава все същият примитив, нечия удобна марионетка и простодушно парвеню, герой на своето време, какъвто го виждахме и преди 1990. Нито умен, нито глупав, а просто:
| |
|
|
|
Тодор Живков знаеше как да управлява сбъркан чип. Не че имаше голям избор, де...
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
|
Тема
|
[re: ad miral]
|
|
| Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
| Публикувано | 03.08.25 12:22 |
|
|
Кой чип е сбъркан? Моят щото не е.
| |
|
Тема
|
[re: e ta]
|
|
| Автор |
4ereshka2 (рекордьор) |
| Публикувано | 03.08.25 12:27 |
|
|
Най вероятно да е минал на лепило
Преди години имах спор във форум с пишман писател, беше писал малоумия за Левски.
Разменихме си "любезности", той ме нарече п. ,а аз грозен,смрадлив пияндурник. Въпросният е ял бой от читатели.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|