|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
RIP Мурджо
|
|
Автор |
Nuke Dukem (very good) |
Публикувано | 03.06.25 17:21 |
|
Вчера, на около 2 години си отиде кучето Мурджо. Никой не го щеше през целия му кратък живот и беше изтеглил късата клечка още от сукалче, но беше добро куче. Почивай в мир, Мурджа, няма да те забравя.
| |
|
Какво му се случи?
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
Взеха го от екоравновесие за евтаназия.
| |
|
Нямаше ли начин да им се попречи.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните".
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Имало е някакъв инцидент с някакъв човек, станала е някаква разправия и го е сръфал, оня се обадил на екото и го прибрали. За ухапан човек е евтаназия, иначе ако просто се шляеше насам-натам, можеше да го пуснат обратно кастриран. Аз не съм бил там, така ми казаха. Той ме чакаше всяка сутрин на входа на парка да му дам салам и да се разходим с мирата, тая сутрин го нямаше и разпитах, и така. Вчера станало. Няма го вече Мурджо, не можа да си намери стопанин. 5 месеца изкара така и толкоз, преди това бил година, година и нещо на някакъв строеж. Приключили строежа и зимата януари се появи в парка. Добряк, ама правеше пакости на бегачите. Тия са най-злата сган и като се нахъсат, газят всичко пред себе си. Ако имаше човек да го държи на каишка, щеше да се очовечи, ама...
| |
|
Видя ли, че евтанизиран? не си. не носи кръст преди попа.
И, още нещо...абе... що не го прибра Мурджо да се грижиш за него? къде едно там и две.
На каишка...да го очовечиш. сега ей на, няма го кучето, вероятно. А можеше да спасиш един кучешки живот.
| |
|
| |
|
ахааа, Мурджо не е марков. може да умирга, но задължително заклеймява де що има хора, които не пълнят домовете си с кучета и котки
| |
|
Не е за марковото, аз и така си го харесвах, но нямаше да смогна с още едно куче като него, камо ли да ги разхождам поотделно. Нямаше как да го взема за сметка на мира. Аз имах преди една такава, чочата, дето живя 2.5 години + след като стана готова за евтаназия, но тя беше много дърто куче и нямаше нужда вече от дълги разходки, та не видях зор с нея. Много добре си се спогаждаха с немската овчарка, макар че беше процес, който отне време.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|