Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:11 02.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мъжки бели тънки летни дълги панталони тип шалваринови  
Автор Green Light ()
Публикувано24.06.25 15:42

Това са ключовите думи в сърча, но излизат шарени женски или мъжки бели от дебел плат. Дайте акъл, многознайковци!
Идеята е да имам съвсем тънки свободни дълги панталони с които да съм на плажа. Виждал съм че има, обаче (без да твърдя че е мисията на живота ми) не намирам такива.
Едни (например) шалвари от нек'ъв чаршаф без индийски мотиви с рози по тях биха ми свършили работа идеално.
Контекст:
Трябва да пазя единия крак от слънце и това нещо ще ми е супер. Знам за лосионите, купуваме пълен блок виши или биодерма, на сянка седя, изобщо останалите начини за предпазваане са ми известни и ги използвам, но като не трябва слънце, не трябва и точка. Човек не може да излъже слънцето, тялото си и лекарите в тоа жувот, а тук тия и тримата са се комбинирали и ме дебнат.
Завивам се с разни кърпи и каквито и стойки да чупя не мога да го докарам до небрежно красив.
А това жувот ли е, кажете?

Тема Re: Мъжки бели тънки летни дълги панталони тип шалваринови [re: Green Light]  
Автор e ta (7.62)
Публикувано24.06.25 15:54

лен, памук

Тема Re: Мъжки бели тънки летни дълги панталони тип шалваринови [re: Green Light]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано24.06.25 16:03

Купи си дълга бяла арабска нощница, кърпа за глава и обръч, ще се подвизаваш кат саудитски шейх по плажовете.
Ей тук, в Куку магазина ги продават:

Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано24.06.25 16:16

Понеже гледам първо амазон, това ми изглежда да отговаря на всичко, само размерът е под въпрос:

женчо

Автор Baldrian (опасна)
Публикувано24.06.25 16:12

Можеш да метнеш и едно око в Толи М, ако имаш път. Ленът им е хубав, но не съм влизала скоро. Преди 3 месеца купих за подарък страхотна ленена фланелка.

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано24.06.25 16:38

Това са ключовите думи в сърча, но излизат шарени женски или мъжки бели от дебел плат

Като гледам как са те засипали с добри предложения - отсъждам, че не ти е качествен “сърча”!!

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Ама супер сте вие, бе!!!!нови [re: Green Light]  
Автор Green Light ()
Публикувано24.06.25 16:39

Су-пер!

Тема задължително ли е да са шалваринови [re: Green Light]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано24.06.25 16:46

Автор esti ()
Публикувано24.06.25 17:57

Вземи си панталон с УВ защита.
Пуснах много набързо едно търсене и ми излязоха предимно къси панталони или клинове, но на теб, ако ти се занимава можеш да се заровиш повече и да намериш нещо, което наистина да ти върши работа.

Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано24.06.25 20:03

Женски не вършат ли работа?
Щото аз тая година си купих два чифта, едни на бели и зелени райета от Бершка и едни тъмнозелени куче марка, китайски. Памучни и двата чифта. Та за мъжки не знам, но дамски има.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.