Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:50 16.06.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Море!нови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано14.06.25 11:09

Не ми се ходи тази година, никъде. нито на черното, нито на бялото, нито на вилата на Халваджиянови. За 62 години не съм била на море може би 3-4 години, разкъсано във времето. Обожавам морето. И зимата, и лятото.

Дали съм помъдряла или вече ептен изкукАла

За зимата, за сега, не съм сигурна.

Тема Re: Море!нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано14.06.25 13:08

Мен лично морето не ме привлича особено. Винаги е било така. Харесвам го, но няма сила, която да ме задържи на дневен плаж, хващане на тен и т.н. От момиче имам проблем с жегите и опцията море, яко слънце и плаж не е моето. Ако съм там, предпочитам облачните дни и шматкане до интересни места като разходка. Вечерният бриз ме кефи и така да си го гледам и медитирам на приплискването на вълните.
Бързо му се насищам на морето и ми доскучава. 2-3 дни ми е ок...ако се наканя да се срещнем

Гърции разни и там турски курорти въобще никога не са ме привличали.

Трудно се нагаждам и не обичам да спя по чужди легла, ако не е моето. Затова се чувствам перфектно с кратки еднодневни дестинации- Витоша е идеална! Важното е да ми е прохладно. Ако не,;в къщи на климатика е моето

Така че напълно те разбирам. Не е до помъдряване, а до щадене и кефарстване с това, което ти е гот! Спокойствие и наслада за душата

Редактирано от Lira Emerald на 14.06.25 13:25.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано14.06.25 14:08

Оооооо, аз ще отида, въобще не стои тоя въпрос пред мен. И през август, и през септември. А може и някой уикенд до Варна.
Вече смъкнах 2 кг. Още 2-3 и готово

Тема Re: Море!нови [re: Lira Emerald]  
Публикувано14.06.25 15:55

Винаги съм обичала да се припичам на слънцето. Цял ден да лежа, нито изгарям, нито ставам червена, направо шоколад))
Но някак вече не ме влече. Миналата година с внуците ходех сутрин по 2-3 часа. Ама така, да играем, плискаме, смеем.

Леглата не са ми проблеми. Цял живот спя по хотели повече, отколкото у дома.Като стана нощес до ве це и не знам накъде да тръгна, това са поне минута -две, докатох се оцъферя, но не ми е било проблем. И до сега обичам да спя на различни места. Сменям си спалните, сега))

Явно съм одъртяла

Тема Re: Море!нови [re: Albena l]  
Публикувано14.06.25 16:00

Вече смъкнах 2 кг.
Да ти имах проблемите и кефовете!
Някои нямаме такива проблеми, цяла година се храним нормално, нещо там тренираме, копаме.

НЕ ТИ Е ЛЕСНО! И за какво? ЗА да ти стане банския от миналато година. Като не нося бански, нямам проблем!

Не знам, не искам да ви мисля хората, които тръпнете за 2-та килограма

Автор Kama Sutra (Ястребовски)
Публикувано14.06.25 16:06

Края на юни ще съм на Арапя за една седмица. Нямам търпение за релакс, белот, шах, табла, бира и още нещо.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано14.06.25 16:20

То сигурно и роклите от миналата година носиш. У селото

Тема Re: Море!нови [re: Kama Sutra]  
Публикувано14.06.25 16:31

Ей, много ти се радвам! Аз пък накупих сума ти игри за внуците. ще скачаче, ще строим, ще спим на палтка... Ама бира още няма да ги уча да пият.

Сега са на бялото море, не виждали разлика що е бяло, пък нашето черно

Тема Re: Море!нови [re: Albena l]  
Публикувано14.06.25 16:32

Виж, аз съм идиот. Купувам дрехи за себе си. Вечер, след градинската работа, влизам в банята, махам селската прах и си обличам новите дрехи, за всеки сезон, нови. Слагам грим, обувки и... така, все пак не ядем доматите с колците. И не за някого, може да съм сама, случва се, ама много ми е гот като мина покрай огледалото и се видя и да си кажа : ами, хубава жена си

У селото, излизам рядко, 1-2 пъти седмично, може и по-рядко, така, ако Карамфилов нещо е забравил да купи или нещо на мен ми е щукнало. Винаги обличам тоалет, като за София, грим и ....айде....в центъро....

Имаш много малка представа за живота в малките градове и селата. Не за друго, а защото... не знам, понякога ми се струва, че си израснала на село.

Автор parvaty (усмихната)
Публикувано14.06.25 16:43

Aз ще ходя на Римини тази година. Мислех Майорка, но късно се сетих и нямаше хотели…
Когато си емигрант отпуската обикновено лятото ходиш да видиш родителите.
Тази година обаче майка ми е тук, при брат ми, та планът се промени.

Италия е на 4 часа път и още не съм ходила до там.. да видим.

Аз много обичам плуването. Не мога да си намеря басейн в Минга, и затова миналата година пак ходех на стария, 50 км за един басейн..

И море много обичам, сега като дойде сезонът са слънцезащитните кремове и всеки ден се сещам.. щото миризмата им напомня за морето..
Но задължително чадър, щото съм супер Бяла и ставам супер червена.. аз карам цялото море под чадър. Е, хващам много готин тен, но не мога без чадър..

Исках да продължа със сърф училището, обаче тия от Йосеф Швайцер ги стягат гащите - направили са един час (45 минути) 135.- €… и може би ще тествам това на Моосбург, ще видя. Вече се стопли и му е време …

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.