Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:55 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Фантомас се развихря! )))))))нови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано11.07.25 21:08

(Възрастните помним този филм. На младите сигурно нищо не им говори

)

Според прокуратурата -лидерът на "Продължаваме промяната" Асен Василев е депутатът, който е лицето с имунитет, замесено в организираната престъпна група във Варна.

Така де! Санитарен кордон ще му правят те!!! Шарлатани ниедни!

Денков е на ред. Грийне, приготви си валерианче!

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Редактирано от UnicaDonna на 11.07.25 22:34.

Тема Re: Фантомас се развихря! )))))))нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано11.07.25 21:20

Понеже нямам право на четвърта - да поздравя правилнопосочковците за

Ликувайте! Може вече шумно, а не тихо!

Автор NAVYBG ()
Публикувано11.07.25 21:25

Прочетена книга, няма новина - това всички нормални го знаехме. Както знаехме, че курса лев/евро ще е този, същия, както знаем, че ще има шокова инфлация първите 2-3-6 месеца и както през 2027 ще дръпнем яко нагоре. Няма никаква новина. А, от 1.1.2026 ще ни вдигнат рейтинга на А, това също е известно. Всякакви опити за бабуване на боб са толкова тъпи и нелепи, че само олигофрени ще ги преповтарят.

Тема Re: Фантомас се развихря! )))))))нови [re: NAVYBG]  
Публикувано11.07.25 21:30

Не помня някой да е спорил. Всичко е една верига. Тези, които ни поискаха в еврозоната - ще ни качат и рейтинга. Да се радваме.

Очаквам да ми се обадиш, когато вследствие на еврозоната и рейтинга насам потекат тонове чуждестранни инвестиции. Дотогава тихичко ще се съмнявам.

Тема Re: Фантомас се развихря! ))))))) [re: UnicaDonna]  
Автор NAVYBG ()
Публикувано11.07.25 21:39

Както може би знаеш, съм човек на науката, и съмнението е основна движеща сила. И мързела.
Едно е съмнение, друго е внушение и бабуване.
Инвестициите зависят вповече от други неща, еврото е една брънка. Не лоша обаче.
За протокола, Кокорчо е заявил, че си дава имунитета. Колко му е - давал си е гъза на кой ли не, та един имунитет ли ще го сопне?
Денков има участие с него в една фондация. Тука е замирисала рибата, иначе той надали ще се накисне в други схеми. Пари има, не му трябват, име има, и т.н. Напомням, че лично го познавам.
Вчера споделих едно меме с Божинката - Като нямаш евро е същото като да нямаш левове, но ти е виновна Европата...

Тема Re: Фантомас се развихря! )))))))нови [re: NAVYBG]  
Автор Green Light ()
Публикувано11.07.25 23:02

А, от 1.1.2026 ще ни вдигнат рейтинга на А, това също е известно.
Аз мисля, че това не е толкова сигурно, да не кажа че въобще не е. Рейтинг А е нещо качествено различно и ми се струва, че ще бъде постигнато много трудно.
Четох в някой от бизнес сайтовете, че имаме шансове за ОИСР и че тогава действително ще имаме шансове за такъв рейтинг.
Да, ако сме в ОИСР, това изглежда реалистично, но дето рекли спартанците на Филип Македонски - "АКО"

Автор thehuntermuster-231270 (ветеран)
Публикувано12.07.25 01:32

Сюрреалистично е.
Единствените, които реално се помъчиха да бутнат тая корумпирана, прогнила и незнамквабеше система дето ти образува газове и пяна, макар и безкрайно некадърно, са ти повод за дъвка.

Абе, сериозно, теб да не те подготвят за суициден бомбер?

It has yet to be proved that intelligence has any survival matter.

Тема Re: Фантомас се развихря! )))))))нови [re: thehuntermuster-2312]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано12.07.25 01:53

Сюрреалистично е другото.
Че тези, които се писаха бутащи системата, я възстановиха всъщност.
Или всъщност не е сюрреалистично.
Те затуй яхнаха протестите - за да върнат на власт тези, срещу които бяха тези протести.
И не, не ми казвай, че не е така.
Защото е

!

Автор Koftia (форумист)
Публикувано12.07.25 03:47

Не знам за България, но директно ще потърся серията в ютюб. Щото съм съвремнник и съм я гледал. Не съм роден след 10 ноември. Пак ще ми даде спомени. Когато Ситроен DS 19 беше top notch. .

Тема Re: Фантомас се развихря! )))))))нови [re: Koftia]  
Публикувано12.07.25 06:04

Не знам за България, но директно ще потърся серията в ютюб. Щото съм съвремнник и съм я гледал.

Не знам дали може да се нарече точно “серия”… май бяха само 2 филма - “Фантомас” и “Фантомас се развихря”. С Луи дьо Финес. Или може би три.

Във 2 клас имах един…обожател (да кажем, че беше взаимно

), който беше написал на пишещата машина на татко си листчета с текст “Уни, обичам те! Фантомас” и ги разхвърляше тайно из цялото училище като позиви! Още си пазя едно…

(После стана вицепремиер… а аз, будалата, не можах да надуша потенциала му Овреме…. )

Редактирано от UnicaDonna на 12.07.25 08:38.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.