Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:52 16.06.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема RIP Мурджонови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано03.06.25 17:21

Вчера, на около 2 години си отиде кучето Мурджо. Никой не го щеше през целия му кратък живот и беше изтеглил късата клечка още от сукалче, но беше добро куче. Почивай в мир, Мурджа, няма да те забравя.

Тема Re: RIP Мурджонови [re: Nuke Dukem]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано03.06.25 17:31

Какво му се случи?

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Re: RIP Мурджонови [re: UnicaDonna]  
Публикувано03.06.25 17:57

Взеха го от екоравновесие за евтаназия.

Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано03.06.25 19:04

Нямаше ли начин да им се попречи.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: RIP Мурджонови [re: tartarianeyes]  
Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано03.06.25 19:14

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните".

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: RIP Мурджонови [re: tartarianeyes]  
Публикувано03.06.25 19:24

Имало е някакъв инцидент с някакъв човек, станала е някаква разправия и го е сръфал, оня се обадил на екото и го прибрали. За ухапан човек е евтаназия, иначе ако просто се шляеше насам-натам, можеше да го пуснат обратно кастриран. Аз не съм бил там, така ми казаха. Той ме чакаше всяка сутрин на входа на парка да му дам салам и да се разходим с мирата, тая сутрин го нямаше и разпитах, и така. Вчера станало. Няма го вече Мурджо, не можа да си намери стопанин. 5 месеца изкара така и толкоз, преди това бил година, година и нещо на някакъв строеж. Приключили строежа и зимата януари се появи в парка. Добряк, ама правеше пакости на бегачите. Тия са най-злата сган и като се нахъсат, газят всичко пред себе си. Ако имаше човек да го държи на каишка, щеше да се очовечи, ама...

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано03.06.25 20:56

Видя ли, че евтанизиран? не си. не носи кръст преди попа.
И, още нещо...абе... що не го прибра Мурджо да се грижиш за него? къде едно там и две.

На каишка...да го очовечиш. сега ей на, няма го кучето, вероятно. А можеше да спасиш един кучешки живот.

Тема той само маркови неща носи [re: RujaKaramfilova]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано03.06.25 21:11

Тема Re: той само маркови неща носинови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано03.06.25 21:37

ахааа, Мурджо не е марков. може да умирга, но задължително заклеймява де що има хора, които не пълнят домовете си с кучета и котки

Тема Re: той само маркови неща носинови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано04.06.25 01:32

Не е за марковото, аз и така си го харесвах, но нямаше да смогна с още едно куче като него, камо ли да ги разхождам поотделно. Нямаше как да го взема за сметка на мира. Аз имах преди една такава, чочата, дето живя 2.5 години + след като стана готова за евтаназия, но тя беше много дърто куче и нямаше нужда вече от дълги разходки, та не видях зор с нея. Много добре си се спогаждаха с немската овчарка, макар че беше процес, който отне време.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.