Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:01 07.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Женчонови  
Автор ad miralМодератор (андорския флот)
Публикувано25.07.25 10:00

Преди време един преждевременно занулен юзър нещо ми беше набрал. Покрай други комплименти, които изсипа по мой адрес, ме нарече и "женчо".

Тогава не му обърнах голямо внимание, модът носи на всякакви тояги. Но последните дни двама юзъри в клуба се аутнаха като женчовци, единият дори писа: "добре, че съм женчо".

Та, мили клубарки, имам питане към вас: кого титулувате "женчо" и е ли това статус, към който модерният мъж е добре да се стреми?

_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.

Редактирано от ad miral на 25.07.25 10:05.

Тема Re: Женчонови [re: ad miral]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано25.07.25 10:14

Моля, Гераско да ме извини. Той знае, че използвам това обръщение към него когато вземе, че изперка някоя женска приказка, като онази за двама наши съклубари, които имат голяма любов, пък намеси и мен.

Не мога да си представя ти, поручика, грийна...да не ви изброявам, да хвърляте такива приказчици, просто не ви идва отвътре и няма как да станете такива.

Аз трета баджаначка няма как да стана, можех и по друг начин да му го кажа, ама друг да носи вместо него, не е добре. Та, моля, другарката да си мери приказките, когато намесва други хора.

Темата е клюкарска и според мен излишна. Толкоз от мен

Така, казах си, признах си, олекна ми!

жега ееееееееееее

Автор Green Light ()
Публикувано25.07.25 13:58

Човек трябва да е мъжкар в тоя живот, но аз не съм сигурен че жените могат истински да оценят това усилие. Не знам защо си решил да питаш тях?
Един съвременен мъж със съвършената си нервна система бива подложен на неверятни болки и премеждия, но как една жена може да го оцени това? Тях нали не ги боли...
Трябва да речем да се смени един плафон на стълбището. Примерно говоря. Той трябваше да се смени и преди две седмици, но не това е темата. Темата е че трябва да се смени сега, защото вече няма как - заминаваме и... въобще, много причини има.
В понеделник и вторник се развива действието. Така де- примерното действие.
Прибирам се (примерно аз) в понеделник вкъщи и знам че ме чака тази работа. Не съм се преработил през деня и освен това не съм и закъснял. Навреме се прибирам.
Да му се невиди.
Обаче страшно ме мързи. Слънцето е пекло цял ден, лято е, имам си книжка за четене, филмче за гледане, изобщо мързи ме та две не виждам.
Бейби откъде да го знае това? Нея нали не я мързи? Тя на мързел вика като е сготвила и пуснала две перални и вика ще седна че ме домързя.
Хал хабер си няма от мързел.
Обаче един мъжкар сменя по три плафона на ден. Утре викам, Бейби, сутринта съм планирал да го сменя. Мъжкарят планира.
Преди работа ли?- вика Бейби- сега какво и влиза в работата кога?
Да- викам. Басово.
План е това, а това тук е мъжкар.

Лошото е че във вторник няма начин да закъснея, но за това се сещам вторник сутрин.
(Това е една от характеристиките на мързела - не се сещаш предварително за нищо, това само мъжете го разбират, зат'ва ти се чудя накъде си адресираш въпросите...)
Следователно пускам машината за кафе, слагам тигана и отивам набързо за стълбата. Фазомер, клещи, отверки, дрелката ще ми трябва ли, я дай и дрелка и позиционирам стълбата.
Стълба върху стълби е карто два минуса в математиката - взаимно се унищожават. За да важат и да се закрепи уравнението има нужда от скоби, греди, трупчета и други функции. Които как да станат, като времето тече, а тигана е на котлона?
Съответно паднах от стълбата. Примерно върху дрелката, която беше в ръката ми или по-точно в китката. Въпросната китка на външен вид не се промени, но изпрати сигнали като от сто грама тротил в мозъка. Сигурен съм, че съм вил напълно мъжкарски, но според теб дали Бейби го е оценила това? Първо на първо нея не я боли. Тя под болка си преставя отрязан крак. И второ на второ, за мъжката чувствителност тя е добила представи от разни рицарски и каубойски филми. А това е съвсем преди еволюцията. Дарвин се е опитал да намекне нещо човека, ама като не разбира, не разбират и това е.
Тогава някъде по това време се обади майка ми.
Значи боли ме кански и майка ми е на телефона?!
Шестица от тотото!!! Това става на 100 години веднъж!
Здрасти - вика - как си?
!!!
Даже пита!

Пускат кармина бурана в главата ми, но... аз мълча!?

Това ако не са пропуснати ползи аз не знам кое е. За един 57 годишен мъж десетилетия са били без да може да изохка в точния момент на точния човек. Получава се, идва момента, всичко съвпада и точно тогава жена му е будна и го гледа, а пред нещ трябва да стои мъжкар а не женчо.

- Добре съм!?!?!?! - казвам през зъби- кажи какво има?
!!!
А в душата буря ...

Ето това е накратко да си мъжкар и да не си женчо в жувота.

Коя жена ще го разбере?

Редактирано от Green Light на 25.07.25 14:21.

Тема Re: Женчонови [re: Green Light]  
Публикувано25.07.25 14:50

Лесно ти е на теб, защото не си женчо!
Никога не съм прочела от теб женска мисъл, макар, че БЕЙБИ винаги е в до теб, в писанията ти. затова си и мъжкар!
никога не би си позволил за пишеш нещо за жена и друг мъж, хеле пък другият мъж и твоята жена, някога...така де....
както и да е, ясно е, нядавам се, че няма как да си женчо!

само че, админът много ме озадачи с тази тема

!

Тема Re: Женчонови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Green Light ()
Публикувано25.07.25 15:27

Теб озадачи, мен озадачи...
Адмирал човек, к'во да го пра'иш

Публикувано25.07.25 15:28

и на него му писнА!

Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано25.07.25 15:49

Ми...
Едно време, студентските години, един вие от болка, зъб го боли от няколко дни, но не отива на зъболекар, щотоо Мъж.
Мъж, пич.

" аре стига си се лигавил ве, отивай на зъболекар", рекох му.

А той, стиснал уста, та му изпъкнали всички лицеви мускули, процежда : ти не знаеш мъжки зъб как боли.

Следователно, женчо е мъж, дето като го заболи зъб, отива на зъболекар.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано25.07.25 15:57

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: Женчонови [re: tartarianeyes]  
Автор Green Light ()
Публикувано25.07.25 15:57

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано25.07.25 16:25

За мен женчо е мъж, проявяващ женски качества.

Едно от тях е дрънкането. Бърборенето с кеф по всякакви теми по всяко време.

За мен мъжът НЕженчо говори малко, но казва важни неща точно на място. Не всички го разбират, но не му пука. Разбират го тези, които са му в категорията. И има чувство за хумор. От типа, който също не всички разбират.

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.