|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Аве, Горноредов и американски съселяни,
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 11.06.25 08:50 |
|
ваш президент какви ги върши в Ел Ей тези дни?
Някакви патаклами пускат тук по репортажите и тежки разпри с щатските ви власти.
И вие ли си турихте таралеж в гащите?
| |
|
Видя ли нулева тема повече от час, ми става едно такова...гадно. Човекът пуснал тема, потрудил се, пък ние ... мълчим.
не съм в щатите, но смятам, че Тръмп чак сега е чул някъде : най-добре е танковете да дойдат! и да не остане по-назад!
| |
|
Не се чувствай толкова длъжна и грижовна.
Калифорнийците по това време още спят.
| |
|
Аз съм си такава, "мека Мара"
Часовата разлика никога никого не е спряла, тук пишат хора в 2 през нощта?
Теб какво те е грижа за американците? Ефектът на пеперудата е ясен, може да се отрази и нас. Теб какво те притеснява?
казано по "теорема" : Може ли разперването на крилете на пеперуда в Бразилия да причини торнадо в Тексас?“ . Или националната гвардия в калифорния да създаде проблеми в България?
| |
|
Теб какво те е грижа за американците?
Е, за твойте градински въшки ли да ме е грижа?
Питам клубаря, ве. Живее в щата, където се кютят, пише тук редовно - да драсне някой ред и за техните си местни неволи.
| |
|
градинските въшки като пеперудите и като цените на хасковския пазар!
Ако тук има повече въшки от нормалното, значи има нещо ненормално във въздуха, теченията... Ей къде е Хасково. Знайно е, че времето "върви" от Запад към Изток. Така че, чети ме, щото има понякога нужда от 5 минути, дори от 1, за спасяване.
| |
|
Ми да, в 2 пишем. Не се притеснявай, глей си кокошките
| |
|
На теб пък кой ти пише, че се оправдаваш?
За сега освен кокошки в клуба, други нямам около себе си
| |
|
губернатора и кметицата не могат, не искат, да се справят с развилнелите се нелегални
пълни некадърници, като с пожарите есента
| |
|
А що се репчат на Тръмпчо, че изпратил армията?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|