|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
не било цифрово евро, била цифрова рубла
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 16.07.25 01:57 |
|
Редактирано от ~@!$^%*amp;()_+ на 16.07.25 02:03.
| |
|
фантоми с нежни имена.
| |
|
винаги ми е интересно .
| |
|
Каква е шегата тук?
Знам, че копейките се страхуват и предупреждават за опасността от цифровото евро, но те от толкова неща се страхуват и предупреждават, че точно това съм го пропуснал.
Светнете ме, че да не ме тресне тази страшна опасност ей така докато си вървя безгрижно в тоя жувот.
| |
|
Докат умните се наумуват, лудите лудуват. Китайците и те. Тоталитаристите им е лесно, но европа сащ и другите от развития свят имат зависимости от търговските банки.
женчо
| |
|
вие сте добре, Тръмп каза, че няма да има при вас дигитални пари
дано, вярвам, че и при нас няма да се случи
боже, боже, не съм предполагала, че се стремят към тотален контрол
добре е, че някой проваля плановете им за "нов световен ред"
| |
|
По думите му как ще се държи Демократична България в тази ситуация също остава интересен въпрос, като посочи, че те са партия с история и не изключи възможността двете политически сили да се отцепят и да се претопят взаимно.
Става интересно
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Между другото забелязвам, че Петър Москов се опитва да спасява кожите на помярите от ДБ. Затова реших, че повече няма да гласувам за КОД и бъдещите му облаци нефелни партийки. Няколко пъти гласувах за КОД заради хора като Вили Лилков и Д-р Канов. Ама Канов е вече стар и явно не го слушат. Имах някакви надежди за Москов, заради дядо му, но явно съм грешал.
Редактирано от Metropolis на 17.07.25 17:47.
| |
|
Аз викам да не прибързваме с решенията, Метро.
също като теб съм гласувала за тях.
Да понаблюдаваме, не виждаш ли какво става, едно след друго две активни мероприятия.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Какво да става бе Тарти, нищо ново не се случва. Сценарият е същите сменят се пионките. Надеждата е все някоя от тях да стане цар. Не забравяй, че веднъж успяха. Пешо Московеца от доста време ми е съмнителен сега съм вече почти убеден че той не става.
Редактирано от Metropolis на 17.07.25 22:46.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|