|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
От месеци не мога да вляза в дир.бг Излиза ми виваком. Дали е цензура или просто не ме харасват?
| |
|
И мен така преди много години не ме харесваха и не ме пускаха. Все им се виждах да съм кофти. Та така си и отидох от тогава до сега. И ме харесват, пускат ме …..
| |
|
Не е цензура. Ако беше - мен изобщо нямаше да ме пуснат да си подам носа в клуба и в дира въобще!
Като видях заглавието… се зарадвах, че някой ще проговори за истинската цензура в “демократичната” ни държава, пълна със свобода…
Та малко офф на темата ти (прощавай!) ще се възмутя от тъпашкото безочие, с което главните български медии заобикалят и премълчават (с някакво скромно подхвърляне) и автопохода из Европа, отразяван от чужди медии, и всички останали протестни прояви срещу еврото и за референдум, и проучването, което показва, че 56% българи ги подкрепят…
Все едно ги няма бе! Не съществуват!!! Не са българи, не плащат данъци, не гласуват, не живеят...
Срам.
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
Редактирано от UnicaDonna на 04.07.25 02:56.
| |
|
* Може ли снимка/скриншот?
* От друг Интернет доставчик влизаш ли?
Присъединете се към нашата Дискорд група: Редактирано от Naki на 03.07.25 23:01.
| |
|
Цензура или
или
женчо
| |
|
Ако ми позволиш ?
Едно време, по времето на сериала Шогун, много редовен и 'вътрешен' клиент влиза в халето , и аз отдалече ....
- Лакари маска ?
Той
- Лака.
А зорът е бил, че му тропа шарнир....
| |
|
автопохода из Европа, отразяван от чужди медии, и всички останали протестни прояви срещу еврото
Гастарбайтерите в Европата нямат ли си друга работа, че се забавляват с уратутене по хорските площади?
Те не плащат данъци в България, нито работят за българската икономика, нито наливат пари в държавния ни бюджет. Щом са толко недоволни, че им плащат заплатите в евраци, да протестират срещу местните власти.
Протести на български граждани, живеещи, работещи и плащащи данъци в България всякак мога да разбера и уважа. Но тези тълпи и патърдии - защото може, никой не ги забранява и направо си е традиция на когото за каквото му хрумне да подскача по хорските улици и да вдига пушилката - ай, мерси.
Предпочитам гейпарадите на прайда, поне са атрактивни и забавни.
| |
|
Както обикновено - нищо не си разбрала от смисъла на вметката и мнението ми, но това си е “дежа вю” и е за подминаване.
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
Ти да се опитваш да влезеш от Русия?
| |
|
Е ти не пишеш, за да те разберат, а за да изплямпаш всяка овча мисъл, която се пръкне в сенилната ти главица. Затова, всички, които ти оказват внимание, са неадекватни.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|