Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:04 17.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано29.05.25 02:06

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано29.05.25 02:19

Руснаците се доказаха като ненадеждни търговски партньори.
Кой е луд пак да си слага всичките яйца в руската кошница, като не знае кога ще му извъртят курвенски номер. Бай германец си гледа интереса, зер ваш Тръмп не направи същото, като отряза с високи мита евтините китайски стоки от пазара ви.

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови [re: alisalisa]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано29.05.25 03:22

Наш Трамп, дето ми беше любимец 40 години, още преди да влезе в политиката, така се наака, че няма накъде повече. Мислех, че разбира от пари, оказа се абсолютна тояга. Имай предвид, че

в един от коментарите си каза, че ако Трамп му е студент по икономика, няма да го пусне още на първата година. Представи си за какво става дума.
Японците имаха заводи за сглобяване на техни автомобили в Щатите. Тук, на место. Сега ги изнасят и си забравяме за японки, събрани в Щатите. С други думи, ние си забравяме за VIN (17 цифров рама номер, започващ с 1, 4 или 5). Отидохме само на рама номер J. Много умен икономист. Абе пич, хората ти казах, това не ти е риъл истейт. Това са световни механизми.

Тема я обясни какво им беше ненадеждното на руснацитенови [re: alisalisa]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано29.05.25 03:20

немам спомен да са забавяли или отказвали доставки

пък и нема нужда да зимат газ само от руснаците, с руския газ ще имат лост да накарат другите да понижат цените си

ама не, важното е да преебем русия

Тема Re: я обясни какво им беше ненадеждното на руснацитенови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано29.05.25 03:47

Преебахме Русия и забележи какво се получи ? Януари ходих до Англия, с прехвърляне в Ирландия. Летищата ледено студени, кафенета, ресторанти студени. Ние зашубени, с ушанки и ръкавици. .........Абе, калцуни, това ли са ви санкциите срещу Путин ? Ами, то май вие си му изядохте главата (сиренясала) ?
Аз в Канада, цяла зима съм в къщи по шорти, тази седмица съм дори и на отворен прозорец.
И днеска тръгнали да плашат Кънчо с кренвирши ? Мислете малко с тия кратуни, бе ,.........

Тема Re: я обясни какво им беше ненадеждното на руснацитенови [re: Koftia]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано29.05.25 05:46

E то неслучайно от два

Аз съм на село. Цяла зима съм вкъщи с некви роклета, по без гащи. Тази и миналата седмица, хем камината гори, хем прозорци отворени, а моите са тип "френски", половината затворени, топли от слънцето. Жега, ама мноо мразя през деня да нося дълъг ръкав или чорапи. Нощес може по-хладничко, с едно чаршафче отгоре.

И днеска, тръгнали да плашат Ружа с наденица? Мислете бееее, с кратуни, с дупета, с квото имате!

Сега, да не питат нЕкои що пиша толкова рано...ами щото вчера каталясах, от работа и кеф. Легнах в 20.00 часа и те ме на, кукуряк. Айде да става по-светло, че що камъняк съм прекарала да правя един розариум

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зле [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Metropolis (LANL)
Публикувано29.05.25 06:18

Абе тез немци са незначителна сила на световната сцена. Те нямат думата в световните дела. Добре че са се вкопчили в ЕС за да имат гарантирани пазари.
Дори икомомически вече са

.

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови [re: Koftia]  
Автор thehuntermuster-231270 (ветеран)
Публикувано29.05.25 06:46

Разкошен пример.

Преди Тръмп да стане президент, извън предизборните пропаганди, мнозина обясняваха колко вредно би било. Много подготвено и аргументирано го обясняваха. Обаче, не. Какви ли не ги изкараха, то не бяха джендъри, геюви и всичко, което се предполага първосигнално да отблъсне един здрав, прав, истински мъж. Ето, ти самия си го харесвал и подкрепял цели 40 години, а се убеждаваш, че си грешал.
Малко късно идва това "проглеждане", но да се надяваме, че ще има друг президент след него. Все пак системата там позволява и засега гарантира това.

Същото е с анти-евро истерията, анти-украинската истерия, анти-цивилизования свят и сляпата вяра в Путин.

Същото е, няма майтап. Пак предупреждават. Само че когато стане късно, няма да има връщане назад.

It has yet to be proved that intelligence has any survival matter.

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.05.25 06:59

Не разбирам от търговия с газ, но и не разбирам защо

Зa мapт Фpaнция cтaнa ocнoвният Кyпyвaч нa гaз oт Pycия. Ha втopo мяcтo ce нapeждa Унгapия, чийтo внoc зa мeceцa e нaмaлял c 6,1% дo 248 млн. eвpo. Чeлнaтa тpoйКa ce дoпълвa oт Иcпaния, Кoятo пpeз мapт yвeличи пoКyпКитe cи cъc 70% cпpямo пpeдния мeceц, дo 141 млн. eвpo. Hидepлaндия cъщo yвeличи внoca cи - c 16% дo 131 млн. eвpo.

Източник - ЕВРОСТАТ.

Амиии… от макарон - наркоман, който получава публично шамарчета от жена си и почти е обявил война на Русия - какво друго да очакваш?

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Редактирано от UnicaDonna на 29.05.25 07:37.

Тема Re: не ща да ми е добре, сакам вуте да е зленови [re: thehuntermuster-2312]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.05.25 07:44

Поживем-увидим.

Тръмп не е “цвете за мирисане”, така е и никой не го твърди. Но по-лошо от това, което беше преди него, не може да стане.

Колкото и да нямам добро мнение за интелекта на средния американец - той избра по-малкото зло.

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.