|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Фризьорски разни
|
|
| Автор |
Albena l (оф..) |
| Публикувано | 26.07.25 00:26 |
|
|
Мисля да си отрежа косата, мога много
Но не съм сигурна какво искам.
Не търпя по принцип никаква къса коса, но реших да питам как е, секси ли е нещо?
| |
|
Тема
|
Re: Фризьорски разни
[re: Albena l]
|
|
| Автор |
Koftia (форумист) |
| Публикувано | 26.07.25 00:29 |
|
|
Приеми, че е секси. На мен животът ми мина в мечти за жена с къса коса и така и не видях бял ден. Всички жени дето съм имал, все с прическа 'метла', или поне 'метличина'. Като влеза в салон и само като им видя моделите по стените и ми се реве. Дъщеря ми е с много дълга коса. Сто пъти й казах, тресни една прическа къса коса бе, направи ми кефа. Ако не я одобряваш пусни я пак дълга. Изкарай едно лято в жегите, модел китайче или японче.....да видиш за какво става дума. Ти си хубава, ще се бият за теб. Не слуша.
| |
|
|
|
Колко па да порасте коса за едно лято
| |
|
Тема
|
Re: Фризьорски разни
[re: Albena l]
|
|
| Автор |
Koftia (форумист) |
| Публикувано | 26.07.25 02:11 |
|
|
Колкото и да порасте, не е загуба. Като я отрежеш не е краят на света. Краят е като се омагьосаш, остарееш, окапе ти косата, стане модел кат на Сиромах Петко нивата, тука има, тука нема. Тогава е страшно. Защото ще плащаш за перуки и какъвто и модел да си избереш, все няма да си щастлива.
| |
|
|
|
Щом те е страх от къса коса, да не би мъж да не те погледне /особено Нюк/, не я режи.
| |
|
|
|
Те баш по това време се стрижат овцете, тамън си хванала момента..
| |
|
|
|
Сакън!
Но ако се решиш - свържи се с когото трябва и дари косата за перука на онкоболни.
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
|
|
Посъветвай се със стилист, късата прическа много зависи от формата на лицето, типа на косата, структурата на косъма. Иначе варианти има много.
| |
|
|
|
Коса расте, акъл не расте!
С този лозунг си изкарах живота до сега. Била съм с всякаква коса-тип таралеж, тип каре, квото друго се сетиш. Човек трябва да експериментира. Както твоята е мъртва коса, според твоето определение, вероятно си трябва бая рязане. И помисли за друг начин да си правиш цвета, а не да умъртвяваш.
Важно е да отидеш за съвет при добър професионалист.
Успех!
| |
|
|
|
НАпрайсъ на Шиниъд О,Конър. И тяй руса, ама кат са подсттрига нула номер и взе, че умря...
WALL·E
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|