|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Фантомас се развихря! )))))))
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 11.07.25 21:08 |
|
(Възрастните помним този филм. На младите сигурно нищо не им говори )
Според прокуратурата -лидерът на "Продължаваме промяната" Асен Василев е депутатът, който е лицето с имунитет, замесено в организираната престъпна група във Варна.
Така де! Санитарен кордон ще му правят те!!! Шарлатани ниедни!
Денков е на ред. Грийне, приготви си валерианче!
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
Редактирано от UnicaDonna на 11.07.25 22:34.
| |
|
Понеже нямам право на четвърта - да поздравя правилнопосочковците за
Ликувайте! Може вече шумно, а не тихо!
| |
|
Прочетена книга, няма новина - това всички нормални го знаехме. Както знаехме, че курса лев/евро ще е този, същия, както знаем, че ще има шокова инфлация първите 2-3-6 месеца и както през 2027 ще дръпнем яко нагоре. Няма никаква новина. А, от 1.1.2026 ще ни вдигнат рейтинга на А, това също е известно. Всякакви опити за бабуване на боб са толкова тъпи и нелепи, че само олигофрени ще ги преповтарят.
| |
Тема
|
Re: Фантомас се развихря! )))))))
[re: NAVYBG]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.07.25 21:30 |
|
Не помня някой да е спорил. Всичко е една верига. Тези, които ни поискаха в еврозоната - ще ни качат и рейтинга. Да се радваме.
Очаквам да ми се обадиш, когато вследствие на еврозоната и рейтинга насам потекат тонове чуждестранни инвестиции. Дотогава тихичко ще се съмнявам.
| |
|
Както може би знаеш, съм човек на науката, и съмнението е основна движеща сила. И мързела.
Едно е съмнение, друго е внушение и бабуване.
Инвестициите зависят вповече от други неща, еврото е една брънка. Не лоша обаче.
За протокола, Кокорчо е заявил, че си дава имунитета. Колко му е - давал си е гъза на кой ли не, та един имунитет ли ще го сопне?
Денков има участие с него в една фондация. Тука е замирисала рибата, иначе той надали ще се накисне в други схеми. Пари има, не му трябват, име има, и т.н. Напомням, че лично го познавам.
Вчера споделих едно меме с Божинката - Като нямаш евро е същото като да нямаш левове, но ти е виновна Европата...
| |
|
А, от 1.1.2026 ще ни вдигнат рейтинга на А, това също е известно.
Аз мисля, че това не е толкова сигурно, да не кажа че въобще не е. Рейтинг А е нещо качествено различно и ми се струва, че ще бъде постигнато много трудно.
Четох в някой от бизнес сайтовете, че имаме шансове за ОИСР и че тогава действително ще имаме шансове за такъв рейтинг.
Да, ако сме в ОИСР, това изглежда реалистично, но дето рекли спартанците на Филип Македонски - "АКО"
| |
|
Сюрреалистично е.
Единствените, които реално се помъчиха да бутнат тая корумпирана, прогнила и незнамквабеше система дето ти образува газове и пяна, макар и безкрайно некадърно, са ти повод за дъвка.
Абе, сериозно, теб да не те подготвят за суициден бомбер?
It has yet to be proved that intelligence has any survival matter.
| |
|
Сюрреалистично е другото.
Че тези, които се писаха бутащи системата, я възстановиха всъщност.
Или всъщност не е сюрреалистично.
Те затуй яхнаха протестите - за да върнат на власт тези, срещу които бяха тези протести.
И не, не ми казвай, че не е така.
Защото е !
| |
Тема
|
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 12.07.25 03:47 |
|
Не знам за България, но директно ще потърся серията в ютюб. Щото съм съвремнник и съм я гледал. Не съм роден след 10 ноември. Пак ще ми даде спомени. Когато Ситроен DS 19 беше top notch. .
| |
Тема
|
[re: Koftia]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.07.25 06:04 |
|
Не знам за България, но директно ще потърся серията в ютюб. Щото съм съвремнник и съм я гледал.
Не знам дали може да се нарече точно “серия”… май бяха само 2 филма - “Фантомас” и “Фантомас се развихря”. С Луи дьо Финес. Или може би три.
Във 2 клас имах един…обожател (да кажем, че беше взаимно ), който беше написал на пишещата машина на татко си листчета с текст “Уни, обичам те! Фантомас” и ги разхвърляше тайно из цялото училище като позиви! Още си пазя едно…
(После стана вицепремиер… а аз, будалата, не можах да надуша потенциала му Овреме…. )
Редактирано от UnicaDonna на 12.07.25 08:38.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|