Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:16 16.06.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Нова тема, Без теманови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано06.06.25 10:15

Защото от 4 юни няма нова тема. И за да изпадне едната тема на Донка, щото едва стиска, вероятно! Весел петък! на работещите, почивайте умерено!

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: RujaKaramfilova]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано06.06.25 11:03

На ти домашна еко рецепта против листни въшки - прочетох, че нещо се кахъриш:

10л вода 1 пакетче сода 3с л веро и 15 капки йод аз ги пръскам само веднъж

Тази година много въшка, много нещо в наща градина, чак плевелите са почернели от буби. Преди 20 дни пръсках с Тепеки розите, превантивно доматиту, някои овошки нападнати и де що видя гад из градината. Уж еднократно и ги натръшквало. Натръшка ги, ама по новите израстъци на рози и подправки пак са плъзнали.

И, за да не си тровя и да държа под карантина излишно цъфтята и ядливата зелентия, сега ще пробвам с туй.

Автор Green Light ()
Публикувано06.06.25 11:01

на работещите, почивайте умерено

Гаднярка!

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: alisalisa]  
Публикувано06.06.25 11:11

Благодаря!
Изобщо не се кахъря, нормалните неща от живота.Дали на терасата или в двора, все тая.

Аз писах, че пръскам със сапунена вода. Има ефект, правя го вече трета година. Имам листни въшки само по розите и по ангелския тромпет. Розите ги гледам с лупа, за да видя как са, тромпетът е ясен-сгърчи ли листата, вижда се от "километър", той ми е пътеводната въшлива "светлина".

Йод и прясно мляко, съседката пръска доматите превантивно. Аз не съм го правила, пък не виждам разлика между доматите ни. Освен..., тя слага и тор, нещо бяло

, аз тор не слагам. Земята още ви дава, есента купихме компостер, пълен е, ще видя тази година.

А, сипах малко кокоши ла%на, разтворени в много вода. на цветята и на 5 корена домати, да видя разликата, ще ли има или не.

Сапунената вода я правя не с веро, а с домашен сапун, който всяка година ми дава съседката. Тя си го прави, сапунЯ. Слагам едно парче в голям буркан, той си се топи, аз доливам вода и отливам при необходимост в пръскалката.

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: Green Light]  
Публикувано06.06.25 11:24

Еее, нали и аз съм работеща градинарка, цветарка, кучкарка, коткарка и маааааааааааааалко нещо на компа, все пак да съм "в час" с професията.

Откакто съм пенсионерка, имам толкова работа, че се чудя как съм ходила на работа

От половин година правя един електронен магазин. И чак сега разбирам защо толкова се бях закрастила по пазаруване онлайн. Винаги съм знаела, че няма нищо случайно и напразно.

Ако знаеш колко ми е ясно и полезно всичко сега.

Тема Re: Нова тема, Без тема [re: RujaKaramfilova]  
Автор Green Light ()
Публикувано06.06.25 11:45

Само като те чета и ми иде да седна да си почина.

Купете си електричка, ще я зареждаш с индукция, като шеташ наоколо

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: alisalisa]  
Автор 741 ()
Публикувано06.06.25 12:00

продават калинки. Обаче не знам колко са сериозни и дали 100 калинки за 100 лева е добра цена :)

После ще му мислите с какво да се отървете от калинките.

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: 741]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано06.06.25 12:27

За калинки, дето и без друго се навъртат, няма да се набутам, обаче ако някъде продават чифт истински живи мравояди, на минутата ги купувам и правя развъдник. От мравки и мравуняци няма отърване, какво ли не пробвахме!

Тема Re: Нова тема, Без теманови [re: Green Light]  
Публикувано06.06.25 12:12

Само като те чета и ми иде да седна да си почина.

Това го чета от теб няколко години, вече. Не го мисли, само ще си дойде, времето.
Купете си електричка, ще я зареждаш с индукция, като шеташ наоколо

В смисъл?

Автор Albena l (оф..)
Публикувано06.06.25 12:45

Баси и скуката!

То ако няма поне 5 скандала на ден в съседните офиси, живот ли е това?

Вчера за разнообразие докараха едни полицаи, да пишат глоби. Не бях ги виждала, много хубави момчета. Че като стана една приказха, един час си приказваха и се псуваха. Днес гледам същата кола, с глобата, пак паркирана там

Не смея да изляза за кафе, да не изтърва полицайчетата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.