Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Обяснете ми… (Европа и войната)нови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано20.07.25 09:39

Европейците (общо и схематично казано) много искат да помогнат на Украйна и да смачкат Путин. (Щото бил заплаха за Европа и Ей-ся-нА ше прескочи насам и ше възстанови СССР, ама това е друга тема.) То са срещи по върховете, куп желаещи, нови драконовски санкции, грандиозни планове за въоръжаване, 800 милиарда за оръжия, 5% разходи…

Идва някой и казва - ето ви готови оръжия, давайте част от тия пари, дет сте ги запланували, купувайте ги и пращайте БЪРЗО натам, щото ваште хора съвсем са я закъсали. Да се приключва БЪРЗО тая агония или поне да спре!

Уррааа!

Да, но не.

Защо не щете бе?

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Редактирано от UnicaDonna на 20.07.25 10:12.

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: UnicaDonna]  
Автор Pollyanna33556 (и стар и познат)
Публикувано21.07.25 16:39

Защо не щете бе?
Кой не ще бе????

Да се приключва БЪРЗО тая агония или поне да спре!
Това е мечтата на цяла Русия. Четвърта година агония и краят й не се вижда. Сравнително малката Украйна, с европейска и американска помощ ще я спре, но не преди Русия да научи урок, който не бива никога да забравя! Още малко й остава!!!

\"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш\"

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: Pollyanna33556]  
Публикувано21.07.25 20:02

Русия да научи урок, който не бива никога да забравя! Още малко й остава!!!

Подарявам ти ника си заради това твое уникално за целия свят мнение!

Кой не ще бе????

Франция, Италия, Чехия, Унгария. Засега.

Тема Re: Обяснете ми… Моля заповядайнови [re: UnicaDonna]  
Автор samson (Оня)
Публикувано21.07.25 22:42

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Обяснете ми… Моля заповядайнови [re: samson]  
Публикувано21.07.25 23:50

Помоооощ! Превзеха ниии! И песните ни превзеха!!

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: UnicaDonna]  
Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано22.07.25 00:27

Изследване показа, че хората най-много и най-разгорещено спорещи в Интернет по политически теми са почти винаги от някой от следните 3 вида - психопати, нарциси, или хора с по-ниски когнитивни способности (съответно по-ниско IQ).

Ти от кои си? Можеш да избереш повече от 1 вариант.

Присъединете се към нашата Дискорд група:

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: Naki]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано22.07.25 01:26

Тя не иска да спори. Иска ти да спориш. Та ......представи си за какво става дума. На нея схемата й е ясна, като прочетен вестник. Но понеже на вас не ви харесва позицията й, го удряте на спор и прилагателни.

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: Koftia]  
Публикувано22.07.25 06:33

На нея схемата й е ясна, като прочетен вестник. Но понеже на вас не ви харесва позицията й, го удряте на спор и прилагателни.

Ти май си мечтаеш да бъдеш удостоен с титлата “женчо”?

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: Naki]  
Публикувано22.07.25 06:41

хората най-много и най-разгорещено спорещи в Интернет по политически теми

Мнооого удобно.

Айде да се разберете ваш’та групичка. От една страна - ежедневно ме критикувате, че НЕ искам да разговарям и споря дълго и напоително по политически въпроси и да излагам локумни аргументи като вашите, а изразявам мненията си декларативно и категорично, а от друга страна - ся пък съм била нам ква си, защото съм СПОРЕЛА!

Леко шизофренично.

Редактирано от UnicaDonna на 22.07.25 06:51.

Тема Re: Обяснете ми… (Европа и войната)нови [re: Pollyanna33556]  
Публикувано22.07.25 07:38

Понеже се впечатлих, че след дъъълго мълчание се включваш ТОЧНО в тази “военна” тема като очевидно мнението ти е компетентно и категорично - би ли ми обяснил следното.

1. Защо Зеленски непрестанно рие за тия безплодни и нищонепостигащи “преговори за мир”, след като последния път си размениха меморандуми с изискванията и целите на двете страни, и те са АБСОЛЮТНО И СТОПРОЦЕНТОВО несъвместими едни с други, бих казала - напълно противоположни? Не ли само за да се бие в гърдите, че “ВИЖТЕ, аз ИСКАМ да преговарям за мир, ама той не ще”?

2. Той и “европейските му партньори” докога ще настояват за “временно примирие” докато се водят въпросните (безплодни) “преговори за мир”, след като и на малоумния би му станало ясно, че иде реч НЕ за примирие, а за спечелване на време за прегрупиране и предислоциране на въоръжение? Щото всъщност за да се водят преговори - ИЗОБЩО не е нужно спиране на огъня? И дали смятат, че е рационално да очакват приемане на такива фалшиви примирия?

3. Смята ли някой наистина, че държава, която е ЗАПОЧНАЛА война (била тя най- несправедливата на земята) с определени цели и я води цели три години сравнително успешно - изневиделица ще се “покае”, ще си дръпне войските обратно и едва ли не ще се извини, каквито са украинските условия за мир, без този, който губи войната, да направи някакви компромиси? Или и това минава в говоренето “ВИЖТЕ, аз ИСКАМ да преговарям за мир, ама той не ще”?

Спирам до тук, очаквайки принципни отговори, каквито са въпросите, а не емоционални коментари.

Редактирано от UnicaDonna на 22.07.25 09:01.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.