|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Мъжки бели тънки летни дълги панталони тип шалвари
|
|
Автор |
Green Light () |
Публикувано | 24.06.25 15:42 |
|
Това са ключовите думи в сърча, но излизат шарени женски или мъжки бели от дебел плат. Дайте акъл, многознайковци!
Идеята е да имам съвсем тънки свободни дълги панталони с които да съм на плажа. Виждал съм че има, обаче (без да твърдя че е мисията на живота ми) не намирам такива.
Едни (например) шалвари от нек'ъв чаршаф без индийски мотиви с рози по тях биха ми свършили работа идеално.
Контекст:
Трябва да пазя единия крак от слънце и това нещо ще ми е супер. Знам за лосионите, купуваме пълен блок виши или биодерма, на сянка седя, изобщо останалите начини за предпазваане са ми известни и ги използвам, но като не трябва слънце, не трябва и точка. Човек не може да излъже слънцето, тялото си и лекарите в тоа жувот, а тук тия и тримата са се комбинирали и ме дебнат.
Завивам се с разни кърпи и каквито и стойки да чупя не мога да го докарам до небрежно красив.
А това жувот ли е, кажете?
| |
Тема
|
Re: Мъжки бели тънки летни дълги панталони тип шалвари
[re: Green Light]
|
|
Автор |
e ta (7.62) |
Публикувано | 24.06.25 15:54 |
|
лен, памук
| |
Тема
|
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 24.06.25 16:03 |
|
Купи си дълга бяла арабска нощница, кърпа за глава и обръч, ще се подвизаваш кат саудитски шейх по плажовете.
Ей тук, в Куку магазина ги продават:
| |
|
Понеже гледам първо амазон, това ми изглежда да отговаря на всичко, само размерът е под въпрос:
женчо
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Baldrian (опасна) |
Публикувано | 24.06.25 16:12 |
|
Можеш да метнеш и едно око в Толи М, ако имаш път. Ленът им е хубав, но не съм влизала скоро. Преди 3 месеца купих за подарък страхотна ленена фланелка.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 24.06.25 16:38 |
|
Това са ключовите думи в сърча, но излизат шарени женски или мъжки бели от дебел плат
Като гледам как са те засипали с добри предложения - отсъждам, че не ти е качествен “сърча”!!
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
Су-пер!
| |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 24.06.25 17:57 |
|
Вземи си панталон с УВ защита.
Пуснах много набързо едно търсене и ми излязоха предимно къси панталони или клинове, но на теб, ако ти се занимава можеш да се заровиш повече и да намериш нещо, което наистина да ти върши работа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 24.06.25 20:03 |
|
Женски не вършат ли работа?
Щото аз тая година си купих два чифта, едни на бели и зелени райета от Бершка и едни тъмнозелени куче марка, китайски. Памучни и двата чифта. Та за мъжки не знам, но дамски има.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|