Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 02.01.26 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кметът на Варнанови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано17.07.25 18:59

Държавата се тресе по този казус във всичките му възможни аспекти, а клубецът (Нут пак изчезна?!?) си разтяга принципните бля-бля локумчета и не се произнася ...

На мен лично ми шават в главата следните шарени въпросчета.

1. Въпросният зам. кмет, дето първо свидетелствал срещу арестувания, а вчера се отметнал от показанията си (през вездесъщия ФБ и май некво писмо писал) щото били "изтръгнати" (гледам много кримки ) чрез натиск от антикорупционистите - ЗАЩО се покри вдън земя и не се явява с развят перчем да даде полагаещите се показания пред прокуратурата?

2. Защо медиите започват и завършват емисиите си с разкази за протеста в защита на корупцията (в лицето на кмета), а когато имаше много по-мощни протести срещу приемането на еврото - се спотайваха и научавахме за протестите и автопоходите от ухо на ухо и по разкази от участващи?

3. Каква е тая държава, в която някой си подава оставката от много високо място, защото има намеци за участието му в корупционни афери, и от следващия ден застава начело на протести като борец срещу корупцията и кряска по площади по мегафони като същи апостол?

4. Що ще посланик на чужда държава на ТАКЪВ протест? Не само преди съдът да се е произнесъл, а и изобщо? (Естествено, въпросният посланик е плътно обграден от пепейци... както на записа, де )

5. Какво ви говори ситуация, в която в началото на деветдесетте години някой има собствена флотилия в Черно море, и купища милиони? На мен ми говори за куфарчета... и разни практики, не особено легитимни

6. Образува ми се некво дежа вю... имаше един друг пепеец, млад, умен и красив, като тоз кмет, за който пепеец така се вяха байряци и имаше демократични "многохилядни спонтанни" протести, а после го назначиха евродепутат и предстои да му свалят имунитета от европарламента във връзка с някакви корупционни разследвания...

И да си кажа. Нямам никакво съмнение, че Шиши стои в дъното на това. Както и нямам никакви съмнения, че там е имало корупция.

Просто - малко по малко се отварят файловете с дългогодишно трупаните тайни на големите... И зависи кой си и на чия страна си.

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Редактирано от UnicaDonna на 17.07.25 19:59.

Тема Re: Кметът на Варнанови [re: UnicaDonna]  
Автор 4ereshka2 (рекордьор)
Публикувано17.07.25 21:13

Не съм се ровила в делата на сегашния кмет на Варна, но ако шиши е против него, значи е читав.
Някъде мярнах за опциите кого е настъпил кмета: шиши, Боко или тимаджиите.
Не помня Варна да е имала читав кмет, боклуци и алкохолици.

Тема Re: Кметът на Варнанови [re: 4ereshka2]  
Публикувано17.07.25 21:14

Твърде еднопластово мислиш. В други случаи и аз го правя, но той (Шиши) е достатъчно хитър, за да действа без истински доказателства за корупция.

Да не би пък да вярваш в чистотата и неопетнеността на тия… нафукани зализани умнокрасавчета? Един дол дренки са всичките.

И с такъв татко…

Автор Albena l (оф..)
Публикувано17.07.25 21:14

Значи няма интерес. Ти виждаш ли какво е наоколо, че шиши и боко.
Извинявай, че писах, но съм на ръба да тегля една майна на всичко и да отида на морето завинаги.

Тема Re: Кметът на Варнанови [re: Albena l]  
Публикувано17.07.25 21:40

Значи няма интерес.

Много писах, цели 7 точки… и не мога да загрея какво “значи” и какъв интерес няма, или кой…

А какво ще ти помогне “морето завинаги”? Освен ако не е някое руско или китайско море.

Само там е различно.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано17.07.25 21:36

Понеже съм ядосана, ще ти кажа.
Ще си стоя в стаята и пак ще работя и няма да плащам осигуровки и данъци и ще ходя на плаж. Това ще стане.

Публикувано17.07.25 21:57

И това омръзва.
И не се ядосвай. Защо да се ядосваш, като ще ти мине?

Автор aiumi ()
Публикувано17.07.25 22:03

В отговор на:

И да си кажа. Нямам никакво съмнение, че Шиши стои в дъното на това. Както и нямам никакви съмнения, че там е имало корупция.

Просто - малко по малко се отварят файловете с дългогодишно трупаните тайни на големите... И зависи кой си и на чия страна си.

горе-долу това мисля и аз.

Иначе протестите също разбирам, самия арест и задържането са си чист тормоз, подобно на това на Иванчева, супер гадно. Тук не говорим виновен или не, а за двойни стандарти при действията на съответните органи.

За немската посланичка не виждам драма, руската когато се изказа в подкрепа на Възраждане, никой не го прие като намеса във вътрешните работи, а онази даже и нищо не каза, само стоя и гледа.

за другите каши просто не знам, не мога нищо да кажа.

Тема Re: Кметът на Варнанови [re: aiumi]  
Публикувано17.07.25 22:08

Тук не говорим виновен или не, а за двойни стандарти при действията на съответните органи.

С безумно глупавия арест на Боко им развързаха ръцете за всякакви такива акции. Плюс това Боко си беше “невинен” и си го пуснаха, а при варненското кметче съм готова да се обзаложа, че ще му намерят нещо.

За немската посланичка не виждам драма, руската когато се изказа в подкрепа на Възраждане, никой не го прие като намеса във вътрешните работи

Това е по-сложно. Следяла протестите, немкинята, а? А на протестите срещу еврото нещо не я видях да присъства!

А за руската не съм чула, но те са в пряка връзка с Възраждане и то явна, а немкинята и пепетата уж не са.

Автор e ta (7.62)
Публикувано17.07.25 22:28

да тегля една майна на всичко и да отида на морето завинаги.
Разбирам те много добре.
Много си издържала.
Аз го направих преди десет години.
Е, не отидох на морето, но пък вселената друг подарък ми поднесе

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.